Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbų parodėlė (pagyrų puodas)

dezute

sveikutes senbuves,
ilgai jus stebejusi
atejau pasirodyti ir as smile.gif
cia mano primityvi dezute priimu kritika... blush2.gif ax.gif
spausdintas ant serveteles paveiksliukas, guasas, paprastas lakas is senuku,kartonas is meno muzos... ir auksinis vyniojimo popierius smile.gif
Papildyta:
arbatine
mano pirmoji nevykusi arbatine biggrin.gif
Papildyta:
klimtas

klimt1
dezute draugei... smile.gif
Papildyta:
sege[quote=batuke,2009 08 10, 19:33]

sita draugo mamai siuntem .. rolleyes.gif
Papildyta:
sege
Papildyta:
mamai

sita dezute buvo dovaneles mamai ipakavimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo batuke: 10 rugpjūčio 2009 - 18:33
Batuke as apakus kokie faini darbukai. labiausiai patiko pirmoji ir su klimtu thumbup.gif . dazniau ateik pasirodyti mirksiukas.gif .

o cia mano snd darbelis. padariau nepanaudojus ne laselio dazu. ir po apacia nedaziau baltai, nes tamsus motyvai. viska isklijavau servetelemis, suderinau 3vnt. kantukai, vidus, sonai ir t,t. is servetku 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(batuke @ 2009 08 10, 19:38)
[atejau pasirodyti  ir as smile.gif

user posted image
bigsmile.gif Pasakisko grozio dezute...nu labai labai wub.gif

Kvartetas-nugi zavu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Vėl pamaloninau akutes, dėkui didelis jums mergaitės. Džiuga+, pilkoji dėželė be galo graži, Sobieska, ryšku, paslaptinga, gražu, tavam stiliuje mirksiukas.gif
batuke, nesu mačiusi anksčiau tavo darbelių(bent jau nepamenu), bet mane labai jie sužavėjo, ypatingai pilkoji sagė wub.gif
kvartetas, labai labai man šita tavoji dėželė, nu tikrai labai ax.gif
Atsiprašau jei kurios nepaminėjau, jau ir nebepamenu, akys apraibo.
Tik užkliuvo kažkur akis už lėkštės - saldaininės ar kaip ją pavadinti, kur viduryje obuoliukas ir šonuose paukšteliai, tai man labai norėtūsi tų paukštelių be servetėlės fono, iškarpytų, nes su vienkomponenčiu nelabai pavyktų pritapyti ax.gif
Kada nors ir aš savo darbelius kelis įkelsiu, niekaip neprisiruošiu, prisipažystu, kaltas blush2.gif
Atsakyti
as tai daznai darau dezutes is kartono storo, taupumo sumetimais biggrin.gif
a1 formato lapas storio 2.5mm kainuoja 4.50 smile.gif
o prie to turbut dar prisideda mano studijuojama specialybe - architektura smile.gif
Atsakyti
labai liuks dekupzuot ant batu deziu wink.gif
Atsakyti
aciu uz gera zodi 4u.gif

Batuke, labai grazus darbai thumbup.gif

Kvartetas, nuostabi meile safariui wub.gif
Atsakyti
batuke, ta dezute, kur sobieska idejo, pati graziausia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 10 rugpjūčio 2009 - 21:03
aciu visoms... wink.gif as tai nemoku tiesiai i foruma nuotrauku ikelti.. g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(batuke @ 2009 08 10, 21:50)
aciu visoms... wink.gif as tai nemoku tiesiai i foruma nuotrauku ikelti..  g.gif  blush2.gif

ir dar taupumo sumetimais naudoju piestukinius o ne dekupazo klijus... smile.gif
brangus pomegis tas decoupage.... doh.gif

taip pat dazau ne akrilu o guasu, noreciau padiskutuoti apie tikrai apciuopiama akrilo privaluma, kuris butu vertas jo kainos... as kai viena dezute juo daziau tai is alyviniai baltos, palakavus, tapo kazkokia oranzine... matyt su laku kazkaip sureagavo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo batuke: 10 rugpjūčio 2009 - 21:29
su laku suregavo galbut todel kad vienkomponenti lakuojam akriliniu laku, o dvikomponenti butinai tuo acetoniniu laku 4u.gif
Atsakyti
Batuke, tikrai puikūs tavo darbeliai. Pirmoje dėžutėje tik tos gėlytės viduje nedėčiau, bet visa kita tai thumbup.gif

Kavretetas, man kaip gyvūnėlių mylėtojai, tas raštas ax.gif nelabai, bet jau atlikimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Iš kur gavai taip gražiai nudažytą dėžutę?

Maša, padėklas labai mielas... smile.gif
Atsakyti