Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 08 05, 21:51)
tikrai labai gražios akys, nekompleksuok  4u.gif Ant šešėlių sutaupai, ir tai į piniginę, o ne iš jos biggrin.gif Mano vat viena akis labiau užkritusi, tai ant kairės šešėliai laikosi, o dešinė nusivalo - vis žiūrėk ir žiūrėk  cool.gif

Šešėlius naudoju, būna dažymo būdai užkritusiems vokams biggrin.gif
Šiaip nekompleksuoju, tik senatvėj tikriausiai nekas bus, nes pas mano bobutę akys tokios pat, tai dabar vokai blakstienų galus pasiekė ir dar toliau blink.gif nu bet čia jau off topic.
Pabandžiau maitinamąjį Dr. Kadir mėginuką veidui, malonus kvapas ir odos visai netraukia, lengvai tepasi. Ryt drėkinamąjį pabandysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 08 05, 22:46)
jei rasiu tikrai patikima idesiu, bet dabar nebezinau kuo tiketi jau radau, kad ir simondsiju aliejus kuri dauguma laiko nekemsanciu poru vienam sarase prie tu kamedoniniu sad.gif

Odora, bijau sumeluoti, bet rodos šį sąrašą aš kopijavau iš nuorodos įdėtos į "Natūralios kosmetikos gamintojai" temą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 08 05, 22:01)
as irgi turiu grazias uzkritusias akis biggrin.gif

simetrija cool.gif Aš tik vieną lotuliukas.gif Na, nekrenta į akis, bet su dažais tai negerai, neužkritusią paprastai reikia nuvalyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2009 08 05, 22:33)
O čia mano akys, kairioji padažyta Laveros tušu, dešinioji iš Essenzos.
user posted image

Gal naudojusios nvey tušą galėtumėte parašyti į kurį iš Laveros ir Essenzos labiau panašus ant blakstienų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2009 08 05, 22:33)
O čia mano akys, kairioji padažyta Laveros tušu, dešinioji iš Essenzos.

as kai megstu ryskias blakstienas, tai man su Miessence tusu graziau (kur desinej pusej) blush2.gif cia kaip is foto matau, tai blakstienos labiau uzsirietusios atrodo, ilgesnes ir tankesnes bigsmile.gif
o kaip tuso sepetelis? patogus? ir kai ilgiau panaudosi, gali parasyt kaip tusas laikosi? kaip nusivalo? na ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 08 05, 11:43)
sakykit gal kuri kur matete sarasa kemsanciu ir nekemsanciu poras alieju (comedonic ir non comedonic) ? nes nerandu aiskaus ir konkretaus, kol kas atkasiau tik, kad simondsiju, dygminu, saulegrazu aliejai tikrai nekemsa poru, kiti labiau tinkami naudoti toms kurioms veidukas nesitersia pvz saldziuju migdolu ir kvieciu gemalu turetu tikti sausiaodems, nenuostabu, kad veledos drekinantis kremas su migdolu aliejum baisiausiai uzkimso man poras.
pradejau kazkaip gilintis nes matau, kad naudoju naudoju visokias priemones, o inkstirai ir spuogeliai niekur nesitraukia, bet nepatikimi kazkokie saltiniai nes mineral oils pas juos priskirti prie nekemsanciu poru.
p.s. aciu uz info apie nakvisu alieju

Kartais ne šitas čia seniau buvo dėtas kažkurioj temoj? Čia balais įvertintas aliejaus komedoniškumas.
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 08 05, 20:27)
Galvoju parodysiu ir aš savo krepšį,bet fotkinti nesiryžau,nes daug dėliojimo būtų doh.gif

Nuostabus krepšelis wub.gif

QUOTE(Žirklutės @ 2009 08 05, 23:33)
1. Buvau šiandien Essenzos apžiūrėt  ax.gif
2. O čia mano akys, kairioji padažyta Laveros tušu, dešinioji iš Essenzos.

1. Reikia ir man kada nors ten išsiruošti ax.gif
2. Gražios akys, tik man dešnioji gražesnė, nes tvarkingesnė ir blakstienos tankesnės 4u.gif
Atsakyti
Manija69, krepšelis tikrai ohoho bigsmile.gif
kaip tai Ciel D'azur produktai, primavera eršlėtuogių aliejus (gal gali palyginti su KN?) ir druide dantų pasta?

Tiesa, giriu laimą - jau trečia diena naudoju, jokio prakaito kvapo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 06 rugpjūčio 2009 - 08:49
QUOTE(kniaumiau @ 2009 08 06, 09:11)
Kartais ne šitas čia seniau buvo dėtas kažkurioj temoj? Čia balais įvertintas aliejaus komedoniškumas.

bet cia mineral oil irasytas kaip 0 0, ar gali taip buti?
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 08 05, 21:16)
aš kaip tik galvojau eiti jų ieškoti ir pirkti biggrin.gif Aš tai noriu daryti fitolį (ištrauką) iš jų. Merginos taip giria vanilės eleksyrą, tai galvoju pati pasidaryti ir po to ar į kvepalus ar su kitais aliejais maišyti smile.gif

Monica, kaip ta fitoli daryt? blush2.gif as kaip tik turiu cinamono lazdeliu ir nesugalvoju kaip jas panaudot rolleyes.gif aisku, jei dar neissikvepe bestovedamos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 08 06, 10:15)
bet cia mineral oil irasytas kaip 0 0, ar gali taip buti?

Žinai, tyčia pagooglinau ir daug kur teigiama, kad "cosmetic grade mineral oil is not comedogenic". Žodžiu jo ten būna skirtingos kokybės - pramoninis ir kosmetinis, tai neva tai kosmetinis nekemša. Nežinau, ar tikėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 08 06, 10:46)
Monica, kaip ta fitoli daryt?  blush2.gif  as kaip tik turiu cinamono lazdeliu ir nesugalvoju kaip jas panaudot rolleyes.gif aisku, jei dar neissikvepe bestovedamos  doh.gif

as zinau kaip liepziedziu fitoli pasidaryti.. principas mazdaug toks: reikia liepziedzius uzpilti aliejumi ir laikyti kazkiek dienu, tada tuos liepziedzius isimti ir pakeisti naujais ir vel laikyt.. ir taip 'zaist' kelis kartus.. smile.gif kazkur turiu tikslesni aprasyma, tik dabar nerandu blush2.gif tai jei kam reikes galesiu paieskoti..
tai ir su kitais augalais panaisiai daryt reikia..
Atsakyti