Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Aš tai vis važiuoju į Veliuoną pastoviai, tai tenka ir per tą tiltą, paskutiniu metu eilės didžiulės buvo doh.gif sankabos drožimas...
Atsakyti
na,as toliausia buvau iki Maximos aiksteles(uz Regitros)toj pusei ,toliau neteko

p.s.norejau pirkt navigacija,kad pavazinet po Lietuva,pasigrozet,o ir man i nauda butu pasivazinejimai,bet kaip teko TOPOcentre paciupinet,kasko man nepatiko lotuliukas.gif MB sako:uz 100metru istrenkciau lotuliukas.gif bandem marsruta nustatyt ir ziurejom kaip ves,tai tokiais ratais vare,bdet vistiek nugrybavo(visai ne ten nuveze)
gal kas naudojates?kokios nuomones blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu žiūrint kokia, brolis turi iš JAV parsivežęs, tai nieko, nors būna visko.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 08 17, 23:54)
Nu žiūrint kokia, brolis turi iš JAV parsivežęs, tai nieko, nors būna visko.

na bet po to pabandimo,man irgi nepatiko,o dar ir balsas vyriskas"toks nemielas"
idomu,jai klausai muzikos ,kaip tada girdi?tiek norejau ,o dabar galvoju ar verta g.gif
Atsakyti
Ai nežinau ar verta, jei vien dėl LT, nemanau, arba jei gerai moki žemėlapyje gaudytis irgi neverta.
Atsakyti
na,as dabar nuo namu nuvaziuoju koky 30km ir paskui jau mastau.kaip cia sugryzus biggrin.gif
o dar ir su vaikais gal kur palekciau,bet bijau pasiklyst lotuliukas.gif manau,kad uzteks popierinio zemelapio,nes ir su navigacija nugrybausiu lotuliukas.gif
bet galvoju gal yra turinciu ax.gif
Atsakyti
Mes turim navigaciją. Su programa IGO. Ar blūdija maršrutus sakydami priklauso nuo programos ir įkrautų žemėlapių. IGO galima atskirai kiekvieną šalį įkraut. Važiavom prieš metus į Italiją per Lenkiją, Čekiją, Vokietiją, Slovakiją, Šveicariją. Tai jokių problemų nebuvo. Balsus galima pasirinkti - ar vyrišką ar moterišką. O dabar dar yra su Algiu. Tai tas duoda kalbų lotuliukas.gif
Bent jau man tai visai patinka tas aparačiukas. Aš net kai į Klaipėdą važiuoju jį įsimetu. Nes miesto visai nepažįstu.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 08 17, 19:50)
Bet dabar tą kitą pusę remontuoja ar ne? Ir praplatino lyg tą tiltą kiek mačiau g.gif

Tiltas bus platesnis, nes padarys juostą dviračiams ir pėstiesiems. Visas remontas turėtų būti baigtas iki 2010 metų lapkričio mėn.

QUOTE(triušė @ 2009 08 17, 23:12)
p.s.norejau pirkt navigacija,kad pavazinet po Lietuva,pasigrozet,o ir man i nauda butu pasivazinejimai,bet kaip teko TOPOcentre paciupinet,kasko man nepatiko lotuliukas.gif MB sako:uz 100metru istrenkciau lotuliukas.gif bandem marsruta nustatyt ir ziurejom kaip ves,tai tokiais ratais vare,bdet vistiek nugrybavo(visai ne ten nuveze)
gal kas naudojates?kokios nuomones blush2.gif  biggrin.gif

Nemėgstu naudotis navigacija, nes paskui visiškai neprisimenu kelio, aš labiau pripažįstu žemėlapius bigsmile.gif
Pati navigacija turi nemažai nustatymų: trumpesnis kelias, greitesnis kelias, vaizdingas kelias ir pan. Pagal tai ir nurodys kelią. Taip pat priklauso kurių metų žemėlapiai sukelti, juos galima atsinaujinti, atsisiunčiant iš interneto. Taip pat galima pasirinkti balsus, kalbą arba visai padaryt be garso. Labai daug funkcijų, kurių per 5 min neišbandysi. Galima susidaryti įvairius maršrutus, kad būtų su sutojimais ir pan. Taip pat dar priklauso kokius žemėlapius yra pateikusi Lietuva. Nes sakykim kokioj Austrijoj ar Italijoj, tai rodo netgi visus viešbučius, mažus keliukus, o jei GPS jungiasi per internetą, tai rodo ir kamščius, ribojamus greičius ir pan.
Aš turiu telefone GARMIN programą, bet dar mažai naudojau, nelabai yra kur. Bet Kaunas pakankamai detaliai parodytas, yra visi nauji keliai, tik ribojamas greitis ne visur rodomas teisingas, bet čia smulkmena, nes tuos ribojimus dažnai keičia.
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 08 17, 23:12)
na,as toliausia buvau iki Maximos aiksteles(uz Regitros)toj pusei ,toliau neteko

gal kas naudojates?kokios nuomones blush2.gif  biggrin.gif

mes su navigacija kartais vazinejam,tai aisku jei savam mieste tai prijuokina marsrutas kuriuo esam vedami iki tam tikro tikslo,bet nezinomam mieste vaziuoji ir dziaugies,net jei ratais veda lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tai be navigacijos isvis butu 'grybu karas' lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kas del balso,menka cia problema,gi ten ju pasirinkimas buna ne vienas ir ne du mirksiukas.gif muzikai grojant isgirsti ka kalba, juk garsa gali reguliuoti ax.gif

siaip esu patenkinta tuo 'daiktu' biggrin.gif biggrin.gif

va toks

user posted image
Atsakyti
Sapnavau, kad avarija padariau. Gal jau mesti vairavima blink.gif ??
Keista labai. Jau 9 menuo vazineju pati sau..... nu dar nebuvo. Sapne spaudziau stabdi, o jis suveike, kaip greicio pedalas blink.gif
Sudauziau diedui lempa ir ...desreles sulauziau. O mobilka, nesugebejau naudotis visai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 08 18, 09:48)
...desreles sulauziau.

??? g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(comep @ 2009 08 18, 08:44)
mes su navigacija kartais vazinejam,tai aisku jei savam mieste tai prijuokina marsrutas kuriuo esam vedami iki tam tikro tikslo,bet nezinomam mieste vaziuoji ir dziaugies,net jei ratais veda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o tai be navigacijos isvis butu 'grybu karas'  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kas del balso,menka cia problema,gi ten ju pasirinkimas buna ne vienas ir ne du  mirksiukas.gif muzikai grojant isgirsti ka kalba, juk garsa gali reguliuoti  ax.gif

siaip esu patenkinta tuo 'daiktu'  biggrin.gif  biggrin.gif

va toks

user posted image

tai va,kad as ir savo mieste toliau nuvaziavusgrybauju,o norisi ir i Birstona,Siaulius,Druskininkus palekt,MB dirba,tai su manim nebludys lotuliukas.gif

QUOTE(Crassula @ 2009 08 18, 09:48)
Sapnavau, kad avarija padariau. Gal jau mesti vairavima blink.gif  ??
Keista labai. Jau 9 menuo vazineju pati sau..... nu dar nebuvo. Sapne spaudziau stabdi, o jis suveike, kaip greicio pedalas blink.gif
Sudauziau diedui lempa ir ...desreles sulauziau. O mobilka, nesugebejau naudotis visai g.gif

kokie sapnai doh.gif gal cia nuo oro permainos(bandau rast priezasty)
p.s. pas mus lyja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo triušė: 18 rugpjūčio 2009 - 10:15