Įkraunama...
Įkraunama...

pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Ieva 87 @ 2009 08 18, 14:09)
Sveikos  4u.gif isitrauksiu ir as i jusu pokalbi. Norejau paklausti kaip gal per savaite nuo 1,5 cm paaugti iki 11 cm??? cia gal klaida kokia?
Man taip pat nestumas 12 dienu mazesnis nei pagal mmm turetu, bet sirdute ir judesiukai yra. 9 sav nestumo - leliukas 18,2 mm, puslyte 4,47 cm.
taigi kartais ir su didesniu nei jusu nestumu nuejus pas gydytoja tenka isgirsti kad leliukas per mazas, puikiai zinau ta jausma kaj aplink nieko nebematai ir nebegirdi..tik "nea, jusu leliukas tikrai daug mazesnis nei jus sakote"... unsure.gif

O cia per pirma apziura pasake ar jau per kitas? jei per kitas tai kaip pries tai sakydavo?
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2009 08 18, 16:19)
O cia per pirma apziura pasake ar jau per kitas? jei per kitas tai kaip pries tai sakydavo?

Visu pirma man NT ilgai (10 dienu po turejusiu buti mmm) nerode nestumo, kai visgi parode nuejau pas gine..

Pirmakart as pas gine nuejau 6 sav. tai ji uzkele mane ant "lektuvo" ir patvirtino kad nestumas 6 sav. liepe ateiti kai bus 9 sav.

Antrakart nuejau ir ji iskart manes klausia "tai vis delto nesulaukei mmm?", sakau "nesulaukiau". Vel liepe lipti ant "lektuvo". Uzlipau. Sako "na tavo gimda labai palinkusi i nugaros puse sunku labai ka ir uzciuopti..bet nestumas yra" ir korteleje uzrase kad 9-10 sav nestumas (kaip pagal mmm).

Man neramu paliko po jos to klausimo apie mmm ir kad sunkiai ka uzciuopia, tai nuvaziavau privaciai pas gine echoskopo. O ji ir pasake kas leliukas mazesnis nei pagal mmm.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 08 18, 14:29)
Visu pirma man NT ilgai (10 dienu po turejusiu buti mmm) nerode nestumo, kai visgi parode nuejau pas gine..

Pirmakart as pas gine nuejau 6 sav. tai ji uzkele mane ant "lektuvo" ir patvirtino kad nestumas 6 sav. liepe ateiti kai bus 9 sav.

Antrakart nuejau ir ji iskart manes klausia "tai vis delto nesulaukei mmm?", sakau "nesulaukiau". Vel liepe lipti ant "lektuvo". Uzlipau. Sako "na tavo gimda labai palinkusi i nugaros puse sunku labai ka ir uzciuopti..bet nestumas yra" ir korteleje uzrase kad 9-10 sav nestumas (kaip pagal mmm).

Man neramu paliko po jos to klausimo apie mmm ir kad sunkiai ka uzciuopia, tai nuvaziavau privaciai pas gine echoskopo. O ji ir pasake kas leliukas mazesnis nei pagal mmm.. unsure.gif

supratau, nes mane is karto echoskopui sodino. Sako paziurim kas ir kaip.... ant lektuvo nesodino visai

o ka sake kita gine? del ko cia taip? kaip pacios savijauta? pilvo nemaudena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškėnė: 18 rugpjūčio 2009 - 14:32
QUOTE(Meškėnė @ 2009 08 18, 16:32)
supratau, nes mane is karto echoskopui sodino. Sako paziurim kas ir kaip.... ant lektuvo nesodino visai

o ka sake kita gine? del ko cia taip? kaip pacios savijauta? pilvo nemaudena?

Sako kad gali buti jog veliau implantavosi, ir be to mano ciklas 32 - 33 dienos. Sako normalu ir labai gerai kad pasidariau echo iki 12 sav. nes tada leliukai visi vienodai auga ir galima tiksliai nustatyti amziu ir kada gimdyti. Ji manes negasdino ir sake kad viskas gerai, svarbu judesiukai ir sirdute yra, bet juk suprantat kad isgirdus "leliukas tikrai mazesnis nei turetu buti" jau tuo metu jokie raminimai nepadeda.. verysad.gif vistiek pergyvenu dabar ir laukiu vizito pas savo gine, idomu ka ji sakys del tokios echo.. g.gif

Pati gerai jauciuosi, dziaugiuosi visais nestumo "malonumais", nei pilvo maudzia nei ka, tik kad psichologine savijauta nekokia, neramu labai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva 87: 18 rugpjūčio 2009 - 14:40
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 08 18, 14:39)
Sako kad gali buti jog veliau implantavosi, ir be to mano ciklas 32 - 33 dienos. Sako normalu ir labai gerai kad pasidariau echo iki 12 sav. nes tada leliukai visi vienodai auga ir galima tiksliai nustatyti amziu ir kada gimdyti. Ji manes negasdino ir sake kad viskas gerai, svarbu judesiukai ir sirdute yra, bet juk suprantat kad isgirdus "leliukas tikrai mazesnis nei turetu buti" jau tuo metu jokie raminimai nepadeda.. verysad.gif  vistiek pergyvenu dabar ir laukiu vizito pas savo gine, idomu ka ji sakys del tokios echo.. g.gif

Svarbiausiai kad jau sirdute plaka ir yra judesiukai...
laukiu su nerimu tos savaites kai turetu pradeti plakti sirdute...
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2009 08 18, 14:41)
Svarbiausiai kad jau sirdute plaka ir yra judesiukai...
laukiu su nerimu tos savaites kai turetu pradeti plakti sirdute...

o as laukiu rytojaus, nes suzinosiu tikslesnius rezultatus del HCG..negu siandien
Atsakyti
QUOTE(lvingelyte @ 2009 08 18, 16:48)
o as laukiu rytojaus, nes suzinosiu tikslesnius rezultatus del HCG..negu siandien

Suprantu jus, jusu nerimas dar didesnis nei mano, bet zinokit, kad ir yra judesiukai bei sirdute, vistiek labai neramu, ko tas mano leliukas neuzauges iki normos.. unsure.gif
Net nezinau gal verta vel kada echo pasidaryti - paziureti. Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(lvingelyte @ 2009 08 18, 14:48)

o tai siandien ka suzinojai?
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2009 08 18, 14:54)
o tai siandien ka suzinojai?

siandien suzinojau "laaabaaai" tikslu atsakyma: daugiau negu 5000. Ir ka? Man tai nieko nereiskia. Ryt darys ten pat nemokamai ir pasakys tiksliai, kiek yra
Atsakyti
QUOTE(lvingelyte @ 2009 08 18, 15:05)
siandien suzinojau "laaabaaai" tikslu atsakyma: daugiau negu 5000. Ir ka? Man tai nieko nereiskia. Ryt darys ten pat nemokamai ir pasakys tiksliai, kiek yra

o gal gali pasakyti kokie skaiciukai kiti buvo pagal savaites kai pries tai dareisi?
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2009 08 18, 15:12)
o gal gali pasakyti kokie skaiciukai kiti buvo pagal savaites kai pries tai dareisi?

04.08 - 82
11.08 - 1624
18.08 - >5000
Atsakyti
sveikutes. noreciau pasidalinti savo pozymiais. laukiau savo mmm, kadangi jos man nereguliarios, bet mazdaug pagal visus simtomus ir apskaiciuotas dienas nustatau kada turetu jos buti tai laukiau, pasiruosiau. pradejo ir krutine jautri palikti,ir pilvo apacia skaudeti, pykinti, skaudeti nugara sie simtopai man budingi. tai nieko ir nepagalvojau,bet pradejo pilva daznai pusti, galvojau gal nuo maisto. praejo 6 dienos nuo turetu mmm,galvojau kadangi nereguliarios jos tai gal bus nes simptomai tai stiprus,bet taip nieko atrodo kad jau tuoj, bet snd neistveriau ir nusipirkau testuka pasirodo laukiuosi antro leliuko. ir viskas paaiskejo tai rytoj vaziuoju pas gydytoja tikrintis ar viskas gerai. nes mane gazdina tie skausmai kaip pries mm, nes su pirmu taip nebuvo, gal taip normalu?
Atsakyti