Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 08 06, 12:48)
dėl fitolių, tai visgi siūlyčiau daryti iš džiovintų augalų, nes iš šviežių greičiau genda.Ir puikiausia užtenka užpilti 1 k., nereikai kasdien kaitalioti. Kas rus. skaito, galėčiau duot nuorodą, kur daug apie tai rašoma

ooo, tai jei sakai, kad is dziovintu dar geriau, tai jauciu reiks man liepziedziu (kaip tik turiu dziovintu) vis tik pasidaryt.. nei karto pati nedariau, tai idomu kas cia iseitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 08 06, 12:35)
sia vasara jau liepziedzius praziopsojau (tik arbatai spejau pasirinkti), bet kita vasara manau tikrai bandysiu liepziedziu fitoli pasidaryti (gal dar ir kokiu nors kitokiu susigalvosiu) smile.gif

medetkų galima daryti.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 08 06, 07:26)
as kai megstu ryskias blakstienas, tai man su Miessence tusu graziau (kur desinej pusej)  blush2.gif  cia kaip is foto matau, tai blakstienos labiau uzsirietusios atrodo, ilgesnes ir tankesnes  bigsmile.gif
o kaip tuso sepetelis? patogus? ir kai ilgiau panaudosi, gali parasyt kaip tusas laikosi? kaip nusivalo? na ir t.t.

Tai ten kur ilgesnės ir užsirietusios su lavera dažytos, kairioji akis, kuri nuotraukoj iš dešinės pusės. 4u.gif
Šepetėlis labai platus, nepratus aš prie tokių, ta dalis kur su šereliais tokio pločio kaip mano akis. Tikriausiai įpratimo reikia, bet su lavera mažiau terliotis reik ax.gif tik kad jis lengvutis, neapsunkina blakstienų, kvapas malonus.
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2009 08 06, 12:58)
Tai ten kur ilgesnės ir užsirietusios su lavera dažytos, kairioji akis, kuri nuotraukoj iš dešinės pusės.  4u.gif
Šepetėlis labai platus, nepratus aš prie tokių, ta dalis kur su šereliais tokio pločio kaip mano akis. Tikriausiai įpratimo reikia, bet su lavera mažiau terliotis reik  ax.gif tik kad jis lengvutis, neapsunkina blakstienų, kvapas malonus.

aisku 4u.gif na vadinasi net nebandysiu Miessence tuso.. Nvey jau suplanavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 08 06, 13:01)
aisku  4u.gif  na vadinasi net nebandysiu Miessence tuso.. Nvey jau suplanavau biggrin.gif

Palomina, Nvey jau esi turėjusi ar čia bus pirmasis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 08 06, 13:04)
Palomina,  Nvey jau esi turėjusi ar čia bus pirmasis? mirksiukas.gif

pirma kart pirksiu smile.gif anksciau esu turejus Hauschkos volume (violetini).. bet noriu isbandyt kazka kito dar.. zinai, cia tam, kad suprast, kas jau pats paciausias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 08 06, 13:06)
pirma kart pirksiu smile.gif anksciau esu turejus Hauschkos volume (violetini).. bet noriu isbandyt kazka kito dar.. zinai, cia tam, kad suprast, kas jau pats paciausias biggrin.gif

Labai bus įdomūs atsiliepimai mirksiukas.gif
Atsakyti
viskas - darysiu fitoli cool.gif kadangi liepziedzius jau aisku aiskiausiai prasnaudziau,tai liks vanile ir gal medetkos. kaip tik maciau pas mama sode augo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 08 06, 13:10)
Labai bus įdomūs atsiliepimai mirksiukas.gif

sio menesio viduryje pirksiu, tai kai tik isbandysiu, parasysiu atsiliepimus ir aisku ikelsiu blakstienu foto smile.gif
Atsakyti
Šiaip galima dar daryti fitolį (dar maceratu vadina) š dilgėlių (plaukams l. gerai), žalios, juodos arbatos,ramunėlių, kitų gėlių, žolių, net uogų (pvz kadagio) bet pvz rožių nesiūlau, nekokie atsiliepimai, na ir pafantazuot galima. Yra dariusių iš jūros dumblių, bet jei l. daug sugeria aliejaus. Likusias atliekas, po nupylimo, galima panaudoti skrabinimui smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 06 rugpjūčio 2009 - 12:49
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 08 06, 12:12)
tai liks vanile ir gal medetkos. kaip tik maciau pas mama sode augo  ax.gif

gal ir man kokį pasidaryti g.gif Kažkaip simondsijų aliejus nesinaudoja sad.gif Daryčiausi tikriausiai vanilinį, pirkčiau lazdeles, nes medetkų šiemet sode nemačiau nė vienos sad.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 08 06, 12:13)
sio menesio viduryje pirksiu, tai kai tik isbandysiu, parasysiu atsiliepimus ir aisku ikelsiu blakstienu foto smile.gif

labai man įdomu, kaip jis laikys ir ar neteps ax.gif

žaviuosi, kaip tu taip apsiskaičiuoji tiksliai pirkinius 4u.gif Man taip nesigauna. Planavau lėšas KN seminarui - išsibraukiau, planavau pirkti kitą tušą, tai pasimečiau pasirinkime ir vis dar renkuosi. Kadangi artėja mini atostogos, tai pagalvojau, kad pralauksiu per atostogas ir be tušo apsieisiu, nesidažysiu vistiek smile.gif

dabar braidau po internetą ir, mano siaubui, apetitas tik auga ir auga bijau.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2009 08 06, 12:47)
Šiaip galima dar daryti fitolį (dar maceratu vadina) š dilgėlių (plaukams l. gerai), žalios, juodos arbatos,ramunėlių, kitų gėlių, žolių, net uogų (pvz kadagio) bet pvz rožių nesiūlau, nekokie atsiliepimai,

dilgėlės tikriausiai irgi turi būti džiovintos? O apie rožes kokie atsiliepimai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 08 06, 13:52)
dilgėlės tikriausiai irgi turi būti džiovintos? O apie rožes kokie atsiliepimai? biggrin.gif

tai viskas rekomenduojama džiovinta. o rožių ištrauka gavosi be spalvos ir be kvapo...Neverta vargti smile.gif
Atsakyti