Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(eskimute @ 2009 09 17, 21:55)
Taigi... aš irgi nesigraužčiau, jeigu kas lengvai ten tik žymę paliktų ,kuri paspjaudžius nusivalo biggrin.gif

Nu, šiandien aš įsiutus  gun_bandana.gif

Na, apie tokias žymes nė nekalbu. Turiu ir iki grunto, bet dar nerūdyja kol kas unsure.gif

Turi tam pilną teisę 4u.gif

QUOTE(Aga @ 2009 09 17, 21:59)
kaip ir su kuo pavalai, pas mane yra kažkoks mėlynas brukšniukas nedidelis, ir rudas per dureles doh.gif

ai, kažkaip pirmąjį kartą nieko doro nesugalvojus WD užpyliau ir su nagu per skudurą nugrandžiau tuos dažus, tai ir kitus kartus panašiai elgiuos, kažkiek padeda, auto dažų nesugadina. O su kuo reikia iš tiesų valyt, tai nežinau schmoll.gif unsure.gif Buvo čia kažkur tema, tai lygtai joje irgi dėl nuomonių kuo valyt, kuo jokiu būdu nevalyt nesutarė, reiktų paieškot...
Atsakyti
berods yra kažkoks polirolis. kažkas panašaus į pastą. tamsių spalvų mašinom yra tamsi pasta, šviesiom vėl kita. mb turi tokių, tai reiks garaže pereiti per lentynas ir pažiūrėti tiksliau. labai gerai smulkiems įbrėžimams. užtepi, skudurėliu pavalai ir nė žymės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2009 09 18, 10:58)
berods yra kažkoks polirolis. kažkas panašaus į pastą. tamsių spalvų mašinom yra tamsi pasta, šviesiom vėl kita. mb turi tokių, tai reiks garaže pereiti per lentynas ir pažiūrėti tiksliau. labai gerai smulkiems įbrėžimams. užtepi, skudurėliu pavalai ir nė žymės  thumbup.gif

poliruoklis drinks_cheers.gif
gali pasirinkti pagal savo auto spalvyte,ir mazuciu ibrezimu kaip nebuve drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 09 18, 11:30)
poliruoklis  drinks_cheers.gif
gali pasirinkti pagal savo auto spalvyte,ir mazuciu ibrezimu kaip nebuve  drinks_cheers.gif

polirolis tongue.gif tongue.gif
http://www.mysonaxshop.lt/124-sonax-auto-polirolis-500ml-4064700300224.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grafee`: 18 rugsėjo 2009 - 10:40
QUOTE(Grafee` @ 2009 09 18, 11:38)
polirolis  tongue.gif  tongue.gif
http://www.mysonaxshop.lt/124-sonax-auto-polirolis-500ml-4064700300224.html

cia mes apie gramatika? tongue.gif
as suprantu apie ka tu ir tu manau supratai apie ka as.. lotuliukas.gif
as tik pritariau jog taip-tai geras daiktas tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 09 18, 11:51)
cia mes apie gramatika?  tongue.gif
as suprantu apie ka tu ir tu manau supratai apie ka as.. lotuliukas.gif
as tik pritariau jog taip-tai geras daiktas  tongue.gif  tongue.gif

ir taip ir anaip yra tas pats smile.gif tai jei kas ieškos, kad žinotų, jog abiem žodžiais galima vadinti wink.gif
Atsakyti
Iš "Turtle Wax" yra gerų priemonių visokiems tokiem įbrėžimams. Poliroliai, vaškai ir dar gyvas velnias visokių priemonių wink.gif liux
Atsakyti
va va, prisiminiau smile.gif pas mb garaže ir yra su vėžliuku visos tos priemonės wink.gif
Atsakyti
Geriausios priemones tai gal Sanax'o is tu kur pas mus parduodama,bet labai brangios doh.gif O turtle wax toks pat s... kaip ir didzioji dauguma schmoll.gif dar esu ismeginusi angliska T-cut,sitas man irgi patiko,tikrai neblogas,ir nebrangus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

teisėta vairuotoja esu gerą mėnesį smile.gif deja nuosavo mašiniuko neturiu ir neaišku kada turėsiu, tad tenka laukt kol kas nors "suteiks malonę" ir duos pavairuoti. Dažniausiai tai būna draugas smile.gif Nuošaliom gatvėm ir užmiesčio keliais važinėju jau beveik be įtampos, bet miesto tai jetus jetus kaip bijau doh.gif

Tiesa, vakar vėlai vakare važiavau per patį centrą (veiksmas Kaune), ir į tokią situaciją patekau... Važiuoju neapšviesta gatvele, pralenkiu kažkokį dviratininką, ir toliau sau negreit riedu, nes šaligatvių visai nesimato doh.gif Ir tada net nesupratau kas įvyko, draugas sakė sukt ar tai stabdyt, o diedas ant dviračio kad pradėjo staugt: KUR ČIA VAŽIUOJI! Pasirodo jis mane norėjo pralenkt ar pravažiuot, o aš nei per veidrodėlius, nei šonuose VISIŠKAI nieko nemačiau, tas dviratis be šviesų juk. Ir kryptelėjau tikriausiai mašiną arčiau šaligatvio ir vos to diedo nenuskyniau... Nespėjau net sureaguot, kaip mane apstaugė ir nuvažiavo. Po to aišku susinervinau, ne tą bėgį įmečiau, užgesau, vos neapsiverkiau... Norėjau net iš mašinos lipt, bet susiturėjau ir ašaras tramdydama parvairavau iki pat namų. Dar įvažiuodama į pilies žiedą visišką grybą supjoviau...

Žodžiu po vakar mano pasitikėjimas savimi labai smarkiai krito, jaučiuos dar tokia višta kelyje, ypač naktį - nei šaligatvių, net juostų nematau... Draugas ramina, kad važiuoju geriau negu jis po teisių išlaikymo, bet man rodos jis tik paguost mane nori unsure.gif žinau, kad kitaip nieko nebus, vairuot išmoksiu tik vairuodama, bet dabar atsirado dar didesnė baimė nei anksčiau verysad.gif Dar aš labai jautriai reaguoju į kiekvieną savo klaidą, ką nors netaip padarau ir noriu šokt iš mašinos bliaudama. Ką man patartumėt, ar važinėt kur mažiau mašinų, kol visai dings baimė ir tik tada važiuot į centrą, ar bandyt rizikuot savo nervais ir šaut tiesiai į miestą?
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2009 09 17, 19:52)
Doooh  doh.gif nu man ir nesiseka, radau šiandien, koledžo aikštelėj įlenktą ir nubrauktą savo mašiniuko sparną  cray.gif
Lyg ir baltų dažų žymės buvo, apibėgau visas baltas mašinas aikštelėj, bet visos sveikos. Kur tau.. pabėgo,aišku. Kaip pikta  gun_bandana.gif
O vasarą Akropolio aikštelėj radau nubrėžtas dureles. Ėjau į apsaugą, kad atsuktų kameros vaizdajuostes ir pažiūrėtų, kas ten buvo, bet tuo metu kamera pasirodo į kitą pusę nusukta buvo!
Jau rimtai galvoju apie KASKO dabar, nes remontams nemaži pinigai išeina iš tikrųjų.  unsure.gif

Man irgi pavasarį panašiai buvo, išeinu iš ,,Maximos", kažkaip žiūriu stiklų šalia pabirę. Nieko nepagalvojau, įsėdau ir nuvažiavau į namus. O grįžusi irgi nepažiūrėjau, o kitą rytą kažkaip pažvelgiau ,kad mašinos priekis įlenktas ( aš mėgėja statytis mašiną atbulai), ir lempos išdūžusios, iš jų ir tie stiklai buvo pabirę. Niekas nematė,matyt, tai , kas įpuolė važiavo ir nuvažiavo, deja. verysad.gif Kaip matau, nė vienai man taip buvo.
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2009 09 17, 19:52)
Doooh  doh.gif nu man ir nesiseka, radau šiandien, koledžo aikštelėj įlenktą ir nubrauktą savo mašiniuko sparną  cray.gif
Lyg ir baltų dažų žymės buvo, apibėgau visas baltas mašinas aikštelėj, bet visos sveikos. Kur tau.. pabėgo,aišku. Kaip pikta  gun_bandana.gif
O vasarą Akropolio aikštelėj radau nubrėžtas dureles. Ėjau į apsaugą, kad atsuktų kameros vaizdajuostes ir pažiūrėtų, kas ten buvo, bet tuo metu kamera pasirodo į kitą pusę nusukta buvo!
Jau rimtai galvoju apie KASKO dabar, nes remontams nemaži pinigai išeina iš tikrųjų.  unsure.gif

wink.gif nesekasi
bl......kaip nervina tokie dalykai
QUOTE(Atogrąža @ 2009 09 17, 21:13)
Manęs jau nebeima. Na, didelių nubrėžimų ar įlenkimų nebuvo, bet mažesnių sočiai. Pirmais metais labai piktino, kad aš, būdama naujokė, pati nieko neužkliūnu, tvarkingai priparkuotą palieku, kad niekam kitam neužkliūtų, o va, kažkas (asai turbūt), vis nepravairuoja  doh.gif  Tai veidrodėlis nukaltas, tai žibintas patrintas, o jau dažų paliktų - visa spalvų paletę būčiau per du metus surinkus turbūt  lotuliukas.gif Ai, veidrodėlį prisitvirtinau, žibintas po šiai dienai sutrūkęs, dažus pavalau, įbrėžimų tai vienas, tai kitas matos, aišku, bet aš nelaikau mašinos barbe, kuri turi be priekaištų tviskėt, ji man - susisiekimo priemonė, kuri turi be priekaištų važiuot,  tai ir nesigraužiu labai biggrin.gif .

vat tie ereliai dazniausia ir privaro,manoji irgi kieme stovint ziuriu,kad spalvu igavus (sone) verysad.gif
Atsakyti