Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Singerita @ 2009 08 17, 10:20)
Man gyd sakė, jog nieko čia tokio ir su laiku susitvarkys, ir tikrai ne cistiniai tie folikulai, ir žinoma viskas susitvarkė per laiką. Man 10 d. po punkcijos dar neatėjus mmm jie jau buvo, tai irgi nelabai supratau kada užaugo. Taip, kad manau tau bus tas pats atvejis.

Nu,duok Dieve,kad ir man taip butu ax.gif Aciu,kad nuraminai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos įdomų kaip sekasi plabuojančiom Rugpjūtį: *victoria* (snaigutės);lenkaK-2;viltuze (snaigutės); Gal kam nors pasisekė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2009 08 18, 09:46)
Sveikos įdomų kaip sekasi plabuojančiom Rugpjūtį: *victoria* (snaigutės);lenkaK-2;viltuze (snaigutės); Gal kam nors pasisekė? 4u.gif

Sveika 4u.gif ,

Esu laukime, šiandien 5 DPO. Laukiu toliau... nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Čia tau nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif linkiu gero rezultato

Kiek tu turėjai užšaldytu?
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2009 08 18, 13:39)
Čia tau  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  linkiu gero rezultato

Kiek tu turėjai užšaldytu?

Turėjau 9 snaigutes thumbup.gif . Dabar įdėjo 2 snaigutes 2.gif 2.gif , nes iš atšildytų trijų, viena nenorėjo dalintis verysad.gif . Dar yra likusios 6 snaigutės thumbup.gif . Tikiuosi, kad šis kartas bus sėkmingas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(*victoria* @ 2009 08 18, 15:16)
Turėjau 9 snaigutes  thumbup.gif . Dabar įdėjo 2 snaigutes 2.gif  2.gif , nes iš atšildytų trijų, viena nenorėjo dalintis verysad.gif . Dar yra likusios 6 snaigutės  thumbup.gif . Tikiuosi, kad šis kartas bus sėkmingas  nestuke.gif

as irgi dar pridesiu viena plinkejima nestuke.gif
butinai pasiseks

biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*victoria* @ 2009 08 18, 15:16)
Turėjau 9 snaigutes  thumbup.gif . Dabar įdėjo 2 snaigutes 2.gif  2.gif , nes iš atšildytų trijų, viena nenorėjo dalintis verysad.gif . Dar yra likusios 6 snaigutės  thumbup.gif . Tikiuosi, kad šis kartas bus sėkmingas  nestuke.gif

nuosirdziai tikiu tavo sekme 4u.gif
Atsakyti
Labos, 100 metų smile.gif
Rosituk, kas yra vėlyvas ruduo pas tave? ax.gif Vis pasižiūriu parašiuke, ar nepasikeiti, bet žiūriu, stovi vis tas pats ax.gif
Atsakyti
Noreciau pasiteirauti. Kaip ten viskas pries isodinant snaigutes vyksta, ar reikia pries tai vaistus kokius nors gerti arba leistis, ar tiesiog tam tikra ciklo diena isodina ir viskas? Ar mazesne tikimybe negu isodinimas iskart po IVF? Ar pati isodinimo procedura lygiai tokia pat?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif na mes tik tik pradesim laukiu mmm ir pradesiu baditis ax.gif baisu jau darosi dabar kaip cia bus si karta doh.gif bandau save nuraminti ir teigiamai nusiteikti bet sunkiai paviksta doh.gif na tikius viskas bus gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglys80 @ 2009 08 18, 14:35)
Noreciau pasiteirauti. Kaip ten viskas pries isodinant snaigutes vyksta, ar reikia pries tai vaistus kokius nors gerti arba leistis, ar tiesiog tam tikra ciklo diena isodina ir viskas? Ar mazesne tikimybe negu isodinimas iskart po IVF? Ar pati isodinimo procedura lygiai tokia pat?

Teoriškai, tikimybė su snaigutėmis yra mažesnė ax.gif Įsodinimo procedūra tokia pati ax.gif Pas mus dabar viskas vyksta taip (aš esu Islandijoj), kad nuo ciklo pradžios reikia gerti tabletytes, ir paskui apie vidurį ciklo būna įsodinimas ax.gif Kadangi pas mus daro kaip ir natūraliam cikle, na, su šiokia tokia vaistų pagalba gleivinei auginti, tai ir įsodinimas būna apie ovuliacijos laikotarpį ax.gif
Atsakyti
sveikutes,
as irgi laukime. devinta DPI...
Atsakyti