Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunės L/D "Šnekutis"

QUOTE(naitas @ 2008 04 08, 14:40)
Papildyta:
kaip ir sutikčiau su šia nuomone. Tačiau ir nesinori... Manau, jeigu jau palieku vaiką oficialiai įregistruotoj vaikų ugdymo įstaigoj, tai norisi, kad vaikas ir būtų ugdomas taip, kaip yra deklaruojama - be streso, be užgauliojimų, be pažeminimo ir t.t.
Visada žiūriu į auklėtoją kaip DAUGIAU išmanančią psichologijos, mažo vaiko ugdymo srityje. Manau, kad turiu išklausyti ir vykdyti jos rekomendacijas.

Pilnai sutinku drinks_cheers.gif , kad aukletojos yra tokia pareiga 4u.gif , taciau yra nemazai tevu, kurie mato tik savo tiesa ir nenori, net girdet jokiu korektisku patarimu , o jei isklauso rekomendacijas, tai kazi ar nors truputi jomis vadovaujasi g.gif reta tokiu tevu...reta... g.gif
Sveikintina jei taip domiesi savo vaikiuku ugdymu good.gif

QUOTE(Edgolė @ 2008 04 08, 15:48)
Tai,kad sitas darzelis ne pries baznycia  blink.gif  unsure.gif

Nusiramink mirksiukas.gif , cia kalbama apie Panemunes darzeli, kuris yra priesais baznycia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 04 08, 14:40)

Bet kai kokia pikta, sena bobulencija perkreiptu veidu laksto po grupę ir kaukia ant vaikų (kartą vyras nuvežė vaiką į darželį, tai grįžęs manęs paklausė, ar tik ji kartais nebuvo girta  doh.gif , nes taiiiiiip rėkė ant vaikų nuo pat ryto unsure.gif - auklėtojos tuo metu buvo susirinkime).Nu gerbiu senatvę... tik ne rėkiančią ant vaikų.

Tai kur tu tokia auklyte radai???? blink.gif

Panemunes darzelyje ar Šnekutyje??? blink.gif isduok ar priesmokyklinese grupese ar jaunesnese ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edgolė @ 2008 04 08, 15:48)
Tai,kad sitas darzelis ne pries baznycia  blink.gif  unsure.gif

Zuikiene, prašau skaityt visą temą.
Aš buvau paliekama savaitei darželyje, tame darželyje, Panemunėje, kuris stovi priešais bažnyčią. Ir tai tikrai NE "ŠNEKUTIS". Tai ir pasidalinau savo prisiminimais, nes kažkas paminėjo šį darželį savo žinutėj.
Nors praėjo daugiau kaip 30 metų, tačiau aš prisimenu, kaip auklėtojos neklusniems vaikams plodavo per užkepalį savo tapke. Dar prisimenu, jog to darželio teritorijoje stovėjo tokia metalinė raketa, netoli gatvės. Ir kad baisiausiai verkdavau, kai mama išeidavo ir kai ateidavo...
Žodžiu, aš ten tempiau 4 savaites. Mama kai važiuodavo namo, taip ir matydavo vakarais mane stovinčią prie darželio vartų ir žiūrinčią į gatvę. Neištvėrė.... Atsiėmė mane iš darželio. Pas mus apsigyveno močiutė, kuri ir užaugino mus iki mokyklos namie.

Pentarda, aš ... ne kokia išdavikė wub.gif ale tokią auklytę "radau" pas jus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 04 10, 13:03)
Pentarda, aš ... ne kokia išdavikė  wub.gif  ale tokią auklytę "radau" pas jus  ax.gif

Nesiginciju ax.gif
As jau visi metai kaip apie namus tupineju blush2.gif , o personalo per tuos metus tikrai daug pasikeite g.gif

Na neisdavinet cia susirinkom tongue.gif , bet dalintis patirtimi ir lukesciais mirksiukas.gif
Vadinasi ko gi nepatart viena kitai, kur geriau vaikiuka vest, kad ugdomoji aplinka ramesne butu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 10 balandžio 2008 - 13:18
Prašau nespamint dry.gif
žinutė skirta rašyti, o ne tik šypselėles dėlioti.

i 
Jūsų žinutės buvo ištrintos
Atsakyti
Labai atsiprasome blush2.gif
Stengsimes pasitaisyti ax.gif ir toliau bendrauti tik apie si darzeli mirksiukas.gif
Atsakyti
yra viena is galimybiu dukra i sita darzeli vesti, bet tik pravaziuoti karta teko - darzelis tusciais langais, ir gana liudnas pasirode..
Zinutes labai seno laiko - gal kas nors naujo gali pasakyti, svieziu ispudzu ipusti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2008 04 16, 14:56)
yra viena is galimybiu dukra i sita darzeli vesti, bet tik pravaziuoti karta teko - darzelis tusciais langais, ir gana liudnas pasirode..
Zinutes labai seno laiko - gal kas nors naujo gali pasakyti, svieziu ispudzu ipusti? smile.gif

Nu visai graziai grazu!!!! bigsmile.gif
Keturi puslapiai prirasyti atsiliepimai apie siuos mokslo metus, o jus sakot zinutes pasenusios!!! blink.gif

Tuscius ir nykius langus siam darzely galejot pamatyti tik vasara, nes liepa ir rugpjuti darzelis uzsidaro ir nedirba! schmoll.gif
Net siandien pro ji vaziuodama maciau, kaip zydi popierines geles languose mirksiukas.gif

Jei norit apie ugdyma suzinot tai galiu pasakyt, kad darzelyje veikia 10grupiu, is ju 2grupes priesmokyklines, 5grupes savaitines is ju viena priesmokykline mirksiukas.gif
Darzelyje veikia kalbos ir korekcijos centras mirksiukas.gif
Dirba masaziste, kineziterapeute, psichologe, specialioji pedagoge mirksiukas.gif
Kiekviena grupe turi savo logopede, aisku jei vaikuciams reikia kalbos korekcijos mirksiukas.gif
Priimami visi vaikai ir gerai kalbantys ir prasciau mirksiukas.gif
Keleta kartu per savaite vyksta muzikiniai uzsiemimai mirksiukas.gif
Nuolat vyksta ivairus renginiai, sventes, pramogos, isvykos ne tik grupes, darzelio bet ir mikrorajono mastu /vyksta bendri projektai visu Panemunes vaiku darzeliu/ mirksiukas.gif
Vaikai zaidzia, piesia, mokinasi eilerastuku, daineliu, skatinami ugdytis kurybinemis uzduotimis /vaidinant, inscenizuojant,kuriant/
Atsakyti
As irgi noreciau savo vaikuti ten leisti, bet va pusseseres berniukas ten utelemis uzsikrete :-(
Atsakyti
QUOTE(Norincioji @ 2008 04 18, 09:52)
As irgi noreciau savo vaikuti ten leisti, bet va pusseseres berniukas ten utelemis uzsikrete :-(

Nu ir prajuokinot doh.gif lotuliukas.gif visuose darzeliuose galima jomis uzsikresti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Norincioji @ 2008 04 18, 08:52)

na dar naujiena.... ohmy.gif
Atsakyti
geles zydejo tik vienoj grupej ant dvieju langu.
ka vaikai veikia du menesius?? g.gif
Atsakyti