Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Aga @ 2009 08 14, 07:22)
Niu va, nuvariau savo mašiniuką ką tik pas meistrą, yra šansų, kad šiandien jau turėsiu clap.gif clap.gif Bet variau tai be šviesų, nes akumas leisgyvis, stabdžiai neveikia beveik, vos eina įspaust, vairas beveik nesisukioja. Žodžiu extrymas be stiprintuvų ohmy.gif

keis stiprintuva? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 08 13, 20:09)
labuka,priimkit ir mane i "kastonu"kluba blush2.gif
ir as tokius turiu du ant langu blush2.gif  biggrin.gif

4u.gif sveika prisijungus, kaip ilgai vairuoji? ax.gif

QUOTE(Atogrąža @ 2009 08 13, 22:33)
Ne, tai greičiausiai paveldėjimas - jo mama jam mėgsta skambint tada kai jis tulike sėdi  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 08 14, 13:01)
4u.gif sveika prisijungus, kaip ilgai vairuoji? ax.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

pusmetis,tokie fintai,kaip lupu dazymas,telefono kalbejimas ar zinuciu rasimas doh.gif dar tolimoj ateity biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 08 14, 07:22)
vairas beveik nesisukioja. Žodžiu extrymas be stiprintuvų ohmy.gif

kai tik buvau išsilaikiusi teises, tai pirmojo mano mašiniuko vairas ir buvo be stiprintuvo smile.gif nieko, išgyvenau. kaip tik geresnė praktika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 08 14, 12:34)
pusmetis,

tokie  fintai,kaip lupu dazymas,telefono kalbejimas ar zinuciu rasimas doh.gif dar tolimoj ateity biggrin.gif

thumbup.gif

tuoj ir tu pradesi fintintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 08 14, 13:55)
thumbup.gif

tuoj ir tu pradesi fintintis  biggrin.gif

as dar zalia,nors stengiuos vazinet,bet kartais ir pati suprantu,kad sugrydauju,o tada jau net nezinau kur akis det blush2.gif kaip geda ir vel buna sunku lipt i masina,vaziuot biggrin.gif
as vis bijau senamiescio ziedo,o man be jo niekaip nesigauna,vis pro ji*(as ten gyvenu,kad reik apvaziuot visa doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 08 14, 13:34)
pusmetis,tokie  fintai,kaip lupu dazymas,telefono kalbejimas ar zinuciu rasimas doh.gif dar tolimoj ateity biggrin.gif

ooooj, nereik biggrin.gif aš irgi vairuoju nepilnai pusmetį, bet kai reik ir noriu, tai viską spėju... žinai, tik vyrai sugeba vienu metu atlikt vieną darbą (bet jį atlieka puikiai biggrin.gif biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 08 14, 14:01)
ooooj, nereik  biggrin.gif  aš irgi vairuoju nepilnai pusmetį, bet kai reik ir noriu, tai viską spėju... žinai, tik vyrai sugeba vienu metu atlikt vieną darbą (bet jį atlieka puikiai  biggrin.gif  biggrin.gif )

o mane ir tas kartais siutina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, vairuotojos smile.gif

Nors jus jau cia galima vadinti pilnateisem vairuotojom, as dar ne tokia, taciau kadangi yra cia pakankamai zaliu, norejau patarimu del instrutoriu smile.gif turejau pikta toki, kuris pries 4metus mane suzlugde ir tik dabar susigriebiau viska uzbaigti.
gal galite parekomenduoti ka nors Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2009 08 14, 08:58)
Va cia tai geras  biggrin.gif ,nors manau kad telefono galia buvo  unsure.gif .

Gaila buvo, nes nebepataisomai, nes nebeįsijungė jau, kas buvo telefone, ne SIM'e, visi kontaktai taip ir liko...

QUOTE(staselė @ 2009 08 14, 11:30)
Suremontuos ir  mašinytė bus vėl kaip nauja biggrin.gif

Jau suremontavo clap.gif

QUOTE(triušė @ 2009 08 14, 12:33)
keis stiprintuva? blush2.gif

Keitė stiprintuvo siurblį, guolį, dirželį ir stabdžių kažką.

QUOTE(Nestta @ 2009 08 14, 13:39)
kai tik buvau išsilaikiusi teises, tai pirmojo mano mašiniuko vairas ir buvo be stiprintuvo smile.gif nieko, išgyvenau. kaip tik geresnė praktika biggrin.gif

Nu ęia ne tas pats, čia parėjęs siurblys, tai vairas išvis vos sukos iš visų jėgų sukant.
Bet aš jau ratuota, kaip pasiilgau jau buvau wub.gif reik gal kur palėkt ax.gif
Atsakyti
na,manoji irgi su stipreku turi but,bet truko kaskokia zarna,isbego skystis(tas dienas ji ziaurei cype sukant vaira)dabar be stiprintuvo,reik keist,tad idomu kiek tas remontas atsieina blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo triušė: 14 rugpjūčio 2009 - 18:09
Tai keisk greičiau, nes turėsi bėdos. Žiūrint ką ten reik keist, siurblį ar dar kažką stiprintuvo. Nes sakau, mano stiprintuvo gedimas iškart suvarė guolį, stabdžius, įtempėja, nutraukė diržą, per porą sekundžių viskas doh.gif
Atsakyti