Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbų parodėlė (pagyrų puodas)

Urupeja2 labai graži, labai mano skonio dėžutė,- tokai švelni ir dar su dryžiukais wub.gif
Maša nuostabus darbas wub.gif Šios autorės angelai visi tokie gražūs! aš taip pat turiu net kelis atsispausdinus bet niekaip neateina jų eilė blush2.gif
Atsakyti
Gal gali kas man patarti koki laka naudor ant plyteles. Noriu virtuvej siena padekoruot, plyteles spalva man tinka, sendinti irgi nenoriu. Ar reike koki grunta naudot?
Atsakyti
laba mergaites,,
as cia gal truputi ne itema paklausiu..bet ar dekupazui tinka paprastos servetes?ar cia kokios specialios eina? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
metu savo pirmaji blyneli - dezute smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 08 19, 16:34)
ilgai kankintas darbelis - einu i krikstynas tai va krikstadeze:
virsus ir dangtelio vidus - spausdintas paveikslelis, sonai - tapyti. Viduj mergaite gavosi truputi "isberta" nulakavus  unsure.gif gal mazokos foto, fotkinau darbiniu fotiku, kuris nerodo vaizdo, tik per "akute" tai gavosi kaip gavosi...

Maša, labai miela krikštadėžė thumbup.gif tokie meniški pritapymai, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 08 20, 10:42)
Kiek naujų gražių darbų, krikšto dėžutė labai smagi thumbup.gif

Už savo nuotraukų kokybę persiprašau blush2.gif
Rėmeliai svetainei...

labai grazus remeliai drinks_cheers.gif thumbup.gif tikiu kad realiai jie dar graziau atrodo. o kas ten per papuosimai remeliu vidinej daly ? ten paauksavimas ? thumbup.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aniute @ 2009 08 20, 14:09)
laba mergaites,,
as cia gal truputi ne itema paklausiu..bet ar dekupazui tinka paprastos servetes?ar cia kokios specialios eina?  ax.gif  blush2.gif

tinka paprastos mirksiukas.gif

QUOTE(ikea @ 2009 08 20, 15:20)
labai grazus remeliai  drinks_cheers.gif  thumbup.gif tikiu kad realiai jie dar graziau atrodo. o kas ten per papuosimai remeliu vidinej daly ? ten paauksavimas ?  thumbup.gif  g.gif

ten priklijuoti spec. klijais aukso atspalvio karoliukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 08 20, 10:42)
Norėjau paprastų, kuklių ir tinkančių interjerui-manau, pavyko blush2.gif

Tikrai tinka interjerui. Superiniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(edikun @ 2009 08 20, 15:57)
Tikrai tinka interjerui. Superiniai  wub.gif

Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
[quote=versus*,2009 08 20, 12:14]
Urupeja2 labai graži, labai mano skonio dėžutė,- tokai švelni ir dar su dryžiukais wub.gif
Dekoju, prijauciu dryziukams smile.gif
Papildyta:
[quote=Capricorn,2009 08 20, 12:10]
As taip pat pamaniau kad dengta folija , labai gerai atrodantys, prabangus remeliai 4u.gif
Papildyta:
[quote=mezzanine,2009 08 20, 15:55]
nelabai eina suprasti kas kaip padaryta, gal gali perfotografuot ir is sonu, turbut prie lempines sviesos fotografavai, pabandyk dienos sviesoje foto kokybe geresne mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz gera zodi ax.gif
Atsakyti
Niu pasirodysiu ir aš šiek tiek.Fotikas parvažiavo iš atostogų tai turiu vaizdų:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti