Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbų parodėlė (pagyrų puodas)

QUOTE(orintuxx @ 2009 08 07, 13:09)
balte tavo dezute tuom ir grazi, ta parasme paprastumu, labai grazi servetele, uzklijuota be priekaistu  thumbup.gif , as galvojau kad cia ryzinis popierius  bigsmile.gif

Melynaakia grazus darbai  4u.gif , vaza labai patiko, o stalas pats is saves jau grazus, galejei dalyvauti Lacheses konkurse.

Ikea ziedus rode servetelems, graziai taip steriliai sakyciau padaryti, tai ir as parodysiu savuosius, daryti anksciau 6 vnt. nes tiek teturejau, dabar dar tokius 6 darau nes reikia 12 vnt. Taikiau prie sio srevyzo.

Akriliniai dazai (balti, auksiniai), servetele, lakas.

Aciu us pagyrimus smile.gif tavo irgi labai grazus ziedukai , tikrai dera prie servizo thumbup.gif o as kadangi serviza balta naudoju, tai maniskiai prie jo irgi dera, jaukumo suteikia blush2.gif
Atsakyti
[quote=ikea,2009 08 07, 16:52]
Siandiena produktyvi diena, visu nt nebeprisimenu darbeliu, kokia gausa bigsmile.gif
Nolla tik rodykis, sakem , kad tavo darbeliai grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
Ogogo kiek naujoj temelėj grožių thumbup.gif Ypač tos sexovos dėželės patiko thumbup.gif ...

Nolla labai tvarkingi darbukai 4u.gif Balte pavydžiu tokio kruopštumo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 07 rugpjūčio 2009 - 20:00
QUOTE(versus* @ 2009 08 06, 10:05)
tuo tarpu rodau savo paskutinę dėžutę, kuri ryt bus padovanota 4u.gif ( atliks vokelio funkciją  blush2.gif )

atrodo labai sauniai 4u.gif

QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 08 06, 15:21)
"INTIMACY"

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(*Nolla* @ 2009 08 07, 10:08)
nu kad jau apskelbet visom kad yra daugiau tokiu dezuciu tai as savo ikelsiu  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(baltė @ 2009 08 07, 11:07)
Rodau savo naujausią darbelį - dėžutė, kaip čia ją pavadinti, gal "Nostalgiškos eilės"

saunuole 4u.gif

QUOTE(*Nolla* @ 2009 08 07, 12:41)

taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Niu panos aš apšalus nuo visų grožių thumbup.gif Išvardinti tai nėra jokių šansų g.gif Tokių darbų ir tiek DAUG dar nebuvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Visoms be jokių išimčių clap.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
baltės dezute patiko wub.gif
Atsakyti
kaip tylu cia siandien verysad.gif matyt visos vakar savo darbelius parode ir dabar jau prie naujausiu plusa g.gif greiciau rezultatus matyti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, po pertraukos ir aš pasirodau mirksiukas.gif mano draugei siuvėjai į jos siuvimo kambarį pakaba (kol kas viena, kita - dar džiūsta blush2.gif )
Naudota: kambarinis tapetas, akriliniai dažai, sotille ir lakas 4u.gif

user posted image
user posted image
Papildyta:
Ir dar, draugei papuošalams skirta dėžutė mirksiukas.gif Naudota: servetėlė, akriliniai dažai, struktūrinė pasta, auksinis blizgutis, lakas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovute: 08 rugpjūčio 2009 - 13:05
QUOTE(Dovute @ 2009 08 08, 14:04)
Sveikutės, po pertraukos ir aš pasirodau mirksiukas.gif mano draugei siuvėjai į jos siuvimo kambarį pakaba (kol kas viena, kita - dar džiūsta blush2.gif )

user posted image
user posted image
Papildyta:
Ir dar, draugei papuošalams skirta dėžutė mirksiukas.gif Naudota: servetėlė, akriliniai dažai, struktūrinė pasta, auksinis blizgutis, lakas.

user posted image

sveiki, grites labai grazus darbeliai thumbup.gif , labai kruopciai padaryti.
Atsakyti
[quote=Dovute,2009 08 08, 14:04]

[quote]

o gal galetum imest daugiau dezutes foto blush2.gif mane labai sudomino dezutes sonu apipavidanilimas bigsmile.gif labai graziai atrodo, bent jau toj foto thumbup.gif
Atsakyti
Ikea, įdedu dar dvi foto mirksiukas.gif Čia labai paprasta padaryt mirksiukas.gif paimi servetėlių vidines dalis (tas baltas, kur lieka nuo servetėlės), po vieną sluoksnį, suglamžai ir klijuoji su praskiestais (skystais) klijais, paskui jai jau apdžiūva, tuomet normliais (jau tirštesniais) klijais perktepi. O paskui, kaip jau leidžia fantazija, dažai. Pas mane pirma nudažyta tamsiai rudai, tuomet praskiesta auskine ir kitom spalvom mirksiukas.gif jei kas busneaišku, klausk mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2009 08 08, 15:09)
Ikea, įdedu dar dvi foto mirksiukas.gif Čia labai paprasta padaryt mirksiukas.gif paimi servetėlių vidines dalis (tas baltas, kur lieka nuo servetėlės), po vieną sluoksnį, suglamžai ir klijuoji su praskiestais (skystais) klijais, paskui jai jau apdžiūva, tuomet normliais (jau tirštesniais) klijais perktepi. O paskui, kaip jau leidžia fantazija, dažai. Pas mane pirma nudažyta tamsiai rudai, tuomet praskiesta auskine ir kitom spalvom mirksiukas.gif jei kas busneaišku, klausk mirksiukas.gif

tikrai labai graziai atrodo thumbup.gif super ideja drinks_cheers.gif reiks ir man kada pabandyt taip padekoruot ax.gif
Atsakyti