Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(denaxa @ 2009 09 05, 13:49)
Tai cia jei opeliukas-tai ir apsvietimas prastokas,maniske ir pirma prastai kelia apsviete,ir dabartine astrute taip pat,keli metrai i prieki ir viskas,o kaire irgi kaip nukirsta,bet sureguliuota pas mane gerai,technikine juk praejau,kaire dar prie ju pati pareguliavau doh.gif Na,pripratau ir vazineju taip,jei jau labai reikia kad kelkrascius apsviestu-isijungiu "padfarnikus" ax.gif

Aha, mano vectra. Jai esam pakeitę priekinius žibintus į angelo akis. Buvo viskas gerai. Po avarijos teko vėl keist, nes kairės pusės sudužo. Tai va po to pakeitimo niekaip ir nebesureguliuoja man jų doh.gif Maniškės dar nieko šviesos buvo, o va vyro explorerio tai visai silpnos. Amerikonų kažkodėl silpnas apšvietimas, ten ilgosios nelabai ir tepriduoda kažko lotuliukas.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 09 05, 14:40)
o as jau nebijau tamsos  rolleyes.gif tik kai vaziuoju kokiais neapsviestais keliukais tai baisoka kad koks neblaivus issoks i kelia ar koks gyvunelis sumastys perbegti kelia

Su vyro mašina ir aš nebijau tamsoj važiuot, nors ir silpnokos tos šviesos, bet geras sureguliavimas. Va tik su tais žvėreliais tai kažkokia nesąmonė doh.gif Tenka dažnai iš draugų važiuot tamsoje, kaimo keliais, tai pastoviai laksto keliu tai lapės, tai katės, tai šunys ar zuikiai, stirnos ir kiti gyviai doh.gif Ten kelias eina tarp miškų, tai reikia labai žiūrėt, kad kokio šeško ar ežio nepervažiuotum lotuliukas.gif Ir visų kitų padarų...
Atsakyti
šiandien atsiėmiau savo teises,išsivaliau mašiniuką,užsiklijavau klevo lapus ir jau pagaliau jaučiuosi vairuotojo biggrin.gif tad jungiuosi prie jūsų mirksiukas.gif šiandien nusimato pirmas važiavimas vienai... vakare thumbup.gif
Atsakyti
o aš daviaus per lietų šiandien ką tik... ir dar reikės, bet jau kaip smagu man, tai ne tas žodis... buvau pasiilgus viena važiuot wub.gif
Atsakyti
Freedom, tai gero kelio clap.gif

Atsakyti
Voveryte,ant ezio tik nevaziuok-padangas pradursi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freedom @ 2009 09 05, 17:05)
šiandien atsiėmiau savo teises,išsivaliau mašiniuką,užsiklijavau klevo lapus ir jau pagaliau jaučiuosi vairuotojo  biggrin.gif tad jungiuosi prie jūsų  mirksiukas.gif šiandien nusimato pirmas važiavimas vienai... vakare  thumbup.gif

Tai sėkmės važiuojant!
Atsakyti
QUOTE(Freedom @ 2009 09 05, 17:05)
šiandien atsiėmiau savo teises,išsivaliau mašiniuką,užsiklijavau klevo lapus ir jau pagaliau jaučiuosi vairuotojo  biggrin.gif tad jungiuosi prie jūsų  mirksiukas.gif šiandien nusimato pirmas važiavimas vienai... vakare  thumbup.gif

kaip sekes?kokie ispudzei?

QUOTE(denaxa @ 2009 09 05, 19:48)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 09 05, 19:48)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Šiaip tai prie mūsų namų dažnai ežiai vaikštinėja. Matyt kažkoks kelias jiems kažkur eina ir reik kirst porą gatvių. Žioplinėja jie čia. Dažnai lipu iš mašinos ir nešu nuo gatvės, gaila juk...
Atsakyti
sveikos,pirmi važiavimai labai gerai sekėsi smile.gif naktį labai smagu važiuoti,kaunas tuščias,tik vienoje vietoje baisoka buvo (gal kaunietės žinos,čia prieš kokį pusmetį ar metus padarytas naujas pravažiavimas, netoli LŽŪU,nuo marvelės važiuojant link žemkės reikės ten tokį žieduką pravažiuot,siauroje juostoje išsilaikyt,tai mane ten truputi užnešė,buvo baisu tiesiai į Nemuną nulėkti biggrin.gif). dar šiandien porą kartų pasivėžinau,naudojasi mane,tai iki parduotuvės,tai iki draugo nuvežt biggrin.gif Miestas tuščias,jaučiuosi saugiai ir muzikos paklausyti galiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Freedom @ 2009 09 06, 17:18)
sveikos,pirmi važiavimai labai gerai sekėsi smile.gif

Saunu 4u.gif

Aš tai vakar pirmą kartą per lietų važinėjausi - smagumėlis thumbup.gif Dabar irgi, stengiuos išgauti progą kada važiuot - šofere dirbu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės visos "pasipuošusios klevuku" priimkit į savo ratelį naują narį ax.gif
vairuot pradejau prieš gerą mėnesį ir įgūdžių dar kaip ir trūksta doh.gif
paskutiniu metu susidūriau su tokia problemyte, kai vairuoju lietui lyjant labai rasoja langai iš vidaus, ir nusivalau atrodo, bet greitai vel aprasoja, kaip išspręst šią problemą, o tai vairuot sunku ir jaučiuosi kaip tanke... biggrin.gif
Gal kas patars iš savo patirties???
Atsakyti
Vejeli i langus visu galingumu,turetu prapusti.
Atsakyti