Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunės L/D "Šnekutis"

QUOTE(rassamella @ 2007 11 21, 23:54)
kam reikia tikrai gero darzelio, tai rekomenduoju si.Be jokiu dvejoniu ir abejoniu, nes kiek man zinoma tai net is Garliavos ir Domeikavos vaikus veza i ji.

Aišku, kad veža. Nes labai patogu vaiką taip toli nuo namų numesti savaitinėj grupėj.
Ir galit nevaryt ant manęs atgal. Vaikštau to darželio koridoriais.

QUOTE(olė @ 2007 12 13, 00:56)
paskaiciau ir apsalau.nejaugi cia toks stebuklingas darzelis.kazkaip nesitiki. gal cia tiktų patarlė:kas gi kitas lapei uodegą pakels,jei ne pati tongue.gif  o gal as klystu ax.gif

ne tik pati lapė, bet ir motinos, kurioms yra patogu užkrauti vaikus prižiūrėti ir auklėti kitiems. Tada viskas ir "šaunu", ir "patogu" ir "super".

Nesakau, yra auklėtojų ir auklyčių tikrai gerų. ir logopedės kai kurios yra labai geros tiek širdim, tiek darbu. Mačiau, kaip vaikai mojuoja ir jiems auklėtojos pamojuoja.

Tačiau aš galiu iš savo patirties rašyti tik 3 iš 10. Tiesą sakau - lanko mano vaikas tik dėl pigios logopedo pagalbos. Privačiai neįstengčiau sumokėti už tokios apimties pagalbą. Palieku vaiką skaudančia širdimi. Kartais jis irgi nenori manęs paleisti, pasižiūrėjęs, kas dirba grupėj...
Dėl vienos auklytės darbo esu pakraupus -amžinas rėkimas ant vaikų, amžinas nusiskudimas galvos skausmais, keliama įtampa tiek tarp personalo, tiek tarp vaikų, - vaikai mieliau krauna į kelnes, nei prašosi pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 03 04, 15:21)
Aišku, kad veža. Nes labai patogu vaiką taip toli nuo namų numesti savaitinėj grupėj.
ne tik pati lapė, bet ir motinos, kurioms yra patogu užkrauti vaikus prižiūrėti ir auklėti kitiems. Tada viskas ir "šaunu", ir "patogu" ir "super".

Nesakau, yra auklėtojų ir auklyčių tikrai gerų. ir logopedės kai kurios yra labai geros tiek širdim, tiek darbu. Mačiau, kaip vaikai mojuoja ir jiems auklėtojos pamojuoja.

Tačiau aš galiu iš savo patirties rašyti tik 3 iš 10. Tiesą sakau - lanko mano vaikas tik dėl pigios logopedo pagalbos. Privačiai neįstengčiau sumokėti už tokios apimties pagalbą. Palieku vaiką skaudančia širdimi. Kartais jis irgi nenori manęs paleisti, pasižiūrėjęs, kas dirba grupėj...
Dėl vienos auklytės darbo esu pakraupus -amžinas rėkimas ant vaikų, amžinas nusiskudimas galvos skausmais, keliama įtampa tiek tarp personalo, tiek tarp vaikų, - vaikai mieliau krauna į kelnes, nei prašosi pagalbos.

g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 03 04, 15:21)

na, matai kaip g.gif kas dėl savaitinės grupės, tai nežinau, negaliu nieko sakyti unsure.gif
mano nei vienas iš trijų į tokį nėjo schmoll.gif
per daug vardų rašyt nenoriu, bet logopedė pas vieną buvo
Saulė, kito Laimutė, tikrai profesionalios smile.gif išskyrus vyriausiojo auklėtoja nebuvau patenkinta (Rože) bet ačiū dievui jos jau nėra. Auklytės buvo irgi tikrai geros. O dabar išvis esu labai patenkinta ax.gif
na, tiesiog tokie pamąstymai garsiai... g.gif

fear.gif oho
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2008 03 15, 15:07)
Saulė, kito Laimutė, tikrai profesionalios smile.gif  na, tiesiog tokie pamąstymai garsiai... g.gif [/color]

fear.gif oho

Tai va.. nesinori labai garsiai ir atvirai vardus skelbti. Nes tada geriausia gynyba yra puolimas... Tačiau dėl mano minimos bevardės tai jau keletas tėvų pasirašytų po skundu į "aukščiausią ministeriją" (anot Mamontovo)
Tavo minėtos logopedės - viršija aukso kainą. Jos tiek vertos, kiek pačios sveria ir dar daugiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 03 15, 18:09)
Tai va.. nesinori labai garsiai ir atvirai vardus skelbti.  Nes tada geriausia gynyba yra puolimas... Tačiau dėl mano minimos bevardės tai jau keletas tėvų pasirašytų po skundu į "aukščiausią ministeriją" (anot Mamontovo)

Tavo minėtos logopedės - viršija aukso kainą. Jos tiek vertos, kiek pačios sveria ir dar daugiau  wub.gif

na, panelė Rožė kiek man žinoma, būtent taip ir išėjo

biggrin.gif gražiai parašei

Atsakyti
laba diena, mes kita rudeni keliausim y darzeli.... neseniai atsikraustem, netoli onkologines. prirasiau sūneli y "Šnekuty" ir nesigailiu, kai perskaiciau tiek gerų nuomoniu apie jį. thumbup.gif . tikiuosi noriai eis mažylis. truputy neramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2008 03 15, 21:07)
na, panelė Rožė kiek man žinoma, būtent taip ir išėjo

biggrin.gif gražiai parašei

*****, man taip pavydu žiūrėti į kitas grupes... nors verk... kur jaunos moterys dirba. Atrodytų, kad jos dar nepavargę nuo savo darbo.

Rožė... ir sakyk gi man - vardas parodo žmogaus charakterį laugh.gif
Atsakyti
Labuks visoms mamytems 4u.gif

Uch kaip cia daug komentaru prisipilde thumbup.gif Nuostabu !!!!! Butinai dalinkites visais savo rupesciais ir dziaugsmais 4u.gif
Na ir as atejau pasidairyt bei pakomentuot jusu pasisakymu blush2.gif

QUOTE(Darmin @ 2008 01 18, 14:15)
tai,kad be Snekucio yra dar 3.....i "Pusyneli" dabar eina ir sveiki vaikai........bet nera tikrai jis toks geras,kaip apie ji visi sneka...

Keista girdeti tokia nuomone apie "Pušynėlį" g.gif Kiek zinau daugelis mamu sako palankias nuomones apie ji g.gif

QUOTE(naitas @ 2008 02 05, 00:05)
.......Ir dar ką prisimenu. Prisimenu, kaip šiandien, kaip auklėtojos mušdavo vaikus. Nusiima tapkę ir ploja per užkepalį. O tapkės tokios negražios, tarybinių laikų... Dar pamenu ten lauke stovėjusią raketą.
Ir kad mušdavo...

O cia tai geras blink.gif dar tokiu dalyku darzeliuose buna ??? blink.gif
Nu tikrai net negaliu patiketi , kad siais laikais toki dalykai vyksta unsure.gif

QUOTE(naitas @ 2008 03 04, 17:21)

Tikrai yra tokiu tevu ir mamu tikrai swoon.gif...... o buna , kad kartais pamirsta ir penktadieniais paisiimt savo vaikiukus.... doh.gif

Papildyta:
quote=naitas,2008 03 04, 17:21]
[/quote]

naitai, mmmmmm...labai jau liudna ta tavo patirtis,,,, g.gif O ta auklyte vyresniu ar jaunesniu vaikiuku grupeje? g.gif

QUOTE(Džinė @ 2008 03 15, 15:07)

per daug vardų rašyt nenoriu, bet logopedė pas vieną buvo
Saulė, kito Laimutė, tikrai profesionalios smile.gif

QUOTE(naitas @ 2008 03 15, 20:09)
Tavo minėtos logopedės - viršija aukso kainą. Jos tiek vertos, kiek pačios sveria ir dar daugiau  wub.gif

Kas teisybe tai teisybe thumbup.gif sitos logopedes vertos, kad apie jas tik gerai kalbetu drinks_cheers.gif
QUOTE(naitas @ 2008 03 19, 22:52)
*****, man taip pavydu žiūrėti į kitas grupes... nors verk... kur jaunos moterys dirba. Atrodytų, kad jos dar nepavargę nuo savo darbo.

doh.gif

Na nesuprantu kurioj jus grupej randat senas aukletojas??? unsure.gif Na jau yra direktores taip suporuota, kad jei viena vyesne tai kita butinai jaunesne mirksiukas.gif
Be to galiu pradziugint, kad rudeni dvi fainos aukletojos is dekreto grizta thumbup.gif tik neaisku i kurias grupes jos bus paskirtos dirbti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 04 02, 23:59)
Labuks visoms mamytems  4u.gif

[Keista girdeti tokia nuomone apie "Pušynėlį"  g.gif Kiek zinau daugelis mamu sako palankias nuomones apie ji g.gif 
O cia tai geras  blink.gif dar tokiu dalyku darzeliuose buna ???  blink.gif
Nu tikrai net negaliu patiketi , kad siais laikais toki dalykai vyksta  unsure.gif

nesakau,kad "Pusynelis" blogas darzelis,nes tikrai yra ten labai geru ir atsidavusiu aukletoju smile.gif tiesiog turejau omenyje,kad ne viskas taip grazu ju "vidineje tvarkoje",kaip daugelis sneka. bet sitai galima pritaikyti daugeliui darzeliu,tobulybiu juk nera 4u.gif

o,kad aukletojos rekia ant vaiku,o kartais ir patampo,deja realybe. pati esu dirbus "ale prestiziniam" darzelyje,tai paskui dar ilgai neatsigavau,nuo to kaip aukletoja kalba apie kai kuriuos vaikus,tevus, o seimininkele su savo ranksluosciu daznai megdavo vaikus "drausminti"...
kartais aisku ir tevai is tu aukletoju per daug tikisi,juk negali vieni metu suziuret visko,nesi visaglis,bet tikrai ir pacios aukletojos kartais per daug atsipalaiduoja..
Atsakyti

Mmmmmmmmm....matyt visokiu aukletoju buna.....kaip ir zmoniu visokiu buna.....ne visi sventieji esam,,,,,, gal kita karta reiktu ir i save pasiziuret ir pamastyt , o koks gi as esu? g.gif
Manau tada galetume ir is kitu kazko reikalauti....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 02 05, 00:05)
ech, tame darželyje buvo išbrauktas iš mano gyvenimo net visas mėnuo  doh.gif .. Taigi, tik tiek ir palankiau... Mama nebegalėjo žiūrėti, kaip aš prie vartų rytas vakaras stovėdavau.

Ir dar ką prisimenu. Prisimenu, kaip šiandien, kaip auklėtojos mušdavo vaikus. Nusiima tapkę ir ploja per užkepalį. O tapkės tokios negražios, tarybinių laikų... Dar pamenu ten lauke stovėjusią raketą.
Ir kad mušdavo...

Pentarda, čia kai AŠ vaikas buvau. Čia mano prisiminimai ir asmeninė patirtis iš to darželio, "priešais Panemunės bažnyčią".

Papildyta:
QUOTE(Pentarda @ 2008 04 08, 00:53)
Mmmmmmmmm....matyt visokiu aukletoju buna.....kaip ir zmoniu visokiu buna.....ne visi sventieji esam,,,,,, gal kita karta reiktu ir i save pasiziuret ir pamastyt , o koks gi as esu? g.gif
Manau tada galetume ir is kitu kazko reikalauti....smile.gif

kaip ir sutikčiau su šia nuomone. Tačiau ir nesinori... Manau, jeigu jau palieku vaiką oficialiai įregistruotoj vaikų ugdymo įstaigoj, tai norisi, kad vaikas ir būtų ugdomas taip, kaip yra deklaruojama - be streso, be užgauliojimų, be pažeminimo ir t.t.
Visada žiūriu į auklėtoją kaip DAUGIAU išmanančią psichologijos, mažo vaiko ugdymo srityje. Manau, kad turiu išklausyti ir vykdyti jos rekomendacijas.

Bet kai kokia pikta, sena bobulencija perkreiptu veidu laksto po grupę ir kaukia ant vaikų (kartą vyras nuvežė vaiką į darželį, tai grįžęs manęs paklausė, ar tik ji kartais nebuvo girta doh.gif , nes taiiiiiip rėkė ant vaikų nuo pat ryto unsure.gif - auklėtojos tuo metu buvo susirinkime).
Nu gerbiu senatvę... tik ne rėkiančią ant vaikų.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 04 08, 13:40)
Pentarda, čia kai AŠ vaikas buvau. Čia mano prisiminimai ir asmeninė patirtis iš to darželio, "priešais Panemunės bažnyčią".

Tai,kad sitas darzelis ne pries baznycia blink.gif unsure.gif
Atsakyti