Įkraunama...
Įkraunama...

pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(lvingelyte @ 2009 08 18, 09:17)
as tai pries gera savaite dariau NT - dar radau namie viena uzsilikusi - tai juostele buvo ryskesne uz praeitus kartus
Papildyta:

o kaip tavo NT, kuri darei?

na as negaliu palyginti su pirmu, nes jis kazkaip jau isbluko, bet gan ryski juostele antra, kaip ir ta pirmoji gamykline platoka tokia.
Atsakyti
as tai greiciau laukiu, kol ateis 15 val. - jau zinosiu kraujuko atsakyma... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lvingelyte @ 2009 08 18, 10:04)
as tai greiciau laukiu, kol ateis 15 val. - jau zinosiu kraujuko atsakyma...  ax.gif

o Tau tik vieno reikia? ir kokiu tikslu daro? nes man tai sake kad reikia butinai dvieju kad matytusi skirtumas
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2009 08 18, 10:28)
o Tau tik vieno reikia? ir kokiu tikslu daro? nes man tai sake kad reikia butinai dvieju kad matytusi skirtumas

as dariausi rugpjucio 4d. ir 11 d. - skritumas buvo geras, t.y. augimas tikrai buvo. Dabar vel darysiuos ir dar poryt pasidarysiu, kad paziureti, koks augimas yra tarp 2 dienu.
As darausi del saves, kad man ramiau butu. Niekas man nieko neliepe darytis. Pas ginekologe gi neprivaiksciosiu pora kartu i savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2009 08 18, 10:28)

o pries tai buvai dariusi nors viena HCG tyrima?
Atsakyti
QUOTE(lvingelyte @ 2009 08 18, 12:06)
o pries tai buvai dariusi nors viena HCG tyrima?

nea as nesidariau niekada.
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2009 08 18, 12:34)
nea as nesidariau niekada.

aisku

skaiciau dabar internete, kad jau 4 savaiciu gemalas buna 1,25-2,5 mm dydzio. Kai ginekologe man dare echoskopija, tai mate 6,8 mm ir sako, kad yra vos 4 savaites. Nieko nebesuprantu. Arba man su ausim negerai, arba ta gine nusikalbejo kazka - nes ziuriu i foto echoskopijos, kur su mobilka nupyskinau, tai matau sone dydis zirniuko parasytas ant ekrano 0,68 cm g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lvingelyte @ 2009 08 18, 12:37)
aisku

skaiciau dabar internete, kad jau 4 savaiciu gemalas buna  1,25-2,5 mm dydzio. Kai ginekologe man dare echoskopija, tai mate 6,8 mm ir sako, kad yra vos 4 savaites. Nieko nebesuprantu. Arba man su ausim negerai, arba ta gine nusikalbejo kazka - nes ziuriu i foto echoskopijos, kur su mobilka nupyskinau, tai matau sone dydis zirniuko parasytas ant ekrano 0,68 cm  g.gif  g.gif

tai gal 1,25 cm, tada tikeciau ir as, nes jei tai butu mm tai iziureti gi neimanoma...
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2009 08 18, 12:42)
tai gal 1,25 cm, tada tikeciau ir as, nes jei tai butu mm tai iziureti gi neimanoma...

nea, mm, o ne cm

mm imanoma iziureti..
Atsakyti
QUOTE(lvingelyte @ 2009 08 18, 13:24)
nea, mm, o ne cm

mm imanoma iziureti..

nu tada as nieko irgi nesuprantu... nes man tikrai sake kad centimetro nera... o jei tau 6,5 mm tai kaip cia??
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2009 08 17, 21:45)
jo man sake kad echo tik po savaites galima daryti, nes skirtumas augino per savaite turi buti zenklus, tipo aiskino, kad jei dabar pagal viska turetu buti 1,5 cm, tai po savaites jau kokia 11 cm

Sveikos 4u.gif isitrauksiu ir as i jusu pokalbi. Norejau paklausti kaip gal per savaite nuo 1,5 cm paaugti iki 11 cm??? cia gal klaida kokia?
Man taip pat nestumas 12 dienu mazesnis nei pagal mmm turetu, bet sirdute ir judesiukai yra. 9 sav nestumo - leliukas 18,2 mm, puslyte 4,47 cm.
taigi kartais ir su didesniu nei jusu nestumu nuejus pas gydytoja tenka isgirsti kad leliukas per mazas, puikiai zinau ta jausma kaj aplink nieko nebematai ir nebegirdi..tik "nea, jusu leliukas tikrai daug mazesnis nei jus sakote"... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2009 08 18, 13:35)
nu tada as nieko irgi nesuprantu... nes man tikrai sake kad centimetro nera... o jei tau 6,5 mm tai kaip cia??

nu tai 6,5 mm tai ir nesudaro centimetro... smile.gif

nu zinokit susinervinau...
nulekiau pries darba i Jurininkus, pridaviau krauja, kad pasiziureti, ar dideja, ar viskas ok. Bliamba, moku didelius pinigus uz ta tyrima, o dabar paskambinus ir pasiteiravus rezultatu man pasake: "daugiau negu 5000, tai reiskia, kad nestumas yra". As jai sakau, man reikia tiksliu skaiciu, o ne "daugiau 5000". Tai krc, eisiu rytoj is ryto vel daryti ta pati, kad pasiziureti tikslu skaiciu...
Atsakyti