Įkraunama...
Įkraunama...

Skirtingi seksualiniai temperamentai

QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 09 02, 16:06)
O ką daryti, jei sublimuotis nenoriu? Savo kūrybinį potencialą turiu galimybių panaudoti kitur ir visai nenoriu tapti tobulu kūrėju, geriau jau seksas  biggrin.gif

Reiskia, uzstrigote tame lygmeny, kuriame sex rules... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2009 09 02, 16:00)
tokie zmones sekso poreiki sublimuoja (perkelia) i aukstesnius poreikius. todel be sekso kuryba buna netgi geresne biggrin.gif
temos autoriau, gal jums irgi pabandyti sublimuotis? mirksiukas.gif

labai įdomu, gal galite pateikti pavyzdžių?
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2009 09 02, 16:14)
Reiskia, uzstrigote tame lygmeny, kuriame sex rules... biggrin.gif

Vienareikšmiškai - "taip"! Primatas, išmokęs barškinti klavišus.
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2009 09 02, 16:39)
labai įdomu, gal galite pateikti pavyzdžių?

palaukit biski, man reikia ikviepimo, kad parasyciau. va susikaupsiu ir parasysiu biggrin.gif

QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 09 02, 16:40)
Vienareikšmiškai - "taip"! Primatas, išmokęs barškinti klavišus.

biggrin.gif bet gera zinia yra ta, kad dar turite kur tobuleti. va galiu garantuoti, kad po 30 m. jums visa tai maziau rupes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2009 09 02, 16:53)
bet gera zinia yra ta, kad dar turite kur tobuleti. va galiu garantuoti, kad po 30 m. jums visa tai maziau rupes biggrin.gif

Na na, nenurašykite manęs iš anksto!
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 09 02, 17:03)
Na na, nenurašykite manęs iš anksto!

nu gi ne is karto nurasau, 20 puslapyje biggrin.gif
as juokauju, bet su seksu taip jau yra - kai zmogus visai jo neturi, jis pripranta ir adaptuojasi prie to, bet kai turi, bet nepakankamai - cia jau kancia...
Atsakyti
Įdomu, ar čia Maslow klysta, ar aš, bet man seksas nėra fiziologinis poreikis, kurį galėčiau lyginti su valgymu
Atsakyti
Seni žmonės sakydavo taip- vyrai visada nori,bet ne visada gali,o moterys visada gali,bet ne visada nori. Tai matyt tradiciška mūsų gyvenime,kad taip sakoma. Tačiau čia kai paskaičiau diskusiją yra ir tokių moterų ,kurių nuosavi vyrai nepatenkina. Ir jos ieško malonumų iš šalies. Man tai atrodo,kad tokios šeimos atsiranda,kai ne vyrai ženijasi,o moterys,o vyrai išteka už tokių moteriškių. Juk pasižiūrėkite kokios grobuonės kartais būna kai kurios merginos- atrodo suvalgytų tą vyriškį jei galėtų. Vyrai dažnai nuo tokių bėgioja,niekam nėra malonu kabinimasis ant kaklo. Tai nežinau ar tai vadintina seksualiniu nesuderinamumu.
Atsakyti
QUOTE(F @ 2009 09 02, 17:21)
Įdomu, ar čia Maslow klysta, ar aš, bet man seksas nėra fiziologinis poreikis, kurį galėčiau lyginti su valgymu

del to, kad seksas turi emocini ir fiziologini komponentus. Maslow savo piramideje turejo omeny fiziologini sekso komponenta (nebutu jis vyras biggrin.gif), o tu kalbi apie emocini komponenta, kuris buvo sukurtas ne gamtoje, o visuomeje (t.y. turi ne biologini, o socialine pagrinda).
Kaip ir sakiau, zmogus turi seksualine energija, kuria kazkur reikia panaudoti. Ji gali buti naudojama tiesiogiai (uzsiimant seksu) arba netiesiogiai (sublimuojant).
Visi fiziologiniai poreikiai yra labai skirtingi pagal tai, kiek laiko zmogus gali be ju gyventi - be oro kelias sekundes, be vandens - kazkiek valandu, be maisto - kazkiek paru, be miego irgi kazkiek paru. Be sekso zmogus gali gyventi kazkiek dienu. Nerealizaves sio poreikio zmogus nemirs, tiesiog nepanaudota energija ims veikti visa organizma ir jau sutrinka fiziologija. Todel gamta ir pasirupino tuo, kad siam poreikiui patenkinti yra daugybe neseksualiniu formu.
Taigi, taip - seksas skiriasi nuo kitu fiziologiniu poreikiu, bet tai nepaneigia fakto, kad jis yra fiziologinis poreikis.
Atsakyti
O gal Jūsų žmona sexo nori, bet ne su jumis...?
Kaip supratau, esate mylintis, rūpestingas, jautrus vyras.
Toks pat ir mano vyras - švelnus ir rūpestingas, visose srityse jis nuostabus, išskyrus sexą...
Ir ne dėl to, jog jis būtų blogas meilužis, tiesiog man reikia kitokio...Ryžtingo, grubaus, vulgaraus...
Bandžiau su juo apie tai pasikalbėti, jis stengėsi toks būti, bet mane tik juokas ėmė - ne jo natūra ir tiek.
Todėl žinau, kad jis toks nebus, ir nieko nepakeisiu.
Ir niekada jam apie tai nesakysiu, nes nenoriu jo skaudinti - vis tiek niekas nepasikeis...
Turbūt jis taip pat suka galvą, kodėl aš nenoriu,bet iš tikrųjų noriu, bet ne su juo...

Žinau, kad nereikia pagal save spręsti apie kitus, bet gal but Jūsų žmonai yra panašiai,
gal jai tiesiog reikia kitokio tipo meilužio/sexo (pvz.grupinio), kurio Jūs gal ir negalėtumėt suteikti..
Gal ji to negali Jums pasakyti dėl tų pačių moralinių nuostatų, įvaizdžio, ar dar bala žino ko...

Gal Jūs galėtumėt parašyti jai į e-mail'ą ar kokį forumą, jei ji tokiam lankosi, apsimetęs kitu vyru,
pasikalbėti intymiomis temomis, ir gal ji, manydama, jog niekada Jūsų nesusitiks (arba atvirkščiai - turėdama vilties susitikti tongue.gif ), išsipasakos kas jai iš tikro patinka.

Atsakyti
QUOTE(Exit @ 2009 08 05, 15:10)
persiprasau.... bet pagalvojau sau ... neduokdie turet toki "vyra" kuris sedi inete ir skundziasi  blink.gif  tfu tfu tfu  doh.gif

O as kitaip, kad jau geriau cia, nei pas kita lovoje... ax.gif

Anciuke teisingai raso, gal zmonai reikia kitokio? g.gif Bet apsimetineti kitu butu pavojinga..., nors gal tai iaudrintu jausmus abiems. g.gif Subtilu.
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2009 09 02, 19:03)
Subtilu.
ar esate apsimetinejusi bendravime su artimu zmogumi? zinokite, tam reikia labai dideliu igudziu... patirties... kurios autorius tikrai neturi, nes yra per daug moralus smile.gif
Atsakyti