Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Sveikos, nezinau ar tinkamoje temoje klausiu, bet tikiuos, kad jai zinot nepasididziuosit ir atsakysit? 4u.gif Zekit jei yra tokia situacija, kad as suku i desine, man dega zalias, ir su papildoma sekcija zalia rodykle. As turiu ar ne praleist sukancius i kaire man is priekio?neturiu juk ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Guste:) @ 2009 08 18, 18:05)
Sveikos, nezinau ar tinkamoje temoje klausiu, bet tikiuos, kad jai zinot nepasididziuosit ir atsakysit?  4u.gif  Zekit jei yra tokia situacija, kad as suku i desine, man dega zalias, ir su papildoma sekcija zalia rodykle. As turiu ar ne praleist sukancius i kaire man is priekio?neturiu juk ar ne?

Jei tau dega zalias ir suki i desine-tai jie turi praleisti tave.Bet jei tik sekcija zalia,o tam kur i kaire priesais suka-zalias,tada tu turi juos praleisti (bet tokiu situaciju nesu sutikusi realybeje Lietuvoje,tik egzaminu klausimuose yra pasitaike,turiu galvoj sekcija degancia,o ne nupiesta rodykle).
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 08 18, 18:42)
Jei tau dega zalias ir suki i desine-tai jie turi praleisti tave.Bet jei tik sekcija zalia,o tam kur i kaire priesais suka-zalias,tada tu turi juos praleisti (bet tokiu situaciju nesu sutikusi realybeje Lietuvoje,tik egzaminu klausimuose yra pasitaike,turiu galvoj sekcija degancia,o ne nupiesta rodykle).

Dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 08 18, 18:42)

as daug kur lietuvoj taipmaciau smile.gif
Atsakyti
Nezinau ar cia pataikiau rolleyes.gif katik issilaikiau teises, man 20metu, mama nori duot kartais pavairuoti jos masina, bet sako kad netinka draudimas,nes as jauna ir nori prirasyti mane prie masinos naudojimo... ji moka apie 300lt per metus uz draudima, gal kas zino ar daug daugiau reiketu primoketi jei mane prirasytu?

Kaunas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglutiaaa: 21 rugpjūčio 2009 - 21:11
QUOTE(Eglutiaaa @ 2009 08 21, 22:11)

labai nuo daug ko priklauso. ar mama turėjo eismo įvykių, dėl kurių buvo kalta, priklauso nuo to, kokios firmos draudimą turi, nes visur įkainiai ir tie vadinamieji "prirašymai" būna skirtingi... čia jau reikia domėtis būtent tos įmonės draudimu, o jei netenkina tos įmonės pasiūlymai, tai domėtis kitų įmonių siūlymais 4u.gif
o aš tai važinėju be to punktelio, kad gali vairuot neturintis dviejų metų stažo... tfu tfu tfu, bet kol kas Dievuliukas man padeda kely 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Kai kuriose draudimo bendrovese dar galimas toks variantas,kad jei atsitinka kas nors-draudime susimoki trukstama suma ir viskas,tada apmokes nuostolius smile.gif Bet visu situo reikia is anksto pasidomet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 08 21, 22:17)
labai nuo daug ko priklauso. ar mama turėjo eismo įvykių, dėl kurių buvo kalta, priklauso nuo to, kokios firmos draudimą turi, nes visur įkainiai ir tie vadinamieji "prirašymai" būna skirtingi... čia jau reikia domėtis būtent tos įmonės draudimu, o jei netenkina tos įmonės pasiūlymai, tai domėtis kitų įmonių siūlymais  4u.gif
o aš tai važinėju be to punktelio, kad gali vairuot neturintis dviejų metų stažo... tfu tfu tfu, bet kol kas Dievuliukas man padeda kely  4u.gif  ax.gif

pas mane masiniukas b vardu,tai draudziant svarbiausia buvo ar kita besinaudojantis auto nera jaunesnis nei 25 metia,tai nuskilo-nieko brangiau uz mano zaluma moketi nereikejo thumbup.gif

taip kad tikrai-kiek draudimo kompaniju tiek variantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 08 21, 22:36)

mano draugas va apsidraudęs mašiną mamos vardu ir teko pridėt punktelį tokį, kad vairuoja asmuo, neturintis 21metų. dabar jau nebereikia to. o vat kai tėtis dėl manęs domėjosi, tai toj pačioj firmoj man jau galiotų punktas neturintis dviejų metų stažo biggrin.gif biggrin.gif tai taip išeina, kad net toj pačioj įmonėj gali būt kelios variacijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 08 21, 22:40)
mano draugas va apsidraudęs mašiną mamos vardu ir teko pridėt punktelį tokį, kad vairuoja asmuo, neturintis 21metų. dabar jau nebereikia to. o vat kai tėtis dėl manęs domėjosi, tai toj pačioj firmoj man jau galiotų punktas neturintis dviejų metų stažo  biggrin.gif  biggrin.gif tai taip išeina, kad net toj pačioj įmonėj gali būt kelios variacijos  biggrin.gif

idomiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 08 21, 22:36)
pas mane masiniukas b vardu,tai draudziant svarbiausia buvo ar kita besinaudojantis auto nera jaunesnis nei 25 metia,tai nuskilo-nieko brangiau uz mano zaluma moketi nereikejo  thumbup.gif

taip kad tikrai-kiek draudimo kompaniju tiek variantu  biggrin.gif

mano irgi toks variantas,zaluma netrugdo biggrin.gif
Atsakyti
Mamos stazas 5 metai, jokiu pazeidimu ji nera padariusi, bet sake jei vazineciau su jos masina ir padaryciau avarija del savo kaltes tai draudimas kitai masinai neapmoketu nuostoliu, ir tureciau is savo kisenes moketi. o jei ji padarytu apmoketu. O draudimas ne kasko, paprastas
Atsakyti