Įkraunama...
Įkraunama...

pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Helxa @ 2009 09 03, 10:30)
Mano rytinis Siandieninis Testas : viena juostele ir vaiduoliukas ax.gif nzn kaip cia suprast blink.gif Po kokios savaiteles dar viena reiks nusipirkti, o tada jai ka jau  ir pas gydytoja keliauti smile.gif Mergaites o kaip del tu vaiduokliuku ar pasitvrtino kuriai nors vaiduokliukas? Su pirmu kai laukiausi tai iskart geras riebias 2 parode, o dabar... nzn ka cia galvoti...Jau dziaugtis ar dar ne  g.gif
Beto mergaites ar kam is jusu traukia meslungis kojas? Man kazkodel labai pradejo traukti sianakt, net kelis kartus keliausi  schmoll.gif Kai pirmojo savo mazylio laukiausi tai man kojytes tik kokiam 6 menesi pradejo traukti o dabar... g.gif nzn kas cia su mani darosi. Visi darbe ir namie jau pastebejo kad kazkas su manim darosi...

Manau jau galima tave sveikinti su nestuke.gif. 4u.gif Man visus 4 nestumus nestumo testai rode vaiduokliuka, o riebios antros juosteles ne karto. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2009 09 03, 21:57)
Sveikutes, o man siandien pasirode kazkokios tirstos rusvos isskyros (man 6 savaite), cia kazin normalu?Gal kam taip buvo ar yra?

...na man taip nebuvo per visa nestuma, zinau, kad kitoms buna, bet tai nera gerai, gal nieko blogo nenutiks, bet geriau pasisakyk ginei...nes man ji sake, jei bent laselis kraujo pasirodys, geriau nelauk nieko ir pas ja arba i ligonine bek, bent jau pasirodyti, kad paskui kas paveluotai blogo nenutiktu...dar nera geri strenu skausmai, kaip per mm...
...zinoma neissigask, gal cia bauginanciai prirasiau, bet del sventos ramybes, kad zinotum...sekmes tau... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ausra33 @ 2009 09 03, 22:16)
Manau jau galima tave sveikinti su nestuke.gif. 4u.gif  Man visus 4 nestumus nestumo testai rode vaiduokliuka, o riebios antros juosteles ne karto. schmoll.gif

...as dariausi tik viena testuka ir tos juosteles buvo tooookios ryskios... biggrin.gif ...del vaiduokliuku - neturiu patirties su jais... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 09 04, 08:51)
...na man taip nebuvo per visa nestuma, zinau, kad kitoms buna, bet tai nera gerai, gal nieko blogo nenutiks, bet geriau pasisakyk ginei...nes man ji sake, jei bent laselis kraujo pasirodys, geriau nelauk nieko ir pas ja arba i ligonine bek, bent jau pasirodyti, kad paskui kas paveluotai blogo nenutiktu...dar nera geri strenu skausmai, kaip per mm...
...zinoma neissigask, gal cia bauginanciai prirasiau, bet del sventos ramybes, kad zinotum...sekmes tau... mirksiukas.gif

Nu nzn, pas mane jos ne kraujingos, o tokios rusvos, tirstos, bet jokiu skausmeliu niekur nejauciu. As irgi pasiskaitineju vis, tai daug kam taip buvo g.gif pas gine tik 21 diena uzsirasius, nezinau, jei ilgai tas tesis, reikes vizita paankstinti
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2009 09 04, 09:49)
Nu nzn, pas mane jos ne kraujingos, o tokios rusvos, tirstos, bet jokiu skausmeliu niekur nejauciu. As irgi pasiskaitineju vis, tai daug kam taip buvo  g.gif pas gine tik 21 diena uzsirasius, nezinau, jei ilgai tas tesis, reikes vizita paankstinti

as tai patariu anksciau nueiti pas gine, jei tokios isskyros pasirode
Atsakyti
Sveikos merginos, norejau paklausti jusu, jeigu BT menesiniu metu , ta prasme ju kolkas dar nera, yra 37, ar tai galetu reiksti nestuma???dar veluoja tik viena diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migle11: 04 rugsėjo 2009 - 10:06
verysad.gif
Siandien man irgi pasirode gana gausios rudos isskyros. mmm dar anksti, jos turėjo ateiti tik 9d.
Nazinau nei ka daryti, taip liudna pasidare angel_sadangel.gif
Nu lauksiu dar ir ziuresiu kas cia dar su manim darysis, bet jauciu, kad šį mėnesį iš naujo reikės kibti į intensyvią gamybą!
Atsakyti
QUOTE(migle11 @ 2009 09 04, 10:03)
Sveikos merginos, norejau paklausti jusu, jeigu BT menesiniu metu , ta prasme ju kolkas dar nera, yra 37, ar tai galetu reiksti nestuma???dar veluoja tik viena diena.

pasidaryk HCG tyrima ir suzinosi smile.gif
Atsakyti
as laukiau mmm, bet sulaukiau dvieju riebiu pagaliuku teste thumbup.gif thumbup.gif . Pasirodo pirmieji nestumo pozymiai, tai auksta BT - 37.3. Lengvas pamaudenimas pilvo apacioje, strenose. Dabar jau mums 6 savaite, bet pykinimo dar nera, tik sioks toks sunkumo jausmas pilve ir lengvas pamaudenimas ir aisku, daznas lankymasis WC biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lvingelyte @ 2009 09 04, 10:58)
as tai patariu anksciau nueiti pas gine, jei tokios isskyros pasirode

Nu ka as zinau, vel tu isskyru kaip nera g.gif visai nieko nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afute28 @ 2009 09 04, 12:53)
as laukiau mmm, bet sulaukiau dvieju riebiu pagaliuku teste thumbup.gif  thumbup.gif . Pasirodo pirmieji nestumo pozymiai, tai auksta BT - 37.3. Lengvas pamaudenimas pilvo apacioje, strenose. Dabar jau mums 6 savaite, bet pykinimo dar nera, tik sioks toks  sunkumo jausmas pilve ir lengvas pamaudenimas ir aisku, daznas lankymasis WC biggrin.gif

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2009 09 04, 11:49)
Nu nzn, pas mane jos ne kraujingos, o tokios rusvos, tirstos, bet jokiu skausmeliu niekur nejauciu. As irgi pasiskaitineju vis, tai daug kam taip buvo  g.gif pas gine tik 21 diena uzsirasius, nezinau, jei ilgai tas tesis, reikes vizita paankstinti

Na kai pirmojo laukiau man irgi panasiai buvo, as nulekiau pas dakatare ji nieko blogo nemate,sake saugoti save ir maziuka ir israse kazkokiu milteliu man pagerti, neatsimenu kokiu , bet po to man iskart pagerejo ax.gif Bet jai kazka jauti del viso pikto geriau nueiti pas ja anksciau negu uzsirasiai.
Papildyta:
QUOTE(ausra33 @ 2009 09 03, 23:16)
Manau jau galima tave sveikinti su nestuke.gif. 4u.gif  Man visus 4 nestumus nestumo testai rode vaiduokliuka, o riebios antros juosteles ne karto. schmoll.gif

Zinai ir as taip manau kad turbut uzkibo 4u.gif Tik kaip vyrui sia zinia pranesti g.gif mes kolkas neplanavom. Nei namas nebaigtas irengineti,dar pas jo mama biski reiks pagyventi ir firma kurioj dirbu ant bankroto ribos, galiu be darbo likti unsure.gif Vyro nuomone dabar nelaikas, tikiuosi kai suzinos pakeis nuomone verysad.gif As labai jau noreciau maziaus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Helxa @ 2009 09 04, 18:11)
Na kai pirmojo laukiau man irgi panasiai buvo, as nulekiau pas dakatare ji nieko blogo nemate,sake saugoti save ir maziuka ir israse kazkokiu milteliu man pagerti, neatsimenu kokiu , bet po to man iskart pagerejo ax.gif Bet jai kazka jauti del viso pikto geriau nueiti pas ja anksciau negu uzsirasiai.
Papildyta:

Zinai ir as taip manau kad turbut uzkibo 4u.gif Tik kaip vyrui sia zinia pranesti g.gif  mes kolkas neplanavom. Nei namas nebaigtas irengineti,dar pas jo mama biski reiks pagyventi ir  firma kurioj dirbu ant bankroto ribos, galiu be darbo likti unsure.gif Vyro nuomone dabar nelaikas, tikiuosi kai suzinos pakeis nuomone verysad.gif As labai jau noreciau maziaus tongue.gif

Viskas bus gerai pamatysi. 4u.gif Musu sitas leliukas ir neplanuotas pastojau kai sunui buvo nepilnai 9men. ir visokiu baimiu buvo ir neramumu kaip vyras sureguos, o jis suregavo labai ramiai. Man atrodo ir tavo vyras suzinojes pakeis savo nuomone. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti