Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Na taip, dauguma tradicines medicinos gydytoju tikrai assa.gif yahoo.gif biggrin.gif

Merginos, o bandet Argital'i? As Stepone scrub'a pirkau - labai thumbup.gif Dabar ir Ciel d'Azur ta kauke-prausikli paimsiu, sakau gal kuom panasi bus. Ziuriu cia ir produktu su alijosium yra, reiks kitu uzsakymu viska griebt biggrin.gif

Katuti, minejai, kad dantu pasta gaminsi su baltuoju moliu? As receptuka viena turejau kazkur, butu smagu ir daugiau suzinot, gal galetum pasidalint? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 08 12, 11:25)
Katuti, minejai, kad dantu pasta gaminsi su baltuoju moliu?

kad tik gerti jį žadėjau ir kaukėms naudoti biggrin.gif Gal kuri kita pastą gamins g.gif Tikrai tikrai ne aš, nors jeigu turėčiau receptą - tikrai negailėdama pasidalinčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 08 12, 10:51)
Man tai smalsu, kodėl jūs (nemažai merginų) prima gėrėt KT, po to metėt ax.gif O šiaip tai man atrodo ta visa reklama KT kaip nekenksmingų, net naudingų yra absurdas.Juk taip organzimą išreguliuoja, kad po to ilgai reikia grįžinėti į normalią būklę cool.gif

Aš pritariu kniaumiau postui rolleyes.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 08 12, 11:45)
Iš neišmanymo gėriau ir dabar manau, kad tai buvo vienas iš kvailiausių sprendimų gyvenime  doh.gif  Tikrai KT yra didelis didelis blogis  blink.gif

Vieno vizito pas ginekologę metu, ji paėmusi lapelį nenupiešė kaip KT veikia organizmą, ir tą poveikį pavadino "dirbtiniu klimaksu" blink.gif - paaiškinimas buvo toks vizualus, kad nedvejodama mečiau jas gerti tą pačią dieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 08 12, 13:10)
Vieno vizito pas ginekologę metu, ji paėmusi lapelį nenupiešė kaip KT veikia organizmą, ir tą poveikį pavadino "dirbtiniu klimaksu" blink.gif  - paaiškinimas buvo toks vizualus, kad nedvejodama mečiau jas gerti tą pačią dieną  biggrin.gif

Gerą ginekologę turi, nes maniškė iš poliklinikos, tai kaip tik, kai pasakiau, kad metu, tik pasišiaušė lotuliukas.gif o kita, privati ir šiaip jau tikrai profesionali ir geranoriška, irgi labai neįkalbinėjo mesti, sakė, kad aišku, yra minusų, bet nieko baisaus tos kt iš principo doh.gif Bet oda tai mano buvo graži, kol vartojau. blush2.gif

O niekas nėra bandęs Dr. Hauschka Intensive treatment? Ten, kaip supratau, purškalas kažkoks ir jų yra nemažai rūšių (gal 5 kokios). Tik jis nepigus g.gif
Atsakyti
dirbtinis klimaksas sukeliamas truputį kitu būdu - leidžiamais vaistais, kurie "kala" per smegenis, tada pusmetį nebūna tikrai nieko, bet kas darosi su savijauta, man užtenka būti apie tai išgirdusiai blink.gif

na, man smagu, kad šituo periodu nebūsiu čia viena - bus kas pasidalina patirtimi drinks_cheers.gif

kryyste, kaip tavo veidas? 4u.gif Atsigauna po Santes smūgio?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 08 12, 12:37)
kad tik gerti jį žadėjau ir kaukėms naudoti biggrin.gif Gal kuri kita pastą gamins  g.gif Tikrai tikrai ne aš, nors jeigu turėčiau receptą - tikrai negailėdama pasidalinčiau  4u.gif

Aisku, turbut sumaisiau su kazkuria kitau biggrin.gif

O gal kas nors turit koki dantu pastos receptuka? 4u.gif
Ir gal kuri nors turit ta geraja nuoroda apie geriamuju moliu savybes? Neberandu...

Beje, Stepone irgi yra zaliojo geriamojo molio, Elyte sake, kad jie ir ispilsto, nebutina tokiais dideliais kiekiais pirkti... Pavasari buvo 30 proc. nuolaida visiems Argital produktams.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 08 12, 12:23)
Na bet trūksta labai dermatologams kompetencijos, ypač kai reikia į visumą žiūrėti, o ne į vieną išbertą odos lopinėlį sad.gif

kiek as suprantu dermatologines ligos isviso sunkiai diagnozuojamos, nes simtomai ju daznai panasus nesunku supainioti, o kompetencija ten gydytoju kaip ir visur...

gal zinote Nimfali nevyksta jokios akcijos?
bresta reikalas ir ten apsipirkti, bet man ju kainininkas nepatinka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 12 rugpjūčio 2009 - 13:41
QUOTE(Odora @ 2009 08 12, 13:40)
gal zinote Nimfali nevyksta jokios akcijos?
bresta reikalas ir ten apsipirkti, bet man ju kainininkas nepatinka doh.gif

http://www.nimfali.l...din-akcija.html 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 08 12, 13:03)
Ir gal kuri nors turit ta geraja nuoroda apie geriamuju moliu savybes? Neberandu...

čia kuri ta geroji nuoroda? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 08 12, 14:56)
čia kuri ta geroji nuoroda? wink.gif

Cia ta, kuria kazkuri (berods eko skyrelyje) buvo imetusi. Apie ivairias moliu rusis ir ju ivairias savybes, vartojimo budus. Ten buvo daug daug info, kitur kazkaip glaustai labai... smile.gif
Atsakyti
radau tokią anglų kalba, labai patiko smile.gif Ernesin, atkreipk dėmesį, kad iš pradžių savaitę reikia gerti tik molio vandenį, o paskui galima ir viską smile.gif

apie molio spalvas čia smile.gif Plačiau kažkaip nerandu, nors pati pamenu, kad kažkur skaičiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 08 12, 13:47)
[color=yellow]

O niekas nėra bandęs Dr. Hauschka Intensive treatment? Ten, kaip supratau, purškalas kažkoks ir jų yra nemažai rūšių (gal 5 kokios). Tik jis nepigus  g.gif

Bandžiau Dr.Hauschka Treatment Nr. 2
Numerį pasirinkau pagal odos tipą
labai geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti