Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

koks modelis pas tave( blush2.gif neskaiciau jai minejai)kur taisei? gal gali mazdaug parasyt,kiek atsiejo remontas blush2.gif
Atsakyti
Pas mane Rover200, sumokėjau 500, bet detales per pažįstamus gerokai pigiau gavau. Bet matai, pas tave gal tik stiprintuvas. O man kiek visko reikėjo keist, guolis sakė apie 280 vien, o tau gal nereik jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 08 14, 19:29)
Pas mane Rover200, sumokėjau 500, bet detales per pažįstamus gerokai pigiau gavau. Bet matai, pas tave gal tik stiprintuvas. O man kiek visko reikėjo keist, guolis sakė apie 280 vien, o tau gal nereik jo smile.gif

na,esu girdejus,bet pas meistrus nevariau,bet kiek apibudina gedima pazystamioem sako,kad tik stiprintuvas ir i 200lt tilps,siusiu MB kad veztu,bet Alfos ne visur nori imt,nes priejimas sunkus doh.gif
Atsakyti
Nu roverio irgi sunkus priėjimas, bet vežk, kad daugiau problemų neatsirastų.
Atsakyti
na,man kaip sako,kad 200lt tai nerealu biggrin.gif as vis mastau,kad daugiau,kad tokiu kainu nert rolleyes.gif
reiks vezt,nes ir TA
11menesy
Atsakyti
ko taip tylu g.gif savaitgalis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 08 15, 21:36)

Visos merginos vazinejasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 08 13, 20:09)
labuka,priimkit ir mane i "kastonu"kluba blush2.gif
ir as tokius turiu du ant langu blush2.gif  biggrin.gif

sveika 4u.gif

QUOTE(Atogrąža @ 2009 08 13, 22:33)
Ne, tai greičiausiai paveldėjimas - jo mama jam mėgsta skambint tada kai jis tulike sėdi  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Aga @ 2009 08 14, 17:52)
Keitė stiprintuvo siurblį, guolį, dirželį ir stabdžių kažką.

bet tai nemažai teko remontuot unsure.gif

QUOTE(triušė @ 2009 08 15, 21:36)

aš tai nesenai grįžau iš po savaitgalio thumbup.gif nemažai km pravažiavau per šias porą dienų, vežiojau tik visus smile.gif

reiks man turbūt savo mašiniuką kur profilaktiškai nuvežt patikrint, kažkoks nestiprus ūžimas man girdisi kai važiuoju virš 70km/h ir atleidžiu gazą g.gif seniau tokio garso lyg ir nebuvo
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 08 16, 17:03)
bet tai nemažai teko remontuot  unsure.gif

Tai va tiek man iškart suvarė parėjęs vairo stiprintuvo siurblys doh.gif

Bet daba liuks, tiesiogine ta žodžio prasme važinėjaus šiandien, neturėdama tikslo, bąsčiaus po miestą, dievinu vairavimą wub.gif
Atsakyti
O pas mus penktadienį atidarė naują tilto juostą (per Nevėžį). Koks kaifas važiuot normaliu asfaltu. Bet visi iš įpratimo lėtai važiuoja. Bet vis vien palengvėjo kelionė, nebereiks mašinos laužyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 17 rugpjūčio 2009 - 09:59
Bet dabar tą kitą pusę remontuoja ar ne? Ir praplatino lyg tą tiltą kiek mačiau g.gif
Atsakyti
o as net ir nebeatsimenu kada toj pusej buvau biggrin.gif gal pries kokius 8metus biggrin.gif jauciu man ten viskas nauja butu biggrin.gif
Atsakyti