Įkraunama...
Įkraunama...

Skirtingi seksualiniai temperamentai

QUOTE(F @ 2009 09 02, 16:21)
Įdomu, ar čia Maslow klysta, ar aš, bet man seksas nėra fiziologinis poreikis, kurį galėčiau lyginti su valgymu

biggrin.gif O man ,tai kaip duonos reikia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2009 09 02, 20:33)
ar esate apsimetinejusi bendravime su artimu zmogumi? zinokite, tam reikia labai dideliu igudziu... patirties... kurios autorius tikrai neturi, nes yra per daug moralus smile.gif

Geras klausimas. biggrin.gif As irgi labai morali. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ančiukė @ 2009 09 02, 18:49)
O gal Jūsų žmona sexo nori, bet ne su jumis...?
Kaip supratau, esate mylintis, rūpestingas, jautrus vyras.
Toks pat ir mano vyras - švelnus ir rūpestingas, visose srityse jis nuostabus, išskyrus sexą...
Ir ne dėl to, jog jis būtų blogas meilužis, tiesiog man reikia kitokio...Ryžtingo, grubaus, vulgaraus...
Bandžiau su juo apie tai pasikalbėti, jis stengėsi toks būti, bet mane tik juokas ėmė - ne jo natūra ir tiek.
...
Žinau, kad nereikia pagal save spręsti apie kitus, bet gal but Jūsų žmonai yra panašiai,
gal jai tiesiog reikia kitokio tipo meilužio/sexo (pvz.grupinio), kurio Jūs gal ir negalėtumėt suteikti..
Gal ji to negali Jums pasakyti dėl tų pačių moralinių nuostatų, įvaizdžio, ar dar bala žino ko...

Gali būti, bet tik iš dalies. Jūs bandėte su savuoju apie tai kalbėti, o aš bandžiau su žmona, bet ji sako, kad taip, kaip yra, yra labai gerai ir ji nieko nenori keisti, eksperimentuoti, nes per tiek metų jau atrado greičiausią būdą pasiekti pasitenkinimą, ir kam gi dar ieškoti kažko naujo?
Bet iš esmės tai gali būti taip, kaip sakote.

QUOTE(*plepute* @ 2009 09 02, 19:33)
ar esate apsimetinejusi bendravime su artimu zmogumi? zinokite, tam reikia labai dideliu igudziu... patirties... kurios autorius tikrai neturi, nes yra per daug moralus smile.gif

Aha, teisybę sako pleputė. Ir tai mane užknisa. Jei ne tos nežinia iš kur prisikabinusios moralinės nuostatos - problema būtų išspręsta dar net neprasidėjusi :-)
Atsakyti
Galiu padeti biggrin.gif pasakykit su kuo susidraugauti, kokias paslaptis suzinoti - man tai cia kapeikos irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2009 09 02, 18:03)
O as kitaip, kad jau geriau cia, nei pas kita lovoje...  ax.gif

Anciuke teisingai raso, gal zmonai reikia kitokio?  g.gif Bet apsimetineti kitu butu pavojinga..., nors gal tai iaudrintu jausmus abiems.  g.gif Subtilu.

O aš manau kad gerai ir taip ir taip. Beje mintis apsimest kitu vyru visai nieko. Nezžnau ar man pavyktų. Bet pabandyti verta. Mano viena iš problemų ta pati kaip autoriaus. Kartu su priešlaikine ejakuliacija (jei forumo prižiūrėtojai neišmes į kažkokį uždarą chatą "lovos reikalai"). Na skundžiamės internete, ieškom pagalbos kitur, nes deja kažkas atsitiko, kad mylimam žmogui nebesam tiek įdomūs, kiek anksčiau. Meilė trunka trejis metus ar kaip ten bepavadinsi. O ką daryt. Merginos, mamos, jums būtų matyt įdomu sužinot, kiek vyrų turi tokią problemėlę - nesusisderina seksualiniai pomėgiai. Daug. Jei virš 40, tai matyt rastum vienetus, kur viskas gerai. Kalbam, ieškom, šnekamės. Bet bėda kad visos moterys labai skirtingos. Vyrai beje irgi...
Ką galim patarti. Aš galiu pasidalinti tik savo paieškomis. Reikia nepriklausyti savo gyvenimo moteriai. Tada bus du keliai - ir abu geresni, nei dabartinė forumo autoriaus būsena. Take it of leave it. Arba ji grįš pas tave, arba jūs išsiskirsit. Ir nesakykit, kad tarpinė būsena kažkuo geresnė. Kai negali šypsotis grįžęs namo. Kai miegi atskiroje lovoje kitame kambaryje nes negali miegoti vienoje šalia mylimos moters.

Vienzo. Galeciau dar rasyt, bet o kam? Mano mylimoji nepaskaitys šio laiško, forumo autoriui patarti nieko negaliu, nes laisvės kelias yra sunkus pasiryžti. O supermamos, šio forumo dalyvės, šaunuolės vaikų augintojos, toliau augins vaikus ir nieko mums patinams nepatarines smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Negaliu leisti sau prabangos čia paatvirauti, bet labai noriu pasakyti, kad būti kitoje barikadų pusėje, t.y, būti ta moterim, kuri nenori, negali, yra tikrai nelegviau nei Jums. Ir tikrai nevisada tai nemeilė, išpindėjimas, kitas vyras ar pan.
Autoriui nuoširdžiai linkiu sėkmės ir labai "sergu", kad jo moralinės nuostatos nepasikeistų, nes tada prie nesutapusių seksualinių poreikių prisidėtų dar ir sąžinės graužatis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julem: 04 rugsėjo 2009 - 07:16
QUOTE(Capanord @ 2009 09 04, 01:41)
O aš manau kad gerai ir taip ir taip. Beje mintis apsimest kitu vyru visai nieko. Nezžnau ar man pavyktų. Bet pabandyti verta. Mano viena iš problemų ta pati kaip autoriaus. Kartu su priešlaikine ejakuliacija (jei forumo prižiūrėtojai neišmes į kažkokį uždarą chatą "lovos reikalai"). Na skundžiamės internete, ieškom pagalbos kitur, nes deja kažkas atsitiko, kad mylimam žmogui nebesam tiek įdomūs, kiek anksčiau. Meilė trunka trejis metus ar kaip ten bepavadinsi...

Moteru, nusivylusiu savo vyrais irgi netruksta, bet nusivylimas ne tik lovoje, apskritai gyvenime, tad kaip gali buti trauka? doh.gif Gyvenate, vyrai, ne pagal savo galimybes. cool.gif
Meile trunka ne tris metus, o stai lovos, turbut... g.gif Sekmes keiciant lovos partneres.
Atsakyti
http://www.alfa.lt/straipsnis/10288958
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2009 09 04, 09:51)
Moteru, nusivylusiu savo vyrais irgi netruksta, bet nusivylimas ne tik lovoje, apskritai gyvenime, tad kaip gali buti trauka?  doh.gif Gyvenate, vyrai, ne pagal savo galimybes.  cool.gif
Meile trunka ne tris metus, o stai lovos, turbut...  g.gif Sekmes keiciant lovos partneres.

Na dziaugiuosi kad isprovokavau diskusija. Niekas nesako kad lengviau vieniems ar kitiems. Ka reiskia gyvenate ne pagal galimybes? Mes kuriam galimybes, o ne gyvenam pagal jas smile.gif Del treju metu tai tiesiog posakis. Lovos partneriu nesiruosiu keisti, nes ju siuo metu neturiu smile.gif Savo gyvenimo partnere nesu nusivyles, tiesiog kaip ir diskusijos pradininkas turiu problemu, kurios nesprendziamos stipriai kartina gyvenima, eikvoja resursus (kaip jus sakot galimybas).

Nepamirskim temos - ka daryti, vyrai ir moterys? Ka darom? As teigiu, kad geriau pasirinkti. Kad abu partneriai turetu drasos pasakyt, ko nori vienas is kito. Atvirai. Tada rasti geriausia sprendima. Kiekviena minute darom pasirinkima. Jei kazkas blogai, dazniausiai renkames kompromisams del vaiku, del sventos ramybes, del laiko ir lakstymo. O gal reiktu paklausyt savo sirdies ir savo zmogaus sirdies.

p.s. tikiuosi kad musu vaikams netrukts demesio, kol suaugusieji bando taisyt savo gyvenimus.
p.p.s. Dziaugiuosi uz visus ir visas kurie atiduoda savo gyvenima vaikams.
p.p.p.s Nepamirskim kad vaikai atsiranda is lovos smile.gif Meile labiau poetiska, tu parsu vyru beda yra tai kad mums tie du dalykai kazkaip labai susije ...
Atsakyti
QUOTE(qqshka25 @ 2009 08 05, 09:29)
Gali būti, kad žmona žinodama Jūsų padidintą poreikį jaučiasi "užspiesta į kampą". Jei norisi spręsti problemą, tai pabandykit kurį laiką jos neakcentuoti, nedaryti kažkokio psichologinio spaudimo, tuo pačiu - nerodyti iniciatyvos seksui. Iš posto suprantu, kad bus sunku, bet palaukit, kol žmona pati užsimanys ir pamatys, kad ji gali irgi rinktis, kada mylėtis, o kada - ne. Kad tai kiek "gaus ji", priklauso dabar tik nuo jos noro. Žinoma, ji žino, kad Jūs norite daugiau, bet kai ji pamatys, kad nebėra kažkokio psichologinio spaudimo, gali būti - atsipalaiduos ir tiesiog mėgausis. Jei jūs tarpusavyje dažnai kalbatės ta tema, tikėtina, kad ji apie tai daug galvoja, greičiausia mąsto ir apie tai, kad nėra pakankmai moteriška, gera žmona ir pan., čia kaip pastovus protinis darbas po kurio jautiesi išsunktas ir tikrai nieko nebenori. Nesakau, kad padės, bet gal, nukritus šitam "darbui", situacija pasitaisytų?

Manau, labai vertingas paaiskinimas ir patarimas 4u.gif taip sakant, truputi is giliau
aisku, cia tuo atveju, jei zmona myli ir rupinasi..
Atsakyti
QUOTE(Capanord @ 2009 09 05, 00:40)
Na dziaugiuosi kad isprovokavau diskusija. Niekas nesako kad lengviau vieniems ar kitiems. Ka reiskia gyvenate ne pagal galimybes? Mes kuriam galimybes, o ne gyvenam pagal jas smile.gif Del treju metu tai tiesiog posakis. Lovos partneriu nesiruosiu keisti, nes ju siuo metu neturiu smile.gif Savo gyvenimo partnere nesu nusivyles, tiesiog kaip ir diskusijos pradininkas turiu problemu, kurios nesprendziamos stipriai kartina gyvenima, eikvoja resursus (kaip jus sakot galimybas).

Nepamirskim temos  - ka daryti, vyrai ir moterys? Ka darom? As teigiu, kad geriau pasirinkti. Kad abu partneriai turetu drasos pasakyt, ko nori vienas is kito. Atvirai. Tada rasti geriausia sprendima. Kiekviena minute darom pasirinkima. Jei kazkas blogai, dazniausiai renkames kompromisams del vaiku, del sventos ramybes, del laiko ir lakstymo. O gal reiktu paklausyt savo sirdies ir savo zmogaus sirdies.

p.s. tikiuosi kad musu vaikams netrukts demesio, kol suaugusieji bando taisyt savo gyvenimus.
p.p.s. Dziaugiuosi uz visus ir visas kurie atiduoda savo gyvenima vaikams.
p.p.p.s Nepamirskim kad vaikai atsiranda is lovos smile.gif Meile labiau poetiska, tu parsu vyru beda yra tai kad mums tie du dalykai kazkaip labai susije ...[I]

Jums susije, o mums neatsiejama, taciau be siu dvieju dalyku yra ir daugiau, kurie nemaziau svarbus ir itakojantys siuos du.
Del galimybiu... kiek daug vyru kuria? g.gif Vien tai, kad vyrai pamirso nesti grobi i namus, jau viska pasako, tegu moteris vaikus gimdo, namu uki tvarko ir dar eina kovoti del kasnio. doh.gif O po visu siu darbu dar ir meiluze neprasta turi buti? Cia pavadinsite, kad vyras gyvena pagal savo galimybes? bigsmile.gif Tik moterys stai nuolaidziauja, verkia, drugems pasakojasi, o jei dar toks vyras pas kita iseina, tai dar meldzia jo, leidziasi iki galo sutrypiama. doh.gif
Issipleciau.
Noriu tik pasakyti, kad kai moterys gyvens kaip pridera, tai ir meiluzemis buti bus malonu.
O ir ne apie lovos reikalus dazniau reiketu su zmona kalbetis, gal tuomet zinosite kur problema, o dabar matau susikoncentrvima tik i viena.
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2009 09 05, 10:11)
Noriu tik pasakyti, kad kai moterys gyvens kaip pridera, tai ir meiluzemis buti bus malonu.

Idomu kaip tu supranti ta "kaip pridera" ?
Nupirko vyras nauja masina - zmona pasidaro maloni meiluze... menesiui ar dviems. Kas toliau ? Naujas namas ? Galiausiai ir tai atsibos. Nelabai suprantu tokiu dalyku - arba nori arba nenori. O dabar noras su islygomis.

Vis labiau galvoju jog toks gyvenimo modelis (seima) nera naturalus tiek moters tiek vyro atzvilgiu. Dabar patiki jaunuoliai pasakomis apie begaline meile, islaizo medaus sluoksni per 3 metus ir tik po desimt metu supranta jog nebe medu, o mesla laizo ir kaltina sutuoktini del to kad jis yra toks koks yra.
Atsakyti