QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 10 22, 14:10)
Aha, žinau, kad tada problemų tik padaugėtų (man padaugėtų; kitiems, su kitokiu mąstymu ir nuostatomis - nebūtinai).
Pakalbėjus su žmona kažkas pasikeitė. Atsirado problemos rimtumo supratimas ir daugiau pastangų iš abiejų pusių tą problemą spręsti. Tik bijau, kad kadangi tai nėra visiškai natūraliai iš abiejų pusių, tai anksčiau ar vėliau viena ar kita pusė pratrūks ir pareikš "aš šitiek dėl tavęs stengiausiu, aukojausi, o tau vis tiek negerai.
Nedėkingas koks (kokia)". Tai yra, bijau, kad
tokios problemos sprendimo nėra - arba bent aš nežinau. Kaip liaudies išmintis sako, kad ir kiek vilką šertum - vis tiek į mišką žiūri.
Pas mus kažkiek panašu į RamunėsM papasakotą situaciją, t.y., abu manom, kad problemos nėra, arba jei ji ir yra - tai tik todėl, kad antra pusė ją išsigalvoja, o mes kiekvienas esame visiškai normalūs, čia to kito norai keisti. Ir todėl stengiamės "todėl, kad to reikia kitai pusei, santykiams, kitos pusės problemai išspręsti". Va čia ir yra esminė problema. Ir jau pradedu manyti, kad neišsprendžiama iš esmės -
reikia susitaikyti ir kentėti, arba meilužė, arba skirtis.
Todėl laukiu nesulaukiu RamunėsM atsakymo, kaip ten ta pora problemą išsprendė.
Džiaugiuosi, kad pajudėjot į priekį

Matau, kad šeimoj labai akcentuojamas dėkingumas. Ar žinot, kaip būti dėkingu ir tokių priekaištų nesusilaukti?
Šios problemos sprendimas yra - tik jo dar nežinote....Jei stengsitės, tai sužinosite. Taip rašau ne iš lempos, o iš šiokios tokios patirties. Tik nenoriu čia atvirauti

Galiu tik rezultatą pasakyti - jis nori 2-3 kartus per savaitę (kaip ir ankščiau), o aš kasdien
O dėl tų 3 sprendimo variantų, t.y. kentėti, meilužė arba skirtis. Tai daugiau skaitykit SM ir "svarbiausia" nemokėkit atsirinkti, tuomet prarasit šeimą arba kentėsit. Garantuoju.
Tiesiog neužsiciklinkit ties skaičiais ir gryna fiziologija, o daugiau galvokit apie žmoną ir apie tai, kas daro ją laimingą. Kol viskas susitvarkys, užmirškite save ir savo norus ir svarbiausia dėl to jai nepriekaištaukit (kaip rašėt, kiek stengiausi, o tu tokia nedėkinga). Parašiau labai bendrom frazėm, nors ir žinau, kad vyrukams tai nepatinka, bet juk kiekvienoj situacijoj tas konkretumas būna kitoks
Liaudies išmintis- jei ko nors nori, pirmiausia duok, vėliau tau bus atlyginta su kaupu.
Labai noriu, kad Jums pavyktų. Sėkmės
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 22, 14:34)
Išsiskirti, išsidraskyti visada yra lengviausia, o susirasti išties gerą meilužę yra sunku. O ir tada atsiranda antra problema: turi tarsi dvi šeimas, kurios viena apie kitą nežino...
Anksčiau ar vėliau vis tiek sužinos