Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto nuoma UK

Sveiki, turiu klausima del Housing benefit: ar jis mokamas nuo pareiskimo padavimo dienos, ar nuo tada kai pagaliau ji paskiria? Pvz mes padavem paraiska geguzes vidury, iki siol praso musu paciu ivairiausiu dokumentu, bet per pora savaiciu jau turetume gaut galutini atsakyma (bent labai tikiuosi). tad bus praejes jau menuo nuo tada kai praseme pasalpos. uz ta menesi visa nuoma sumokejome patys. ar tie pinigai butu mums grazinti, ar tik i prieki uz nuoma moketu? dekui, jei kas zino  4u.gif

Apsiziurejau kad ne ren rasau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elcia: 09 birželio 2011 - 18:42
QUOTE(Elcia @ 2011 06 09, 19:26)
Sveiki, turiu klausima del Housing benefit: ar jis mokamas nuo pareiskimo padavimo dienos, ar nuo tada kai pagaliau ji paskiria? Pvz mes padavem paraiska geguzes vidury, iki siol praso musu paciu ivairiausiu dokumentu, bet per pora savaiciu jau turetume gaut galutini atsakyma (bent labai tikiuosi). tad bus praejes jau menuo nuo tada kai praseme pasalpos. uz ta menesi visa nuoma sumokejome patys. ar tie pinigai butu mums grazinti, ar tik i prieki uz nuoma moketu? dekui, jei kas zino  4u.gif

Nuo pareiskimo datos, nebent nurodete, kad norite atbuline data susigrazinti. Turetu buti grazinti.
Atsakyti
QUOTE(gundez @ 2011 06 09, 19:41)
Nuo pareiskimo datos, nebent nurodete, kad norite atbuline data susigrazinti. Turetu buti grazinti.

Saunu, dekui Jums labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elcia @ 2011 06 09, 19:43)
Saunu, dekui Jums labai  4u.gif

Nera uz ka smile.gif
Atsakyti
Laba visoms, susiduriau su vienu trumpiniu ieskant buto nuomai DSS No, gal galit ji pasakyti ka jis reiskia:oh
Atsakyti
QUOTE(Alatejaa @ 2011 06 10, 21:34)
Laba visoms, susiduriau su vienu trumpiniu ieskant buto nuomai DSS No, gal galit ji pasakyti ka jis reiskia:oh

Department of Health and Social Security, kitaip sakant, nenori zmoniu, kurie neturi pastowiu pajamu ir yra remtini walstybes. Pwz gauna nuomos pasalpa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nneka: 10 birželio 2011 - 22:15
Viskas daba jau aisku thumbup.gif aciu
Atsakyti
Sveikos,mergaites,noreciau paklausti, nuomojames dabar nama,bet nuoma eina i pabaiga,norime pratesti,pasakem seimininkui,jis atsake ok. bet siandien paskambino ir pasake kad pakeiskite data savo sutarty, ir pasilikite. sakau,atvaziuokite ir pasirasykite prie pasikeitimu. sako,as isvaziaves ir nera ten ko pasirasyneti,jei tik data keiciam unsure.gif ar jis mums bedos paskui nepridarys? blush2.gif Ar cia neiko baisaus?
Atsakyti
Mergaites turiu beda, nuomojausi kambari per viena lietuvi ( jis mum padejo atvaziuoti, idarbino ir apgyvendino) po kurio laiko kraustemes i nauja nama su viena porele (as irgi poroj su vaikinu) mes visi mokejome uz kambario nuoma, jokiu bilu nieko.. Po kurio laiko suzinojau, kad namas i kuri isikraustem yra paimtas mano vardu ( be mano sutikimo!!!) bet tas seimininkas mane patikino, kad cia viskas gerai, viskas suderinta su namo seimininku ir viskas bus gerai, as po kurio laiko issikrausciau is ten i kita nama. Nama nuo manes turejo nurasyti, bet.. po dvieju metu paaiskejo toks faktas, ten gyvene mano pazystami (su kuriais mes anksciau gyvenom) atidave man kelis laiskus, o ten as matau skola uz zeme nezmoniskais skaiciais ir kita laiska is teismo, kur irgi pripaisyta skola.. Ka tokiu atveju galima padaryti ? Juk nuejusi i konsula nepasakysiu, kad as ten negyvenau ir nieko nezinau.. Dekui uz bet kokia info.. unsure.gif
Atsakyti
...ojojoi kokia situacija...net nežinau,ar čia kažkaip gali įrodyti...bandyk krieptis pradžiai pas advokatą konsultacijos 4u.gif
Atsakyti
Rytoj bandysiu eiti pas ta zmogu, kuris visa sita privire.. Tada ejsiu i agentura ir prasysiu, kad padetu issiaiskinti kiek viso as turiu skolos ir uz ka,o tada ieskosiu iseiciu.. Kazkoks kosmaras, jie man laiske grasina ateja i namus konfiskuoti vertingus daigtus, per darboviete isieskoti ir pns..
Atsakyti
QUOTE(Swetty @ 2011 07 25, 22:03)
Rytoj bandysiu eiti pas ta zmogu, kuris visa sita privire.. Tada ejsiu i agentura ir prasysiu, kad padetu issiaiskinti kiek viso as turiu skolos ir uz ka,o tada ieskosiu iseiciu.. Kazkoks kosmaras, jie man laiske grasina ateja i namus konfiskuoti vertingus daigtus, per darboviete isieskoti ir pns..

...aš labai abejoju, ar tu kažką sužinosi iš to "žmogaus",o ir agentūrai visai neįdomios tavo bėdos...tu pradėk nuo to,kaip buvo pasinaudota tavo dokumentaisir paimtas namas,kur dokumentų kopijos,tavo parašai...ir manau tik su valdiškų namų pagalba,gal kažką dar gaima pakeisti....ilgas kelias į teisybę....sėkmės 4u.gif
Atsakyti