Įkraunama...
Įkraunama...

pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(migle11 @ 2009 09 04, 11:03)
Sveikos merginos, norejau paklausti jusu, jeigu BT menesiniu metu , ta prasme ju kolkas dar nera, yra 37, ar tai galetu reiksti nestuma???dar veluoja tik viena diena.

...na siaip gali...bet zinai, cia tik vienas is rodikliu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 09 04, 21:13)
...na siaip gali...bet zinai, cia tik vienas is rodikliu... mirksiukas.gif

...manau, kad visi NT vaiduokliai vėliau virsta II ryškiom juostelėm, bent jau man taip būna, beja šiandien jau trečią kartą pamačiau vaiduoklį ir kolkas bijau džiaugtis (po dviejų nesėkmingų pastojimų) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra33 @ 2009 09 04, 21:50)
Viskas bus gerai pamatysi. 4u.gif Musu sitas leliukas ir neplanuotas pastojau kai sunui buvo nepilnai 9men. ir visokiu baimiu buvo ir neramumu kaip vyras sureguos, o jis suregavo labai ramiai. Man atrodo ir tavo vyras suzinojes pakeis savo nuomone. 4u.gif  mirksiukas.gif

Labai tikiuosi 4u.gif kolkas nieko nesakau kol nesu tikra, jis tik vis klausineja kas cia man darosi kad vis aplink saldytuva sukinejuosi tongue.gif bet nieko neitaria ax.gif

O kaip gi jus mergaites laikotes? Na kaip ten del tu pozymiu? Rezkit gal pas ka jau geru naujienu yra? Gal jau galima kuria nors sveikinti? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(blondynka @ 2009 09 04, 14:30)
Nu ka as zinau, vel tu isskyru kaip nera  g.gif  visai nieko nesuprantu  doh.gif

O kaip tavo sveikatele? Tikiuosi viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2009 08 25, 10:48)
Na viena is baimiu, kad nueini ir sako, jog nestumas mazesnis negu pagal m ir gal nesivystanti ir laukti liepia savaite. O po savaites jau viskas kaip ir normaliai. Tai jei butum nuejus savaite veliau, butum sutaupius nervu:(

tiesa, kaip Tu laikaisi? jau seniai besilankei cia smile.gif
Atsakyti
Ei, mergaites, kaip manote:
Žiauriai vakarais (ne rytais, nors būna, kad ir dienos metu) blogai jauciuosi: labai skauda pilva, bet ne apacia, o labiau prie skrandzio, pykina, buna kad galva svaigsta. Menesines buvo, bet ir keistai, nes man jos visada yra nereguliarios ir gausios, o dabar buvo taip kad buvo negausios ir tik 4-5 dienas, kai buna 7-8 dienas. Tada, mazdaug po menesio vel turejau menesines, bet velgi ne tokios gausios kaip iprastai. Pilvas labai issiputes ir itraukus oro truksta - tik keleta sekundziu galiu itraukti ir siaip viskas ten labai burbuliuoja, beje apetitas labai padidejo, atrodo, valgau kaip visada, bet visada dar noriu - na keistai kazkaip. Daznai begioju i tualeta. Kaip manote, galiu galvoti apie nestuma?? g.gif 2dieni pirksiu testuka, bet jau labai atsibodo juos pirkineti, nes kai menesines nereguliarios - tai po kokiu 1,5 menesio ju nebuvo - nusiperku ir visada neigiamas biggrin.gif na, nzn kaip cia dabar galvoti... Keistai man negera buna.. Gal kokios skrandzio problemos, kuriu niekada neturejau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stefis @ 2009 09 05, 16:18)
Žiauriai vakarais (ne rytais, nors būna, kad ir dienos metu) blogai jauciuosi: labai skauda pilva, bet ne apacia, o labiau prie skrandzio, pykina, buna kad galva svaigsta. Menesines buvo, bet ir keistai, nes man jos visada yra nereguliarios ir gausios, o dabar buvo taip kad buvo negausios ir tik 4-5 dienas, kai buna 7-8 dienas. Tada, mazdaug po menesio vel turejau menesines, bet velgi ne tokios gausios kaip iprastai. Pilvas labai issiputes ir itraukus oro truksta - tik keleta sekundziu galiu itraukti ir siaip viskas ten labai burbuliuoja, beje apetitas labai padidejo, atrodo, valgau kaip visada, bet visada dar noriu - na keistai kazkaip. Daznai begioju i tualeta. Kaip manote, galiu galvoti apie nestuma??  g.gif 2dieni pirksiu testuka, bet jau labai atsibodo juos pirkineti, nes kai menesines nereguliarios - tai po kokiu 1,5 menesio ju nebuvo - nusiperku ir visada neigiamas  biggrin.gif na, nzn kaip cia dabar galvoti... Keistai man negera buna.. Gal kokios skrandzio problemos, kuriu niekada neturejau...  unsure.gif

Na zinok znzn nusipirk pasibandyti testuka, bet mano nuomone tau cia problemos su zarnynu arba skarndziu. As pati kazkada turejau problemu su skarndziu tai ir burbuliavo ir vemiau ir galva savaigo ir t.t. Pas mane buvo zaizda dvylikapirstei tai irgi prisikankinau, o veliau jau pagydzius ja , tai vis zarnyno problemos kankino, tai oi kaip prisikankinau aciu dievui viskas praeity cool.gif Visai nesemai buvau vel pasitikrinti tai nieko nerado thumbup.gif
Na pastebek save gal dar kokiu pozymiu atrasi, kas cia zino ziurek gal ir rimtai
nestuke.gif esi g.gif
Duok zinoti kaip ten pas tave reikaliukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Helxa @ 2009 09 05, 11:06)
O kaip tavo sveikatele? Tikiuosi viskas gerai 4u.gif

labukas, niu o man tai viskas butu super, jei ne tos isskyros, itariu, kad uzpuole pienlige verysad.gif reikes kankintis iki kol gydytoja priims, nes eiles pas ja doh.gif

O siaip tai karst nuo karto papykina, nuotaiku kaita siaubinga, kartais paskauda soneli ir viskas blush2.gif

Mergikes, gal kuria irgi pienlige buvo uzpuolus taip ankti, man tik 6 savaitele pasibaige, nu niekad anksciau sitos ligos neturejau, o dabar doh.gif kaip istverti man iki to vizito, nemalonus kazkokie pojuciai, kankinuosi ........
Atsakyti
QUOTE(Stefis @ 2009 09 05, 15:18)
Žiauriai vakarais (ne rytais, nors būna, kad ir dienos metu) blogai jauciuosi: labai skauda pilva, bet ne apacia, o labiau prie skrandzio, pykina, buna kad galva svaigsta. Menesines buvo, bet ir keistai, nes man jos visada yra nereguliarios ir gausios, o dabar buvo taip kad buvo negausios ir tik 4-5 dienas, kai buna 7-8 dienas. Tada, mazdaug po menesio vel turejau menesines, bet velgi ne tokios gausios kaip iprastai. Pilvas labai issiputes ir itraukus oro truksta - tik keleta sekundziu galiu itraukti ir siaip viskas ten labai burbuliuoja, beje apetitas labai padidejo, atrodo, valgau kaip visada, bet visada dar noriu - na keistai kazkaip. Daznai begioju i tualeta. Kaip manote, galiu galvoti apie nestuma??  g.gif 2dieni pirksiu testuka, bet jau labai atsibodo juos pirkineti, nes kai menesines nereguliarios - tai po kokiu 1,5 menesio ju nebuvo - nusiperku ir visada neigiamas  biggrin.gif na, nzn kaip cia dabar galvoti... Keistai man negera buna.. Gal kokios skrandzio problemos, kuriu niekada neturejau...  unsure.gif

...sunku ka tiksliai pasakyti, bet tavo situacija i nestuma neuznesa kazkaip...turi tikrai matyt kitokiu problemu g.gif
...o be to, visos kazkaip mano, kad vos pastojus atsiranda apetitas uz du, jis atsiranda tikrai veliau, net dabar man to rijimo nera ...cia tik isitikinimas, noreti valgyti galima ir del kitu priezasciu... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(blondynka @ 2009 09 05, 15:39)
labukas, niu o man tai viskas butu super, jei ne tos isskyros, itariu, kad uzpuole pienlige  verysad.gif reikes kankintis iki kol gydytoja priims, nes eiles pas ja  doh.gif

O siaip tai karst nuo karto papykina, nuotaiku kaita siaubinga, kartais paskauda soneli ir viskas  blush2.gif

Mergikes, gal kuria irgi pienlige buvo uzpuolus taip ankti, man tik 6 savaitele pasibaige, nu niekad anksciau sitos ligos neturejau, o dabar  doh.gif  kaip istverti man iki to vizito, nemalonus kazkokie pojuciai, kankinuosi ........

...paprasyk vaistinej zvakuciu kokiu, ispek vaistininke, kad laukiesi, ji tikrai pades tau ir be gines...jei tikrai tai pienlige... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 09 05, 16:15)
...paprasyk vaistinej zvakuciu kokiu, ispek vaistininke, kad laukiesi, ji tikrai pades tau ir be gines...jei tikrai tai pienlige... mirksiukas.gif

sakot? g.gif nu pozymiai panasus, niezulys, isskyros varskes tipo ...., gal ir tikrai, reikes paparasyt vaistininkes ekenksmingu kokiu ... tik bijau, kad antra nestumo menesi viskas kenkia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Helxa @ 2009 09 05, 15:30)
Na zinok znzn nusipirk pasibandyti testuka, bet mano nuomone tau cia problemos su zarnynu arba skarndziu. As pati kazkada turejau problemu su skarndziu tai ir burbuliavo ir vemiau ir galva savaigo ir t.t. Pas mane buvo zaizda dvylikapirstei tai irgi prisikankinau, o veliau jau pagydzius ja , tai vis zarnyno problemos kankino, tai oi kaip prisikankinau aciu dievui viskas praeity cool.gif Visai nesemai buvau vel pasitikrinti tai nieko nerado thumbup.gif
Na pastebek save gal dar kokiu pozymiu atrasi, kas cia zino ziurek gal ir rimtai
nestuke.gif  esi g.gif
Duok zinoti kaip ten pas tave reikaliukai mirksiukas.gif

Vajei, kaip nenoriu as tos zarnos ryti doh.gif cray.gif Tikriausiai teks... na, man irgi nelabai panasu i nestuma, bet kai nelabai saugaisi - tai visko prisigalvoji biggrin.gif
Oki, ziuresiu, kaip kita savaite jausiuos - jei ka - eisiu pas gydytojus... Tikuosi dideliu problemu nebus doh.gif Duosiu zinoti, kaip man ten eisis...
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2009 09 05, 17:24)
sakot? g.gif  nu pozymiai panasus, niezulys, isskyros varskes tipo ...., gal ir tikrai, reikes paparasyt vaistininkes ekenksmingu kokiu ... tik bijau, kad antra nestumo menesi viskas kenkia  g.gif

...siaip zvakutes tikrai maziau kenkia, nei pats uzdegimas ir jo nemalonus pojuciai...man gine buvo israsius Macmiroro zv., nors ir nuo kitu bedu, bet zinau jos padeda nuo visokiu grybeliniu infekciju ir info. lapelyje parasyta, kad nestumo metu nedraudziamos...dar paprasyk patarimo vaistinikes, gal ka pasiulys geriau ir nesikankink tiek laiko iki gines vizito... mirksiukas.gif

...nestumo metu nusilpasta organizmas, tai ir kimba visokie brudai labai greitai, net nesupranti nuo ko... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Stefis @ 2009 09 05, 20:08)
Vajei, kaip nenoriu as tos zarnos ryti  doh.gif  cray.gif Tikriausiai teks... na, man irgi nelabai panasu i nestuma, bet kai nelabai saugaisi - tai visko prisigalvoji  biggrin.gif
Oki, ziuresiu, kaip kita savaite jausiuos - jei ka - eisiu pas gydytojus... Tikuosi dideliu problemu nebus  doh.gif  Duosiu zinoti, kaip man ten eisis...
Aciu  mirksiukas.gif

...prasom...butinai parasyk...ir sekmes... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Božen@: 06 rugsėjo 2009 - 08:41