Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbų parodėlė (pagyrų puodas)

Daug fainu darbeliu 4u.gif Su medziais patiko labai ...
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 08 19, 16:34)
ilgai kankintas darbelis - einu i krikstynas tai va krikstadeze:

Dezute superine, net neturiu zodziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(edikun @ 2009 08 19, 00:14)
Tai ir parodyk ka padariai. Visada buna pirmas kartas. As kai pasiziuriu i savo pirmus darbus.... doh.gif , bet darai ir su kiekvienu kartu mokais.
O del priemoniu..... Grunta ant mediniu dezuciu as nenaudoju, tik ant tokiu, kuriu pavirsius lygus, kad net pasvitrinimas nepadeda  doh.gif , o ji pirkau senukuos, ir nera brangus. O del akrilo...as niekada nepirkau spec dekupazo paeduotuvese, nes visiskai neapsimoka, nes kainos kosmariskos  doh.gif Visada pirkau dailininku pard., nes jau nuo studiju laiku zinojau ju kokybe ir ten visada tuos perku, jie apie 14lt - gal 200ml  thumbup.gif  thumbup.gif Bet senukuose atradau va tokius  thumbup.gif dazus, bet tik balti ir juos galima maisyti su dailininku dazais.

Nu gal cia as jau per daug prirasiau....Bet gal ka nors kitos kazka pasiulys...Aisku yra visokiu budu pigiau... hihihi.gif

QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 08 19, 14:56)
na ką tu... Jei naudotume tik "firminius" - hobis nuvestų į bankrotą  lotuliukas.gif

Pirk senukuose ramiausiai, tik iš mano praktikos - geriausiai supermatiniai vidutinės kokybės  (arba aišku geros, bet jie brangu)  balti akriliniai dažai.

aciu labai uz atsakymus, turiu akrilo visokiausiu spalvu, pirkusi dailininku parduotuvej, nes sunui kambario siena splavojau, bandysiu panaudoti smile.gif

o cia mano pirmas blynas, nu bet nufotkinti tai niekaip nesigavo, kad neblizgetu, nes tamsu jau doh.gif kaip bebutu ir is foto brokai matosi, paveiksliukai siek tiek iskilus, nes lakavau dar tik 1 karta blush2.gif
Jusu teismui....... labai laukiu pamokymu ax.gif
user posted image
[Iuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 08 19, 18:03)
aciu  4u.gif 

Vau!!! Na ir padirbeta thumbup.gif Labai grazi dezute 4u.gif

Kol rasiau - dar viena grozybe atsirado smile.gif
Anileva, labai mielas remelis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaikinga: 19 rugpjūčio 2009 - 20:55
[quote=anileva,2009 08 19, 22:26]
labai zaismingas toks siltas remelis, kaip pirmas blynas labai saunus wub.gif
Papildyta:
[quote=Jennifer,2009 08 19, 20:52]
dekoju smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 08 19, 21:14)
Daug fainu darbeliu  4u.gif Su medziais patiko labai ...

Aciukas, tai mano kurinys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 19 rugpjūčio 2009 - 21:37
QUOTE(urupeja2 @ 2009 08 18, 13:10)
Cili kaip pirmas blynas neblogai tikrai, turbut sendinai su antika, o jos nepagailejai uztepti suskilo dideliais grioviais todel sunku buvo itrinti dazus, kad jie pasiliktu tarpeliuose, man sitaip druskine suskilo stambiai, tai su aliejiniais bandziau itrinti, nepavyko per dideli grioviai issivalydavo dazai, paskui dar karteli su akrilinais pabandziau tuomet gavosi neblogai,  saunuole nuo tokiu dideliu daiktu pradedi, gal ir teisingai is kart griebi jauti uz ragu smile.gif  thumbup.gif

Dabar ir aš pagaliau supratau, kodėl man nesidraugauja su tuo dvikomponenčiu. doh.gif Ale lietuviškas požiūris: kuo daugiau tuo geriau lotuliukas.gif O kas per daug tas nesveika - nepagalvojau.

nuostabi urupeja2 dėželė wub.gif baltė ir Dziuga kaip visada be žodžių... 4u.gif Puikiai puiku wub.gif
Ir tie vadinami prisvilę blynai tikrai nėra prisvilę, kad ir pirmi. Žavu, merginos thumbup.gif
Visi parodyti darbeliai labai patiko... o jų tiek daug čia, kai kelias dienas nebuni. Šaunuoles, mergaitės voveraitės ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melynaakia: 19 rugpjūčio 2009 - 22:02
QUOTE(urupeja2 @ 2009 08 19, 13:03)

Žiūri į dėžutę ir atrodo tikrai matai tą auksinį rudenį ... labai gražus darbas wub.gif ir aš tokios dėžutės norėčiau smile.gif

QUOTE(Maša @ 2009 08 19, 16:34)

Dėžutė verta įdėto darbo clap_1.gif pritapyta labai meniškai, gražu wub.gif

QUOTE(anileva @ 2009 08 19, 21:26)

Pirmas blynas ir iškarto su sendinimu - šaunuolė, dailūs rėmeliai 4u.gif man tik šešėlių truputį trūksta, bet čia viskas su patirtimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anileva @ 2009 08 19, 21:26)
o cia mano pirmas blynas,

Fainulka remelis 4u.gif Taip ir toliau darbuokis mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Melynaakia,2009 08 20, 00:01]
hi.gif
Papildyta:
[quote=Kamėja_Mėja,2009 08 20, 10:10]
Aciu sunglasses2.gif
Atsakyti
Kiek naujų gražių darbų, krikšto dėžutė labai smagi thumbup.gif

Už savo nuotraukų kokybę persiprašau blush2.gif

Rėmeliai svetainei...
user posted image

user posted image

Realybėj aišku kaip visad vaizdas geresnis doh.gif
Naudota:mediniai rėmeliai, akrilo dažai (ruda bronza), dvikomponentis sendinimas, įtrynimas aliejine pasta metalic efekto, klijuoti karoliukai vidinėj rėmelio pusėj...jų kontūrai realiai taip nekrenta į akis kaip foto unsure.gif
Norėjau paprastų, kuklių ir tinkančių interjerui-manau, pavyko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Capricorn: 20 rugpjūčio 2009 - 09:45
QUOTE(Capricorn @ 2009 08 20, 10:42)

Rėmeliai svetainei...

Norėjau paprastų, kuklių ir tinkančių interjerui-manau, pavyko blush2.gif

Superiniai 4u.gif Labai gerai atrodo, pradzioj pagalvojau, kad viskas dengta folija biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Džiuga+ @ 2009 08 20, 11:08)
Superiniai  4u.gif Labai gerai atrodo, pradzioj pagalvojau, kad viskas dengta folija  biggrin.gif

sakai?
kaip man smagu kad patiko...nes tai tik antras mano darbas, užsikrėčiau dekupažu juodai...ir bijojau kad nesugadinčiau... smile.gif
Atsakyti