Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(erixona @ 2009 09 06, 20:39)
Sveikutės visos "pasipuošusios klevuku" priimkit į savo ratelį naują narį ax.gif
vairuot pradejau prieš gerą mėnesį ir įgūdžių dar kaip ir trūksta doh.gif
paskutiniu metu susidūriau su tokia problemyte, kai vairuoju lietui lyjant labai rasoja langai iš vidaus, ir nusivalau atrodo, bet greitai vel aprasoja, kaip išspręst šią problemą, o tai vairuot sunku ir jaučiuosi kaip tanke... biggrin.gif
Gal kas patars iš savo patirties???

arba turi būti mygtukas, kad langus nupūstų :} bet tai čia the same, nes kondiškę paleidžia ir nupučia 4u.gif
aš vakar taip ir šaldžiaus visą laiką, kol važinėjau, tai ir peršalt sugebėjau biggrin.gif biggrin.gif bet bent jau mačiau vairuodama biggrin.gif
Atsakyti
gal pamenat toki youtube vaizdeli,kaip blondine moko vairuoti,lenkijoje? ir kaip ji ziedu vaziuoja priesinga kryptim ir tt?

siandien matem toki realu vaizda,moterelei matyt prireike ziedu i kaire,ji taip ir nuvaziavo doh.gif ne aplink zieda ir i kaire,o iskarto i kaire priesinga eismo kryptim doh.gif ne nu sakes doh.gif blink.gif blink.gif o dar sakau kad as vista uz vairo doh.gif
Atsakyti
Sveikos raliuotojos mirksiukas.gif

vis paskaitineju jusu pokalbius, bet kad vis neturiu ka parasyt, mazai bevairuoju, o tiksliau tai neturiu kur vaziuoti ax.gif i mokslus kol kas nereikia, o prie darbo ner kur masinos palikt,aplink viskas mokama, tai jei MB duoda, tai kartais pavairuoju iki parduotuves ar iki tevu ir pan....kazkaip nebesiverziu prie vairo,nebeprasau, kad pavairuoti duotu, jei duoda tai duoda jei ne tai ne, neber to nesuvaldomo noro vairuoti kaip kad anksciau budavo, nors vairuoti labai patinka smile.gif o ir savo auto dar neturiu, nors greitu laiku gali atsirasti tokia galimybe blush2.gif
tai va taip ir gyvenu, mazai vazineju, jokiu sposu kaip ir nebekreciu biggrin.gif , tai ir pasakoti nelabai turiu ka .

Naujai "iskeptos"raliuotojos, sveikos prisijungusios 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikne: 06 rugsėjo 2009 - 20:38
O mane siandien likus kokiai 50 metru iki namu sustabde policija! unsure.gif Vos ne gavau baudos uz vaziavima be dirzo... doh.gif O as ivaziavus i savo rajona (nuosavu namu rajonas), ji visada nusisegu, kartais net i parduotuve tam paciam rajone nesisegu, nes kelias toks, kad tenka pirmu begiu vaziuoti, tai nieko neatsitiks! ax.gif
Bet labai graziai pasnekejus - paleido! biggrin.gif
Atsakyti
As irgi ivaziuojant i savo gatve nusisegu, nes tada galiu lengviau atsipusti rolleyes.gif reiketu atsikratyt to iprocio doh.gif
Atsakyti
Aš įvažiuojant į kiemus nusisegu. O šiandien blyn važiavau per rajoną be šviesų, tik sustojus pastebėjau a la išjungt norėdama. Nu nėr man buvę, šviesos šventas reikalas, dar neužvedus jau jungiu doh.gif
O dar vakar irgi buvo fintas, tokia gatvelė viena yra, šiemet ją suremontavo, visad paspaudžiu aš ja, nes prie miškelio, šalia tik kiemai, tai pažiūriu ar kas nebarška, ar netraška, vakar varau, žiūūū policija ohmy.gif Vos nenugriuvau, bet brolis sakė dabar ten stovi dažnai su rodaru ohmy.gif ohmy.gif
Atsakyti
O as visuomet vos isedusi i masina uzsisegu dirza, o nusisegu tik kai uzgesinu varikli, matyt liko iprotis dar nuo tu laiku, kai mokiausi vairuoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2009 09 06, 22:43)
O as visuomet vos isedusi i masina uzsisegu dirza, o nusisegu tik kai uzgesinu varikli, matyt liko iprotis dar nuo tu laiku, kai mokiausi vairuoti.  smile.gif

Bet parkuojantis kieme taip nepatogu su dirzais doh.gif reikia gi sukiotis, zvalgytis ten ir sen, o jis "dusina" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 09 06, 23:53)
Bet parkuojantis kieme taip nepatogu su dirzais doh.gif reikia gi sukiotis, zvalgytis ten ir sen, o jis "dusina" unsure.gif

Na nezinau, as jo net nejauciu, kartais bevaziuojant net pasitikrinu ar tikrai ji uzsisegiau,o ir parkuojantis jis man ne kiek netrukdo rolleyes.gif
parkuojantis dazniausiai naudojuosi veidrodeliais,aisku ziurint kaip juos nusireguliuoju, nes as po MB juos dazniausiai pasitvarkau pagal save, tai tada nesigrezioju, o kartais ju nenusireguliuoju blush2.gif tai tuomet tenka pasizvalgyt, bet dirzas man netrukdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2009 09 06, 23:02)
Na nezinau, as jo net nejauciu, kartais bevaziuojant net pasitikrinu ar tikrai ji uzsisegiau,o ir parkuojantis jis man ne kiek netrukdo 

Man irgi diržas nėra trukdęs nei vairuojant, nei parkuojantis, porą kartų su juo net išlipti bandžiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu jau parkuojuos tai be diržo, nes būna vos ne atsistoju mašinoj, kai nematau galo hihihi.gif Išvažiuodama iš kiemo prisisegu tik iš karto.
Atsakyti
QUOTE(Freedom @ 2009 09 06, 17:18)
sveikos,pirmi važiavimai labai gerai sekėsi smile.gif naktį labai smagu važiuoti,kaunas tuščias,tik vienoje vietoje baisoka buvo (gal kaunietės žinos,čia prieš kokį pusmetį ar metus padarytas naujas pravažiavimas, netoli LŽŪU,nuo marvelės važiuojant link žemkės reikės ten tokį žieduką pravažiuot,siauroje juostoje išsilaikyt,tai mane ten truputi užnešė,buvo baisu tiesiai į Nemuną nulėkti biggrin.gif). dar šiandien porą kartų pasivėžinau,naudojasi mane,tai iki parduotuvės,tai iki draugo nuvežt biggrin.gif Miestas tuščias,jaučiuosi saugiai ir muzikos paklausyti galiu biggrin.gif

nu taip,jis ten toks gerulis,kad igi ne visos masinos issilaiko,visos ant to zieduko uzvaziuoja,nemegstu jo,bet tenka vaziuot biggrin.gif
QUOTE(erixona @ 2009 09 06, 20:39)
Sveikutės visos "pasipuošusios klevuku" priimkit į savo ratelį naują narį ax.gif
vairuot pradejau prieš gerą mėnesį ir įgūdžių dar kaip ir trūksta doh.gif
paskutiniu metu susidūriau su tokia problemyte, kai vairuoju lietui lyjant labai rasoja langai iš vidaus, ir nusivalau atrodo, bet greitai vel aprasoja, kaip išspręst šią problemą, o tai vairuot sunku ir jaučiuosi kaip tanke... biggrin.gif
Gal kas patars iš savo patirties???

as tai langa atidarau 1 cm ir istraukia,nes su kondyske vis persalu lotuliukas.gif

QUOTE(Aga @ 2009 09 06, 22:40)
Aš įvažiuojant į kiemus nusisegu. O šiandien blyn važiavau per rajoną be šviesų, tik sustojus pastebėjau a la išjungt norėdama. Nu nėr man buvę, šviesos šventas reikalas, dar neužvedus jau jungiu doh.gif
O dar vakar irgi buvo fintas, tokia gatvelė viena yra, šiemet ją suremontavo, visad paspaudžiu aš ja, nes prie  miškelio, šalia tik kiemai, tai pažiūriu ar kas nebarška, ar netraška, vakar varau, žiūūū policija ohmy.gif Vos nenugriuvau, bet brolis sakė dabar ten stovi dažnai su rodaru ohmy.gif ohmy.gif

dabar labai daug ju,juk RUGSEJIS,bet ir seip jau ju labai daug ir visi krumuose
Atsakyti