QUOTE(Limcamca @ 2011 06 09, 13:03)
Jau pradeda "nebeskaniai" atrodyti, tas jusu visur siulomas ekspresas
Sorry, bet tam puslapyje skelbiami straipsniai tu zmoniu, kurie tvarke mano, vyro ir pazistamu pajamu deklaracijas, del busto lengvatos taip pat buvome pries savaite, esu patenkinta ju darbu, o tiksliau nemokamomis konsultacijomis, pasitarusi del pasalpu, pati susipildziau formas. Neseniai man parode, kad ten yra sukeliama informacija, todel nusprendziau ja pasidalinti.
Papildyta:
QUOTE(liomi @ 2011 06 09, 15:34)
sutinku
taip pat,kaip as primetyciau linku i THE SUN,DAILY MAIL,THE TELEGRAPH.
Gundez,nei jus buvot ,nei domejotes ,sapaliojat ir tik antireklama darote.
Miela, Liomi,
Buvau, domejausi ir ipusejom tvarkytis. Siuo metu laukiam atsakymo is banko. Mane tame tinklapyje domina tik mokesciu, pasalpu ir finansu temos, jeigu paziureiste mano history pries pora metu buvau labai susidomejusi sodininkyste ir dalinausi nuorodomis perskaitytu straipsniu apie augalus, bet Lietuvos mamytes, prieme tai kaip informacija ir neuzmete kaltinimais. Taip pat nesu linkusi perpasakoti tai, ka kitos mamytes gali pacios paskaityti. Jeigu parasyciau, kad suzinojau apie lengvata-kiltu daug klausimu, bet, deja, kad ir kaip noreciau, zinau, kad neturesiu laiko i visus juos atsakyti. Kas skaito angliskai gali ir direct.gov.uk puslapyje pasiskaityti, o kas nesupranta - radau lietuviskai.