Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Iriska @ 2009 09 16, 14:22)
Ufff priimkite naujoke! Po 3metu pertraukos laikiau praktika ir islaikiau!!!!  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap_1.gif

tai duok penkis ir sveikinu pilnateisę vairuotoją 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2009 09 16, 14:12)
matai, vairavimas jau yra toks dalykas, kai to jaudulio gali būti, bet jis neturi trukdyti vairavimui. nes gatvėje, kai esi už vairo, tai esi atsakinga už savo ir aplinkinių gyvybę smile.gif stresui ir jauduliui tokiam didiliam mašinoje ne vieta smile.gif

Sutinku. Kitąvertus kai vairuoji, juk tavęs niekas nevertina ir neapsprendžia tavo likimo. O regitros aikštelėj viskas kitaip ir tas žodis egzaminas neretai stresą ir kelia, kartais ir priveli tokių dalykų, ko normaliai nedarytum. Tai tiek 4u.gif
Papildyta:
Ufff priimkite naujoke! Po 3metu pertraukos laikiau praktika ir islaikiau!!!!  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap_1.gif

Šaunuolė, sveikinimai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2009 09 16, 14:23)
tai duok penkis ir sveikinu pilnateisę vairuotoją  4u.gif  thumbup.gif

QUOTE(mocha @ 2009 09 16, 14:30)
Sutinku. Kitąvertus kai vairuoji, juk tavęs niekas nevertina ir neapsprendžia tavo likimo. O regitros aikštelėj viskas kitaip ir tas žodis egzaminas neretai stresą ir kelia, kartais ir priveli tokių dalykų, ko normaliai nedarytum. Tai tiek 4u.gif
Papildyta:

Šaunuolė, sveikinimai drinks_cheers.gif

Aciu

TAip baisu ,kaip siandien man dar gyvenime nebuvo blink.gif . Gimdyti vaziavau maziau bijodama! doh.gif doh.gif
Bet pasitaike superinis egzaminatorius ir viskas praejo gerai. Kai pagalvoju,kad viskas tas etapas jau praeity- taip gera pasidaro. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 09 16, 14:30)
O regitros aikštelėj viskas kitaip ir tas žodis egzaminas neretai stresą ir kelia, kartais ir priveli tokių dalykų, ko normaliai nedarytum.

o kai sėdi į regitros auto, tai nuo tos minutės esi laikoma vairuotoja (nebe mokinė) ir už viską atsakai pati, jau nebe taip, kaip važinėdavai su instruktorium. jei per egzaminą regitroje padarytum kažką (kokią avariją ir pan.), atsakytum jau pati nuo a iki ž.
QUOTE(Iriska @ 2009 09 16, 14:33)
TAip baisu ,kaip siandien man dar gyvenime nebuvo blink.gif

palauk keletą dienų, pagalvojus apie egzaminą vėliau tik nusišypsosi, kad visai nebuvo ten jau taip baisu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 09 15, 19:02)
Vakar girdėjau per radiją bajerį, kai moteriškė nepamenu iš kokio miesto, jau antrą kartą per kelis metus įlėkė į parduotuvę netyčia su mašina. Nu ot pavaro lietuvė, pagarsėjo gerai lotuliukas.gif Nu vienąkart suprantu, nu pasitaiko visko, bet kai antrą kartą pasitaiko ohmy.gif

doh.gif truksta zodziu biggrin.gif

QUOTE(Grafee` @ 2009 09 15, 19:02)
būtų kažkas panašaus kaip baltijos kelias smile.gif

geras vaizdelis butu biggrin.gif

QUOTE(mocha @ 2009 09 16, 10:09)
Sveikos lapuotosios ax.gif  jungiuos prie jūsų, esu naujai iškepta vairuotoja, šių metų rugsėjo 10 išlaikiau teises. mirksiukas.gif Pagaliau! biggrin.gif Nusipirkau lapus, nors mašinos neturiu, bet visada juos turiu kaip pasą su savim, pasiimu draugo mašiną ir lekiu. Dar neina suvokti, kad baigės vargai bigsmile.gif  biggrin.gif

Sveikinu 4u.gif

Sveikinu
4u.gif

Saunuoles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2009 09 16, 14:44)
o kai sėdi į regitros auto, tai nuo tos minutės esi laikoma vairuotoja (nebe mokinė) ir už viską atsakai pati, jau nebe taip, kaip važinėdavai su instruktorium. jei per egzaminą regitroje padarytum kažką (kokią avariją ir pan.), atsakytum jau pati nuo a iki ž.

Vat šita situacija yra labai įdomi, kažkada net straipsnis buvo apie tai kas neša atsakomybę egzamino metu, bet taip ir nebuvo prieita prie vienos nuomonės. Kadangi neturi teisių, tai negali pilnai atsakyti už savo veiksmus gatvėje (tam ir yra antri pedalai pas egzaminuotoją), tačiau nebesi jau ir mokinė, nes laikai egzaminą. Bausti policija kaip vairuotojos negali, nes tu dar neįgijai teisės vairuoti (juk dar tik laikai egzaminą), bausti egzaminuotoją irgi negali, nes ne jis už vairo. Geriau žinoma nepapulti į tokią situaciją ir nesiaiškinti kas neša visą atsakomybę.
Nors vis tik manau, kad egzaminuotojas turėtų prisiimti atsakomybę už avariją.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 09 16, 16:16)
Nors vis tik manau, kad egzaminuotojas turėtų prisiimti atsakomybę už avariją.

gal egzaminuojamasis turėtų atsakyti už avariją, o egzaminuotojas už tai, kad neužkirto kelio tai avarijai įvykti? g.gif gal regitroj su kokiu laiškeliu reiktų paklausti kaip čia būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2009 09 16, 16:48)
gal egzaminuojamasis turėtų atsakyti už avariją, o egzaminuotojas už tai, kad neužkirto kelio tai avarijai įvykti?  g.gif gal regitroj su kokiu laiškeliu reiktų paklausti kaip čia būtų smile.gif

Na materialinę pusę turbūt turėtų atlyginti egzaminuojamasis, o vat teisiškai atsakyti egzaminuotojas.
Atsakyti
ai tiesa, prisiminiau, kai pikkolo pasakė, kad vienas atsakytų už vieną, o kitas už kitą smile.gif aš čia apie draudimą auto. tai va.. abi mūsų auto yra mb vardu ir abu draudimai mb vardu. abi auto vairuoju ir aš. pagal amžių abu esame toje pačioje grupėje (na ten nuo 25 iki ...), skiriasi tik vairavimo stažas. tai man reikėtų draustis ten kažkaip savo vardu, nors auto ir ne mano vardu? kažką skaičiau, bet nedaskaičiau. mb ir sakė, mūsų atveju, jei padaryčiau avariją, tai laaabai kentėčiau finansiškai, nes visas išlaidas turėčiau padengti pati, draudimas nedengtų.
Atsakyti
mano vairuojamą auto kai draudė,draudė kažkaip paprastai,bet su rizikos grupe. mašina registruota tėvo vardu, bet vairuoju aš. Kadangi neturiu stažo, tai jeigu važiuočiau su paprastu draudimu,įvykus avarijai,turėčiau pati sumokėti dalį ar net visus nuostolius. tiksliai kaip ten kas nežinau, reikėtų su savo draudėju pasitarti mirksiukas.gif
Atsakyti
labas vakarelis,

ziuriu nauju veideliu yra sveikos istojusiows i musu kluba 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2009 09 16, 12:24)
tai smagu, kad ir kaip būna, toliau važiuoji smile.gif o aš esu tinginė, todėl mėgstu viską padaryti iš pirmo karto  tongue.gif  o vairavimas yra jau toks dalykas, kad jei jausčiausi silpna tokiam dalykui, tai nevairuočiau smile.gif

Silpnumas ir nenoras skirtingi dalykai. Vairavimas yra lavinamas , tobulinamas įgudis.

Sveikinuuu 4u.gif
Atsakyti