Įkraunama...
Įkraunama...

pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(kamilee @ 2009 08 10, 08:23)
o  echoskopu tiria iskarto bet kokiame nestumo laikotarpyje?  smile.gif  labai aciu uz busima atsakyma  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tirti tai pirvacioje tikrai tiria: aisku priklauso ir nuo pacio echoskopo savybiu (isorinis ar vaginalinis), taciau realiai kaip man gydytoja sake pamatyti galima 6 savaiciu.
Atsakyti
tai tuomet reikia dar palaukti ir neiti pas gine tikrintis ar eit nors dar tik dvi svaites?as tiesiog noriu suznoti ar viskas gerai, bet jei nieko ji ten nematys , tai koks tuomet skirtumas smile.gif g.gif pasimeciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lvingelyte @ 2009 08 09, 09:50)
o kiek laiko Tu jau laukiesi?

4 savaites
Atsakyti
sveikutes 4u.gif sveikinimai visoms sulaukusioms II 4u.gif

QUOTE(kamilee @ 2009 08 10, 09:23)
sveikos mergaites  4u.gif

na as pasidariau 3 testukus skirtingomi denomis ir visi buvo teigiami  thumbup.gif  thumbup.gif  jauciu tik krutines pajautrejima ir dar vienas keistas dalykas...kai pasimylime su vyru, man labai skauda pilvo apacia...labai... net prireikia karstu kompresu ir vaistuku nuo skausmo  verysad.gif  tai net nezinau ar tai susije su galimu nestumu ar ne, kaip manote?  unsure.gif  beto manau kad nestumas dar labai mazas na apie 1-2 savaites tik, tai akip sakote ar jau reikia eiti pas gydytoja? as einu privaciai. ir ar ji jau matys mano nestuma? o  echoskopu tiria iskarto bet kokiame nestumo laikotarpyje?  smile.gif  labai aciu uz busima atsakyma  4u.gif  4u.gif  4u.gif

as manau pas gydytoja labai skubeti nereikia eiti, nes irgi nera labai gerai, kai dar tik pirmos savaites nestumo. manau palauk dar pora savaiteliu tada gine tikrai matys plakancia sirdute 4u.gif cia mano nuomone ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
man 4 savaite nestuke.gif o krutine nejautri ,neskauda... pradejau pergyventi... ar cia normalu ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alionoral @ 2009 08 10, 10:32)
Sveikutes,
man 4 savaite nestuke.gif  o krutine nejautri ,neskauda... pradejau pergyventi... ar cia normalu ??? g.gif

manau, kad normalu.. man 6 savaite jau prasidejo, bet krutine yra didesne ir sunkesne, bet nepasakyciau, kad itin jautri.. gal veliau kas pasikeis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alionoral @ 2009 08 10, 11:32)
Sveikutes,
man 4 savaite nestuke.gif  o krutine nejautri ,neskauda... pradejau pergyventi... ar cia normalu ??? g.gif

Normalu smile.gif juk kiekvienai skirtingai pradeda jautreti, vienai anksciau o kitai veliau 4u.gif nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti
o kaip jus, busimos mamukes, ar draugaujat su kava? Zinau, kad piktnaudziauti nepatartina, bet as be kavos negaliu gyventi doh.gif kaip manot, ar puodelis ne itin stiprios viena kita diena nepakenks?
Atsakyti
QUOTE(kamilee @ 2009 08 10, 09:23)
sveikos mergaites  4u.gif

na as pasidariau 3 testukus skirtingomi denomis ir visi buvo teigiami  thumbup.gif  thumbup.gif  jauciu tik krutines pajautrejima ir dar vienas keistas dalykas...kai pasimylime su vyru, man labai skauda pilvo apacia...labai... net prireikia karstu kompresu ir vaistuku nuo skausmo  verysad.gif  tai net nezinau ar tai susije su galimu nestumu ar ne, kaip manote?  unsure.gif  beto manau kad nestumas dar labai mazas na apie 1-2 savaites tik, tai akip sakote ar jau reikia eiti pas gydytoja? as einu privaciai. ir ar ji jau matys mano nestuma? o  echoskopu tiria iskarto bet kokiame nestumo laikotarpyje?  smile.gif  labai aciu uz busima atsakyma  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na, manau, kad tavo nestumas galėtų būti 3-4 savaičių (galbūt pastojusi esi 1-2 saviates). Nėštumas skaičiuojamas nuo pirmos paskutinių MM dienos ax.gif Tad jei jis buti tik 1-2 savaitės, tai šiuo metu tau būtų arba MM, arba tik artetum prie ovuliacijos. Mane tikrino 4-5 nėštumo savaitę su vaginaliniu echoskopu (nes darė prielaid, kad kitu echgoskopu dar nematys)- buvo matomas grazus zirniukas, na gal neapvalus, kaip gydyoja sakė- greičiau uogytė. O pilvo apačios skausmą greičiau apibūdinčiau kaip tempimą, ypač jis sustiprėdavo rąžantis.
Atsakyti
Del skubejimo pas gine neverta, man jau 4 savaites, norejau gydytojos patvirtinimo sulaukt kad mazius geroj vietoj vystosi, tai siandien kai pasirodziau pas ja tai isgyne ir i kalbas jokias neina, nei i nesciuju iskaita neitrauke, nieko. Pasake ateik po 2 savaiciu, dabar dar labai mazas nestumas tavo, nei echoskopu sako nerastu jo.
Gal del to cia taip ji negraziai su manim bendrauja kad dar jaunute visai esu, greit tik 19 sueis.
Taip nesmagiai pasijutau po to apsilankymo lyg apsimelavus buciau blush2.gif
o testaukas ryskiu ryskiausiai rodo II ir menesiniu jau pusantros savaites nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DziNyna: 10 rugpjūčio 2009 - 15:35
QUOTE(DziNyna @ 2009 08 10, 15:32)
Del skubejimo pas gine neverta, man jau 4 savaites, norejau gydytojos patvirtinimo sulaukt kad mazius geroj vietoj vystosi, tai siandien kai pasirodziau pas ja tai isgyne ir i kalbas jokias neina, nei i nesciuju iskaita neitrauke, nieko. Pasake ateik po 2 savaiciu, dabar dar labai mazas nestumas tavo, nei echoskopu sako nerastu jo.
Gal del to cia taip ji negraziai su manim bendrauja kad dar jaunute visai esu, greit tik 19 sueis.
Taip nesmagiai pasijutau po to apsilankymo lyg apsimelavus buciau  blush2.gif
o testaukas ryskiu ryskiausiai rodo II ir menesiniu jau pusantros savaites nera.

pakentek dar truputeli ir galesi apsilankyti pas gydytoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lvingelyte @ 2009 08 10, 16:45)
pakentek dar truputeli ir galesi apsilankyti pas gydytoja smile.gif

Negaliu as ilgiai laukti, rugseji isvaziuoju i kita miesta mokintis, tai vargu ar isvis daugiau pas ja teks apsilankyti, noriu buti tikra kad mazylis gerai isitaises. Bijau del negimdinio nestumo.
Atsakyti