Įkraunama...
Įkraunama...

pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(neaukla @ 2009 08 08, 19:42)
sveikos, merginos smile.gif  dziaugiuosi uz jus visas, kas jau  nestuke.gif  , kas dar ne, tai tik laiko klausimas biggrin.gif
norejau paklausti, jei nesilauki, tai kada pries mm nukrenta BT?

ir man idomu, kada krenta temperatura jei nesilauki. pas mane BT 37,2- 37,4.mmm turetu prasideti nuo 13 iki 15 dienos tam tarpe 4u.gif bet labai noreciau ju nesulaukti si menesi ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na as jau galiu dziaugtis rezultatu, pas gydytoja eisiu po savaites, bet pagal mano paskaiciavimus jau 6 savaites. Del pozymiu tai pirma menesi kai bandem, labiau tikejausi, nes pozymiai buvo artimesni nestumui, bet nieko nepavyko. Taigi antra menesi sakiau ner cia ko taip stengtis, kaip bus taip. Nes kuo labiau uzsiciklini tuo niekas ir neisiena, ir va menesinems velavus keturioms dienoms pasidariau testuka ir tegiamas, po to kita diena dar viena pasidariau kad isitikinciau ir vel teigiamas... Bet kalbant apie pozymius tai jei ne menesiniu dingimas nelabai pasakyciau kad laukiuosi. Krutine taip padidejus, pilnesne, del speneliu jautrumo visiskai ne. Del pykinimo tikrai ne.... Kvapai irgi nelabai erzina. Taigi nezinau ar cia as viena is laiminguju kurios kol kas nestumas nevargina, ar cia kas negerai. Bet siai dienai jauciuosi puikiai. Beje kartais po pietu galva lyg pradeda spausti ir viskas
Atsakyti
Sveikutes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alionoral: 09 rugpjūčio 2009 - 06:52
QUOTE(kaktuusas @ 2009 08 08, 21:14)
Sveikos,
Na as jau galiu dziaugtis rezultatu, pas gydytoja eisiu po savaites, bet pagal mano paskaiciavimus jau 6 savaites. Del pozymiu tai pirma menesi kai bandem, labiau tikejausi, nes pozymiai buvo artimesni nestumui, bet nieko nepavyko. Taigi antra menesi sakiau ner cia ko taip stengtis, kaip bus taip. Nes kuo labiau uzsiciklini tuo niekas ir neisiena, ir va menesinems velavus keturioms dienoms pasidariau testuka ir tegiamas, po to kita diena dar viena pasidariau kad isitikinciau ir vel teigiamas... Bet kalbant apie pozymius tai jei ne menesiniu dingimas nelabai pasakyciau kad laukiuosi. Krutine taip padidejus, pilnesne, del speneliu jautrumo visiskai ne. Del pykinimo tikrai ne.... Kvapai irgi nelabai erzina. Taigi nezinau ar cia as viena is laiminguju kurios kol kas nestumas nevargina, ar cia kas negerai. Bet siai dienai jauciuosi puikiai. Beje kartais po pietu galva lyg pradeda spausti ir viskas

Sveikutes, 4u.gif
pas mane krutine nejautri bet pabrinkusi, speneliai irgi ne, pykinimo irgi nera, su kvapais irgi viskas tvarkoj biggrin.gif , bet pavargstu labai greit ir lakstau i WC (nakti 2 kart) ir dar po pietu ir man galva lyg spaudzia. doh.gif .... Labai noriu patekti i tu gretas kuriu nepykina visa nestuma, bet jauciu kad taip ne bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alionoral @ 2009 08 09, 07:06)
Sveikutes, 4u.gif
pas mane krutine nejautri bet pabrinkusi, speneliai irgi ne, pykinimo irgi nera, su kvapais irgi viskas tvarkoj biggrin.gif , bet pavargstu labai greit ir lakstau i WC (nakti 2 kart) ir dar po pietu ir man galva lyg spaudzia. doh.gif .... Labai noriu patekti i tu gretas kuriu nepykina visa nestuma, bet jauciu kad taip ne bus unsure.gif

o kiek laiko Tu jau laukiesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lvingelyte: 09 rugpjūčio 2009 - 08:50
QUOTE(Saiba @ 2009 08 08, 16:28)
man ir sumaudzia pora jau dienu kaip kai menesines prasidedavo,bet nieko ner.tai arba tau tas kiausinelis implantavosi kaip kaikuriom nesciom arba tikrai jau sirgsi.na laikas parodys.parasyk kaip tau ten baigesi cool.gif

Baiges tuo, kad siandien paryciui pabudau nuo nezmonisko pilvo maudimo - menesines pas mane pasirode, bet kaip niekad skausmingos.. Matyt tie velavimai buvo del streso, naujo gyvenimo budo, mitybos iprociu, o kai imi galvot nescia/nenescia, tai net paprasciausiuose elementariuose dalykuose izvelgi ta viena is -n "POZYMIU".. smile.gifo tau kaip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrak: 09 rugpjūčio 2009 - 09:41
QUOTE(indrak @ 2009 08 09, 10:41)
Baiges tuo, kad siandien paryciui pabudau nuo nezmonisko pilvo maudimo - menesines pas mane pasirode, bet kaip niekad skausmingos.. Matyt tie velavimai buvo del streso, naujo gyvenimo budo, mitybos iprociu, o kai imi galvot nescia/nenescia, tai net paprasciausiuose elementariuose dalykuose izvelgi ta viena is -n "POZYMIU".. smile.gifo tau kaip?  g.gif

Del BT tai kiek supratau is kitu paneliu komentaru SM tai turi nukristi menesiniu diena arba diena pries jas.Bet kiaura diena vienoda nesilaiko,ryte maziausia,vakare padideja.o kurioje vietoje matuojat dazniausiai?zinau kad geriausiai po liezuviu,vaginoj,analinej matuot. blink.gif Na tai turbut dziaugiesi kad gerai viskas baigesi ir kita kart jau neberizikuosi taip,kad viso to nerimo ir t.t. isvengt smile.gif na o man dar taip pat,tik kad krutine baisei jautri pasidare.vos priliest galiu smile.gif galvoju,mano ovuliacija 26d mazdaug ivyko.gal del to dar nerodo nieko,nes dar anksti g.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir aš prie nėščiųjų klubo. Man kelios dienos po ovuliacijos (buvo skausminga) ir (dabar tai žinau) apvaisinimo atsirado žvėriškas apetitas ir pilvo pūtimas. O po savaitės dvi dienas keistai praskaudėjo pilvą- toks jausmas, kad skaudėjo labai konkrečiame taške, tada pagalvojau, kad pastojau ir gal būt vyksta implantacija bigsmile.gif , o rytinis testas parodė vos vos matomą vaiduoklį. Kažkur panašiai tomis pat dienomis pradėjo daugiau troškinti ir atsirado pilvo tempimas, dar po kelių dienų tapo skausmingos ir "apsunkusios" krūtys. Tad dar neatėjus mėnesinių dienoms jau žinojau, kad esu nėščia- man kažkodėl testas labai anksti parodė nėštumą smile.gif O pirmomis turėjusių būti mėnesinių dienomis, echoskopas parodė 4-5 nestuke.gif savaitę.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Na aš irgi noriu prie jūsų prisijungti smile.gif Du testai parodė II. Taip kažkaip ir netikėtai, nors jau keletą mėnesių bandėm, bet buvau kaip ir pamiršys ax.gif
Tai dabar toks keistas jausmas - nežinia kaip turėčiau jaustis, bijom ir įsisvaigt. Pas gydytoją pavyko užsirašyti tik už 1,5 sav. Tai lauksim ir tikimės viską patvirtins. Nors simptomai labai aiškūs. Labai padidėjo ir sujautrėjo krūtinė (vyras iškart pastebėjo) blush2.gif Labai maudžia pilvą, tokiom bangom užeina. Labai pavargus jaučiuosi, nors ir šiaip esu miegalė, bet dabar galiu išmiegoti 12 val ir jaustis labai gerai, kaip po įprastinės nakties smile.gif Jautrumas irgi padidėjęs - vyras jau suprato, kad jei supykau tai už 10 minučių viskas bus gerai smile.gif Jaučiu padidėjusią temperatūrą - žinotm kai užmerki akis ir jos truputį dega, tai irgi vargina. Bet šiaip keistas jausmas, dar reikia su juo apsiprasti. Manau, bus lengviau, kai ims matytis pilvūzas.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurrrte @ 2009 08 08, 20:36)
ir man idomu, kada krenta temperatura jei nesilauki. pas mane BT 37,2- 37,4.mmm turetu prasideti nuo 13 iki 15 dienos tam tarpe 4u.gif bet labai noreciau ju nesulaukti si menesi ax.gif

ar kam taip buvo, kad likus 2 dienom iki mm, patepliojo rausvai, nors BT 37,6, krutine padidejusi, i wc vaikstau dazniau... O buvo 25 liepos d. gal tai nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(neaukla @ 2009 08 09, 20:26)
ar kam taip buvo, kad likus 2 dienom iki mm, patepliojo rausvai, nors BT 37,6, krutine padidejusi, i wc vaikstau dazniau... O buvo 25 liepos d. gal tai  nestuke.gif  ?

Man buvo, kad iki mm 2 dienas patepliojo rasuvai ir as jau laukiau savo dieneliu, bet nesulaukiau nestuke.gif ... Nors krutine visai nejautri, taciau kartais pataso ir nestumo testas parode II. Plius skaudena kairi sona... tai nezinau kuom cia viskas baigsis, nes jau turejau patirties kai nesekmingi tokie variantai buvo....
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif

na as pasidariau 3 testukus skirtingomi denomis ir visi buvo teigiami thumbup.gif thumbup.gif jauciu tik krutines pajautrejima ir dar vienas keistas dalykas...kai pasimylime su vyru, man labai skauda pilvo apacia...labai... net prireikia karstu kompresu ir vaistuku nuo skausmo verysad.gif tai net nezinau ar tai susije su galimu nestumu ar ne, kaip manote? unsure.gif beto manau kad nestumas dar labai mazas na apie 1-2 savaites tik, tai akip sakote ar jau reikia eiti pas gydytoja? as einu privaciai. ir ar ji jau matys mano nestuma? o echoskopu tiria iskarto bet kokiame nestumo laikotarpyje? smile.gif labai aciu uz busima atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti