Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

sian uzsisakiau nemazai priemoniu ivairiu ypac plaukuciams db laukiu nesulaukiu kol isbandysiu
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 08 12, 22:39)
sian uzsisakiau nemazai priemoniu ivairiu ypac plaukuciams db laukiu nesulaukiu kol isbandysiu

ka uzsisakei ir is kur? 4u.gif blush2.gif jau paskaiciau kitur biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 12 rugpjūčio 2009 - 21:44
O ką manot apie šią produkciją?
http://www.aromabalt...browse_products
Domina EA ir kosmetiniai vandenys. Ar verta?
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 08 12, 17:06)
Ziuriu, kad kiekviena molio rusis turi savo pavadinima. Gal kuri nors zino tikslu kiekvienos spalvos pavadinima?

ar ir ne nuo iškasimo vietos dar priklauso? g.gif

QUOTE(Odora @ 2009 08 12, 18:29)
kaip suprantu moli geriant issivalo toksinai tai turetu ir odos bukle pagereti, idomu ar kuriai jauciasi rezultatai? ir rimtai apetitas mazeja? ax.gif

šią savaitę man pertrauka, tai skrandį paskauda, tai pilvą doh.gif Šiaip tikrai bendra savijauta būna geresnė ir oda graži 4u.gif Apetitas taip, man mažėja - ypač tas jautėsi pačioje molio gėrimo pradžioje, net pusryčius ėmiau "nusukinėti". Iš pradžių nevalgydavau visiškai, paskui apsieidavau su šaukštu jogurto biggrin.gif

bet šiaip turiu prisipažinti, kad nieko papildomai nedariau, mitybos režimo nekeičiau, o jei dar tai prisidėtų, tai būtų tikriausiai dar efektyviau wink.gif

QUOTE(Monica @ 2009 08 12, 20:01)
tai paskaičiau, kad kažkoks l. geras red desert clay, bet jo 900 g. su atsiuntimu pas mus kainuoja 200 Lt doh.gif

na bet ir brangu blink.gif Man užteks ir prancūziškojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 08 12, 22:32)
Cia gal tiesiog raudonasis molis, toks kur i ajurvedines pastas dedamas? Ar yra dar kazkoks? Radau kazkoki cia, 100 gr - tik 3 svarai  ax.gif

ne, ten kažkoks special, paskaityt gali inete. Pvz čia. Tas iš ND tai maistui manyčiau netinka, kaukėms tik smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žirklutės @ 2009 08 13, 00:05)

Nelb aiški kokybė...Kosmet. vandenų lyg ir niekas nebandė, neaiški jų sudėtis man.Ea esu pirkusi, gal kaip kokie ir neblogi, bet dabar siunčiuosi, o šiaip taupant gal tada Mėtos patikimiau pirkti g.gif
Atsakyti
labos 4u.gif gal kas naudojat laveros basis kurį nors veido kremą g.gif , jei taip tai kokia odelė ir kaip tinka?
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 08 13, 09:05)
ne, ten kažkoks special, paskaityt gali inete. Pvz čia. Tas iš ND tai maistui manyčiau netinka, kaukėms tik smile.gif
Papildyta:
Nelb aiški kokybė...Kosmet. vandenų lyg ir niekas nebandė, neaiški jų sudėtis man.Ea esu pirkusi, gal kaip kokie ir neblogi, bet dabar siunčiuosi, o šiaip taupant gal tada Mėtos patikimiau pirkti g.gif

Sveiki, gal galite pasakyti is kur siunciates ir kokie ,,aromabalt" aliejai nepatiko? Aciuz... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Žirklutės @ 2009 08 13, 00:05)

ir as sios firmos produktus ziurineju....gundaus g.gif
Atsakyti
sveikutes, buvau truputi pabegus pailseti biggrin.gif

QUOTE(kryyste @ 2009 08 11, 13:52)
Vakar sužinjau, kad avokadų aliejus yra labai tinkamas tepti vietas po depiliacijos nes jis mažina plaukų augimą. Kažkaip plaukų svogūnėlį veikia, dėl to netinka plaukų kaukėms (kas nori juos atsiauginti)

bigsmile.gif reiks pabandyt, as pagaliau nustaciau,kad man nuo avokadu aliejaus akis griauzia unsure.gif pirkau ji paakiams, bet vis man uzeidavo griauzimai akiu, dariau pertrauka, nebegriauze, dabar vel pabandziau pasitepliot - vel tas pats doh.gif dabar jau zinosiu kur ji pabaigt naudot thumbup.gif

QUOTE(katutis @ 2009 08 11, 13:59)
reikės turėti galvoje  drinks_cheers.gif Pastebėjau, kad man po cukrinimosi tikrai mažiau ir gerokai silpnesnių plaukų atauga  cool.gif

reikia man pabandyt, bet man tas virimas siauba kelia biggrin.gif nelabai isivaizduoju kokia ten mase tiksliai turi gautis blush2.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 08 11, 20:34)
Gal galėtum į AŽ atsiųsti tarpininkės nick'ą? 4u.gif

per rudaplauke sakiausi 4u.gif

del spuogu, tai mane irgi nervina, buvo anksciau keli, bet po vaiko tai is viso isprotejo doh.gif negeriu jokiu KT, bet nesusitvarko ji jau kuris laikas su spuogais verysad.gif atrodo pagrazeja, susitvarko, savaite pries MM - vel tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 08 12, 13:47)
O niekas nėra bandęs Dr. Hauschka Intensive treatment?

Esu bandžius, tą kur skirtas iki 25 m., berods 01, na tai nulis poveikio doh.gif Taip, labai malonus, oda švelni ir nesausina, bet kad kažką realiai gydytų - schmoll.gif Bet vėlgi, problemos mano kaip ir čia pasiskaičiau geltonu šriftu aprašytos blush2.gif Užsirašiau tyrimams, gal kas aiškiau pasidarys... nes jau virš metų naudoju nat. kosmetiką ir pagerėjimas tik šioks toks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 08 13, 12:36)
Esu bandžius, tą kur skirtas iki 25 m., berods 01, na tai nulis poveikio doh.gif Taip, labai malonus, oda švelni ir nesausina, bet kad kažką realiai gydytų -  schmoll.gif Bet vėlgi, problemos mano kaip ir čia pasiskaičiau geltonu šriftu aprašytos blush2.gif Užsirašiau tyrimams, gal kas aiškiau pasidarys... nes jau virš metų naudoju nat. kosmetiką ir pagerėjimas tik šioks toks ax.gif

Na va, du pasisakymai ir tokie prieštaringi doh.gif O problemos tai ir mano tos pačios, ir irgi virš metų su natūralia kosmetika, ir tikrai, kas liečia bėrimą, nepadeda. O tas treatment tai gan brangus g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 13, 09:52)
Sveiki, gal galite pasakyti is kur siunciates ir kokie ,,aromabalt" aliejai nepatiko? Aciuz... 4u.gif
Papildyta:
ir as sios firmos produktus ziurineju....gundaus g.gif

negaliu pasakyti, kad nepatiko, mažai esu bandžiusi.Mišinys nuo kapiliarų visai patiko. Bet pvz. tikrai neverta pirktis aliejų, kurie realiai yra brangūs, nes čia bus arba pakaitalai arba prastos kokybės (pvz melisa, sandalas, jazminas). Bazinių aliejų dalis rafinuoti, tai netinka, be to dabar SP galima nusipirkti gerų ir už neblogą kainą.
siunčiausi ea iš čia, dar čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 13 rugpjūčio 2009 - 12:25
Aš kiek susidariau įspūdį, tai IT tinka toms, kurios neturi vidinių problemų ax.gif Nes jei viduj kažkas negerai, tai tikėtis didžiausio efekto (be kitų kosmetinių priemonių) iš kažkokio purškiamo vandenuko... schmoll.gif Bet vilties vistiek neprarandu, jau antrą mėnesį rytais tik CC ir hidrolatu apsieinu, tai šiek tiek gal net sumažėjo spuogelių, plius dar kai saulės gavo, tai viliuosi su laiku, kada nors, visai susitvarkys... mirksiukas.gif verysad.gif
Atsakyti