QUOTE(RamuneM @ 2009 10 20, 23:57)
Šiaip tai smagu, kad nerūpėjo kitų nuomonė. Ir ko gero tave suprantu kodėl taip buvo ir kuo tai pasibaigė. Tačiau kodėl tas skausmas, kodėl nėra tik va susidarė tokia situacija, aš nebeturėjau kito pasirinkimo ir turėjau tai ką turėjau.
Aš klausinėju, nes pati noriu surasti atsakymą. Na taip aš mokausi iš kitų gyvenimiškų patirčių
Kad viena pusė turėjo meilužius ir kad paskui jų santuoka tik sustiprėjo, turiu daug pavyzdžių. Taip jau pasitaiko, kad ne visai sugebame kitaip išgirsti kito, artimo žmogaus poreikius. Ir man nuoširdžiai gera girdėti, kad Mintibutės šeimoje viskas tik į gerąją pusę

Patikėkit, nuoširdžiai smagu

Tik va to skausmo aspekto dar visai pilnai nesuvokiu, bet čia jau man reikia pamąstyti, pamedituoti ir pabandyti surasti atsakymą. Dėkui Mintibute, kad pasidalinai savo išgyvenimais
Del skausmo atsakymas labai paprastas: as savo vyra mylejau, meiluzio - nemylejau, bet man jo reikejo tada. O kad butu lengviau suprasti papasakosiu trumpai situacija :
Veiksmas vyko uzsienyje. Mes su vyru dirbom, as dirbau per daug ir naktim, ir savaitg. Prasidejo seimynines problemos, vyras susimete su nekokiais draugeliais. As dirbu - jis - baliuskose. Dasiedem iki neapykantos. Nebesugebejom kalbetis, nepadedavo nei koki inda sukult. Buvau istekejus, bet viena, kaip pirstas svetimoj saly. Ir meiluzis atsirado del paprasto noro issikalbet ( seksas atejo veliau) ir paverkt ant peties.
Reziumuoju : mylejau, kaip pirma diena savo vyra, bet gulejau su kitu, nes tik taip atitrukdavau nuo realybes.
Na, gal dabar aiskiau, del skausmo. Jei ne - klausk, istorija sena, galiu ramiai apie tai kalbeti.
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 10 21, 08:14)
Hmm, kažko nesuseku jau Mintibutės minčių...
Ko cia nesusekti?
Nenoreciau to pakartoti ateityje ( t.y. nenoreciau vel atsidurti tokioj situacijoj).
Bet, jei galeciau grizti atgal - pakartociau, nes mano seimai tai i gera isejo. Vyras, suprates, kad praranda zmona - sureagavo...jis kovojo uz mane, kaip zveris...( netgi akystata su antruoju)...Nesakau, kad tik vyras suprato savo klaidas. Man irgi akys atsivere. Abu daug ko ismokom.