Man kazkaip leidzia kinderis padirbet, juk ne visa diena prie dekupazo prasedi.Uzmiega-padirbu,vyresnelis uzsiima-padirbu,gryzta MB-padirbu...o ir siaip jis moka ir vienas pazaist
Balte,Grite,Gandriuke,Efauto,Amri...aciu 
Man kazkaip leidzia kinderis padirbet, juk ne visa diena prie dekupazo prasedi.Uzmiega-padirbu,vyresnelis uzsiima-padirbu,gryzta MB-padirbu...o ir siaip jis moka ir vienas pazaist
Sobieska, labai grazu,super!
sobieska, wauuu
Prašyčiau smulkiau papasakoti darbo eigą
Tapimas- prieš ar po klijavimo. Dvikomponentis - koks?, kuo įtryniai? Servetėlė ar ant kažko spausdinai?
Nagi
Prašyčiau smulkiau papasakoti darbo eigą
Nagi
Aussrrina ,gugu...sirdingai
O darbo eiga paprasta,atrodo taip viskas suprantama,kad net nera ka ir sakyt
Serveteles motyvas ,teplione akrilo dazais,sendinimas Antika,itrinimas skystu auksu,nupurksta sintetiniu,galutinis lakas blizgus akrilinis.Dugnas isklotas filcu,kaip ir vsio-zaprasta
O darbo eiga paprasta,atrodo taip viskas suprantama,kad net nera ka ir sakyt
Serveteles motyvas ,teplione akrilo dazais,sendinimas Antika,itrinimas skystu auksu,nupurksta sintetiniu,galutinis lakas blizgus akrilinis.Dugnas isklotas filcu,kaip ir vsio-zaprasta
sagyte

pirmas bandymas

pirmas bandymas
Sobieska, Tu kaip visad sauniai darbuojiesi... Kokie groziai...
stebiu Tave, o Tu nenustoji visu stebinti
aistullka, puikios dezutes..man pirmi darbeliai tokie dailus nesigavo...
laukine, kaip smulkiai sutrukinejo... tikras retro stilius
si sagyte prie baltu marskineliu apykakles turetu atrodyti stulbinamai.
aistullka, puikios dezutes..man pirmi darbeliai tokie dailus nesigavo...
laukine, kaip smulkiai sutrukinejo... tikras retro stilius
QUOTE(sobieska @ 2009 08 11, 11:04)
Labai gražus rinkinukas
O kodėl tu po sendinimo su Antika purški sintetinį laką?
QUOTE(aistullka @ 2009 08 11, 14:06)
Labai dailios dėžutės
QUOTE(laukine @ 2009 08 11, 14:17)
Sakyčiau pavykęs pirmas bandymas - neprisvilęs
Sobieska na va pasirodei pagaliau, labai grazus darbeliai, suskaldyta nuostabiai, spalvu gama , tobula
Laukine labai miela sagyte, turbut sendinta su akrilano firmos dvikomp. smulkiu laku
Aussrrina prieskoniu dezute labai patiko, o papuosalu dezute atrodo labai nenaturaliai pratrynimai, tarsi atsikartojantys, ties briaunomis noretusi pratrynimu , kadangi daigtai dazniausiai nuo kampu apsitrina ir dar ant sono servet. matosi kad appiplesta ar apkirpta , neatitinka fono spalvos, ir ant dangtelio atrodo, kad rozes lapelis nukirstas , o apatine roze neuzeina ant dezutes kojeles taip pat nukirsta .cia tik mano pastebejimai, o siaip viskas tau gaunasi
Laukine labai miela sagyte, turbut sendinta su akrilano firmos dvikomp. smulkiu laku
Aussrrina prieskoniu dezute labai patiko, o papuosalu dezute atrodo labai nenaturaliai pratrynimai, tarsi atsikartojantys, ties briaunomis noretusi pratrynimu , kadangi daigtai dazniausiai nuo kampu apsitrina ir dar ant sono servet. matosi kad appiplesta ar apkirpta , neatitinka fono spalvos, ir ant dangtelio atrodo, kad rozes lapelis nukirstas , o apatine roze neuzeina ant dezutes kojeles taip pat nukirsta .cia tik mano pastebejimai, o siaip viskas tau gaunasi
QUOTE(Melynaakia @ 2009 08 11, 14:26)
Sobieska, Tu kaip visad sauniai darbuojiesi... Kokie groziai...
stebiu Tave, o Tu nenustoji visu stebinti

Nustebinsi cia jus...vienas uz kita grazesnius/idomesnius darbus tik kraunat...smaguma
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 08 11, 15:51)
Labai gražus rinkinukas
man gal truputį tų panterų per daug, bet spalvų grožis viską kompensuoja, labai graži spalvų gama
taip norėtųsi realybėje pamatyti
Cia buvo mano pirmasis darbas su Antika

QUOTE(urupeja2 @ 2009 08 11, 16:23)
Sobieska na va pasirodei pagaliau, labai grazus darbeliai, suskaldyta nuostabiai, spalvu gama , tobula
Visoms visoms dekavoju

Aussrrina prieskonine laabai traukianti aki
Laukine jeigu nebuciau nieko panasaus maciusi anksciau,tai tik dabar buciau ant kedes atsisedusi vel...grozis is klumpiu verciantis