Įkraunama...
Įkraunama...

Skirtingi seksualiniai temperamentai

QUOTE(julem @ 2009 10 22, 15:23)
o jei ir suvokia????????????? Ką jai daryti? Patikėkite, būti ta nenorinčia yra tikrai nelengviau, gal net sunkiau

Ar Jūs, kaip ta nenorinti, sutiktumėt savo vyrą išleisti reguliariai pasiganyti arba tiesiog užmerkti akis ir to nematyti?
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2009 10 22, 15:30)
Ar Jūs, kaip ta nenorinti, sutiktumėt savo vyrą išleisti reguliariai pasiganyti arba tiesiog užmerkti akis ir to nematyti?

Ne, bent jau norėčiau apie tai nežinoti. Naiviai noriu tikėti, kad žmonės gali palaikyti vienas kitą, kažką paaukoti ir neišduodami nei fiziškai nei dvasiškai
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2009 10 22, 16:23)
o jei ir suvokia????????????? Ką jai daryti? Patikėkite, būti ta nenorinčia yra tikrai nelengviau, gal net sunkiau

Jei ji suvokia, ti turi buti kompromisas. Viena savaite ji nusileidzia, kita jus. Kitu atveju skyrybos ir meiluze neisvengiama.
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2009 10 22, 15:23)

Ačiū, julem, laukiau aš tokio komentaro. Čia ir yra visos problemos esmė.

Aš vis dar nekomentuosiu, nes noriu leisti daugiau žmonių apsvarstyti ir apmąstyti šią situaciją.
Atsakyti
Del kito nagrineto varijanto, kada nenori vyras.Ka daryti zmonai, jei jai nuostatos neleidzia tureti meiluzio?
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2009 10 22, 15:35)
Jei ji suvokia, ti turi buti kompromisas. Viena savaite ji nusileidzia, kita jus. Kitu atveju skyrybos ir meiluze neisvengiama.

čia nelengva "nusileist", tai užburtas ratas, kiekvienas kartas nenorint veda į dar didesnį nenorą, nes teigiamų emocijų čia jau nerasta

QUOTE(RamuneM @ 2009 10 22, 15:35)
Aš vis dar nekomentuosiu, nes noriu leisti daugiau žmonių apsvarstyti ir apmąstyti šią situaciją.

kodėl čia esmė, na bent kiek konkretizuokit, gal ir mes galėsime kažką pakeisti
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2009 10 22, 15:29)
gal, bet daug bandyta, nežinau ką daryti, čia ir ligos kaltos ir jų gydymas ir kiti dalykai.

Tikrai nenorėjau Jūsų įžeisti ar nuliūdinti 4u.gif Galiu pasakyti, kad tą patį galėčiau parašyti apie ligas kaip ir Jūs. Bet jos buvo ir neliko, bent jau laikinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2009 10 22, 15:04)

Anksčiau ar vėliau vis tiek sužinos doh.gif

Taip, jei santykiai tikrai artimi - sužinos, pajaus. Tie, kurie sako, kad "mano nesužinojo" tik parodo, kad jų santykiai nebuvo ir nėra tikrai artimi. Tokiuose santykiuose nėra prasmės vengti meilužių,nes dėl jų neartimumo tos išdavystės kaip ir nėra - kaip gali išduoti tą, su kuriuo nelabai kas sieja?

QUOTE(julem @ 2009 10 22, 15:09)

nu bet nejaugi tai taip svarbu, kad net mylimą, tinkantį žmogų galima palikti...nejaugi tas neatitikimas nusveria visus pliusus, jausmus, vaikus...

Čia nuo žmogaus priklauso. Kai kuriems - tikrai svarbu.

QUOTE(Pretori @ 2009 10 22, 15:27)
Čia tik Jums taip atrodo...

Tai turime Pretori ir RamuneM, kurios žino sprendimą, bet nesako, tik dėl skirtingų priežasčių. Pretori, o gal į AŽ sprendimą galima gauti? O kur Ramunė dingo? žadėjo papasakoti.

QUOTE(julem @ 2009 10 22, 15:33)
Ne, bent jau norėčiau apie tai nežinoti. Naiviai noriu tikėti, kad žmonės gali palaikyti vienas kitą, kažką paaukoti ir neišduodami nei fiziškai nei dvasiškai

Turbūt viskam yra ribos. Aukotis galima, bet jei dėl to reikia kentėti nuolatos - tada tampa sunku.

O, matau jau ir RamuneM yra, bet vis dar paslapties neatskleidžia :-)
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2009 10 22, 15:39)
Tikrai nenorėjau Jūsų įžeisti ar nuliūdinti 4u.gif Galiu pasakyti, kad tą patį galėčiau parašyti apie ligas kaip ir Jūs. Bet jos buvo ir neliko, bent jau laikinai smile.gif

oi neee, tikrai neįžeidėte, tiesiog tai taip slegia, jog emocijos veržiasi net ir klaustukų pagalba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2009 10 22, 16:35)

Moteris nenori myletis. nenori mylimo vyro glamoniu, negali perlipti per save, negali jo patenkinti tiek kiek jis nori.Kodel negali?Ar tai meiles yra per daug>?
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2009 10 22, 15:35)

nea, netinka, nes tada visas gyvenimas - tik abiejų kompromisai.

QUOTE(RamuneM @ 2009 10 22, 15:35)

Nea, ne čia problemos esmė. Nelaimingi abu - ir nenorintis, ir norintis. Na, nebent tas sprendimas - nenorintį paversti norinčiu. Bet kaip tą padaryti, jei jis visom keturiom priešinasi? Čia kaip anksčiau sakiau apie lėktuvėlius pavyzdį - nu nenori žmogus, kad tu iš jo lėktuvėlių fanatriką darytum, neįdomu jam tuo fanatiku būti.

QUOTE(julem @ 2009 10 22, 15:38)
čia nelengva "nusileist", tai užburtas ratas, kiekvienas kartas nenorint veda į dar didesnį nenorą, nes teigiamų emocijų čia jau nerasta
kodėl čia esmė, na bent kiek konkretizuokit, gal ir mes galėsime kažką pakeisti

Sutinku
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2009 10 22, 15:42)
Moteris nenori myletis. nenori mylimo vyro glamoniu, negali perlipti per save, negali jo patenkinti tiek kiek jis nori.Kodel negali?Ar tai meiles yra per daug>?

Ar Jus jaudina švelnūs, ar grubūs vyrai? Ir koks yra Jūsikis? Jei nenorite, galite neatsakyti. smile.gif
Atsakyti