Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbų parodėlė (pagyrų puodas)

QUOTE(ikea @ 2009 08 08, 14:15)
tikrai labai graziai atrodo  thumbup.gif super ideja  drinks_cheers.gif reiks ir man kada pabandyt taip padekoruot  ax.gif

čia ne mano idėja, aš ją radau vienam "Mano namai" žurnale mirksiukas.gif būčiau taip nedarius, bet neišėjo sendint su dvikomponenčiu classic, kažko labai pabalo vietoms, kaip išdžiuvo, tai teko ieškot sprendimų, tai prisiminiau matytą idėją žurnale, kuri išgelbėjo dėžutę thumbup.gif
Atsakyti
Dovute - labai grazi pakaba 4u.gif isvis man pats graziausias daiktas, kuri galima dekoruoti:))))
Atsakyti

Dovute - labai grazi pakaba ir dezele atrodo ydomiai!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sandien taip ramu, tikrai vakar visus darbus isrodet tongue.gif

Tai as tada parodysiu, savo dezute "Madam" mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Dezutes vidus baltas, akriliniai dazai, servetele ir ale dk/popierius, sendinta Akrilanu, itrinta aliejiniais, lakas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orintuxx: 08 rugpjūčio 2009 - 19:47
niu labai idomi dezike thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 08 rugpjūčio 2009 - 21:07
[quote=orintuxx,2009 08 08, 21:39]
Kokia idomi dezute madam bigsmile.gif
DOVUTE labai grazi pakabele , o dezute ir labai patiko, sonai labai gerai ziurisi, aplamai grazi dezute , suderintos spalvytes thumbup.gif

Atsakyti
GROŽIS wub.gif
Atsakyti

grazi dezute 4u.gif
Atsakyti
Aha faina dėžutė wub.gif Ir klausimas nekyla apie jos paskirtį thumbup.gif
Atsakyti
Jau vienoj temoj rodziausi, bet ir pagyru puode pasirodyt noris smile.gif
mirksiukas.gif Grizus is atostogu padariau savadekupazine dezute xD Katinai po zaluma [Manau toks bus jos pavadinimas]
Dezutes virsus:
user posted image
Sonelis[abu soneliai tokie patys, tik katinukas kitose skirtingai stovi smile.gif ]:
user posted image
Priekis:
user posted image
Galas:
user posted image

O cia mano Mamytes darbelis
Taburetes:
user posted image
Atsakyti
snd kaip tuscia nei foto, nei giranciu rolleyes.gif . sekmadienis ......

user posted image

user posted image

sendintas virsus su sotile. soniukai dekoruoti trafareto pagalba ir dar apvedzioti konturiuku.
Atsakyti
Oi kiek čia daug dailių, kruopščių darbelių... thumbup.gif žaviuosi jumis, turit gausybę įdėjų. Aš naujokė šitam reikale, dvejojau kelt pirmąjį mini savo blyną ar ne, bet tegunie - įkelsiu. Pasižiūrėjus į jūsų darbus, tai manasis toks menkutis ir mažytis biggrin.gif bet ir aš pereisiu prie didesnių darbų, o dabar šis jūsų teismui, blush2.gif gal kokį patarimą pasakysit ar dar ką...
http://public.fotki....-/sdc10357.html
Derinau dviejų servetėlių motyvus, sendinau su dvikomponenčiu artmanijos Antika sendinamuoju laku, tryniau su sidabriniais akriliniais dažais.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Charle: 09 rugpjūčio 2009 - 21:19