Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(allisa @ 2009 08 23, 12:59)

viltuze,victorija kaip jus,gal kokiu naujienu turit?

Sveikutės, aš vis dar laukime smile.gif Vakar tai jaučiausi nekaip (siaubingai buvo paleisti viduriai blush2.gif ir nesupratau nuo ko g.gif ) Labai skaudėjo visą pilvą, o naktį visas tas jausmas nusileido į pilvo apačią ir prasidėjo toks nežymus maudimas blink.gif Labiausiai jį jaučiu sėdėdama, vaikštant kaip ir nieko. Tiesa, dar pilvas pasidarė kaip barabanas, nelabai eina įtraukti blink.gif Žodžiu, neramina mane tokie požymiai, nes su pirmu nėštumu nei man ką skaudėjo, nei maudė. Aišku, vis dar neprarandu vilties, kad taip turi būti smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(allisa @ 2009 08 23, 13:59)
As irgi ta pati vis galvoju,manau vitaminai tikrai nepakenks,man kazkada gydytoja rekomendavo ir folio rugsti pagerti. Ir labai teisingai, kad tikiesi,zinok kuo daugiau vilties ir pasitikejimo savimi tuo geriau 4u.gif

Spygly,labai gaila,kad nepasiseke,buk stipri,nepasiduok console.gif

viltuze,victorija kaip jus,gal kokiu naujienu turit?

As irgi laukime dar. Ir laukiu tyrimo ir ne. blush2.gif Esu totalioj nezinioj, NT nedariau nei karto. Pojuciu kaip ir nera, pilva tik biski sumaudzia karts nuo karto...
*victoria* man su viduriais irgi taip buvo, bet as tai Magni geriu... Tai pirmas dienas buvo vaje... o dabar matyt progesteronas daro savo ir uztrauke viska lotuliukas.gif
Puiki tema pokalbiui lotuliukas.gif
Atsakyti
labas vakaras merginos labai noriu pasitarti esu pasimetusi nezinau ka daryti.... unsure.gif ....si menesi BAKe planuoju IVF.....atlikau visus tyrimus...siandien pirma ciklo diena ....pasiskambinau savo ginei...liepe perskambinti rytoj ji pasikels savo pacienciu knyga ir ryt padiktuos kokius vaistus man leistis.....esu strese...kad nepaziurejus echo ir visu tyrimu ji man rasys vaistus...juolab kad turiu endo cista...ana cikla ji buvo normoj o kas zino kokio dydzio ji dabar.....bijau del savo sveikatos ir zinoma man tie pinigeliai nemazi....o priezastis suvokiu tokia daktare ar tai atostogauja ar tai jai nedarbo dienos tiesiog....merginos kaip daro jums juk turi apziureti pries skiriant vaistus...labai prasau patarkit....nes turiu ryt apsispresti kaip elgtis toliau....zinoma as visas abejones issakysiu ryt gydytojei bet jei ji atostogauja tai vadinasi mano svajonems lemta nusikelti.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuze @ 2009 08 23, 19:39)

*victoria* man su viduriais irgi taip buvo, bet as tai Magni geriu...

Viltuze, o kodėl tu geri tą magnį? Tau jį išrašė gydytoja? Man tai neliepė gerti jokių vitaminų apart folio rūgšties. Dar iš vidurių temos lotuliukas.gif - ką tu darei, kad jie susinormalizuotų? Gėrei ką nors? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*victoria* @ 2009 08 23, 21:00)
Viltuze, o kodėl tu geri tą magnį? Tau jį išrašė gydytoja? Man tai neliepė gerti jokių vitaminų apart folio rūgšties. Dar iš vidurių temos  lotuliukas.gif - ką tu darei, kad jie susinormalizuotų? Gėrei ką nors? g.gif

As magni geriu, nes kad i kaip ten stengiausi laaaabai ilsetis, pajudet vistiek teko, tai po pajudejimu, pilvelis reaguot imdavo. tai as magnio is kart geriu. Ir siaip man pagal kitas bedas magni reikia gert su B6.
Tai va, kai prasti reikalai su rimtu nuejumu, tai man magnesium diasporal labai padeda. O siaip tai, kaip ir daugumai manau - slyvos, abrikosai, slyvu sultys, kefyras, darzoviu kuo daugiau, skalidulinio vadinamo maisto. Kitos geria Lepicol. As tai tvarkausi su maistu ir magniu. mirksiukas.gif

Beje, kada tau tyrimo diena?

Ramushka, manau, kad savo nerima turi pasakyti gydytojai.
Is patirties, mane kai apziuredavo, budavo likusi kokia savaite iki mmm, tada nustatydavo vaistu dozes ir jau 2-3ciklo diena imdavau naudot.
O siaip, tai manau, geriau palaukt, negu rizikuot... mirksiukas.gif Gal gydytoja pas kokia kita kolege nukreips, jei pati negales apziuret. Bet svarnbiausia jai butinai pasakyk, kas tave neramina 4u.gif sekmes.
Atsakyti
Labukas, jungiuosi ir as i jusu buri. Siandien man atliko embrioniuku isodinima, dabar liko tik laukti, laukti ir laukti. Sunku. Tai mano 1 IVF. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 08 23, 20:55)
labas vakaras merginos labai noriu pasitarti esu pasimetusi nezinau ka daryti....

ramushka, gydytoja tikrai turetu tave apziureti ir ivertinti situacija pries skirdama stimuliuojancius vaistus g.gif Man salino endo cista laparoskopijos metu ir tik tada IVF. Su endo cista nereik delsti, net jei ir pastotum po IVF- man gydytoja U. skyre net kiausidziu vezio zymens tyrima, jos zodziais- ta cista gali pavirsti i kazka labai negero sad.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuze @ 2009 08 23, 21:23)

Ramushka, manau, kad savo nerima turi pasakyti gydytojai.
Is patirties, mane kai apziuredavo, budavo likusi kokia savaite iki mmm, tada nustatydavo vaistu dozes ir jau 2-3ciklo diena imdavau naudot.
O siaip, tai manau, geriau palaukt, negu rizikuot... mirksiukas.gif Gal gydytoja pas kokia kita kolege nukreips, jei pati negales apziuret. Bet svarnbiausia jai butinai pasakyk, kas tave neramina  4u.gif sekmes.

aciukas uz padrasinima....kaupiuosi skambuciui butinai viska isiaiskinsiu.......

Puanc pasipasakok kaip sekesi kiek zirniuku isodino..... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mika... @ 2009 08 24, 09:05)
ramushka, gydytoja tikrai turetu tave apziureti ir ivertinti situacija pries skirdama stimuliuojancius vaistus  g.gif Man salino endo cista laparoskopijos metu ir tik tada IVF. Su endo cista nereik delsti, net jei ir pastotum po IVF- man gydytoja U. skyre net kiausidziu vezio zymens tyrima, jos zodziais- ta cista gali pavirsti i kazka labai negero sad.gif

man gine sake kad punktuodama kiausinelius ja atskirai issiurbs........tai va labai noriu su ja dar viska aptarti pries pradedant stimuliacija verysad.gif bandysiu parasytis arba teks viska atideti.............va je juk tai mus taip svarbu ir mane tas abejingumas ......juk ne telefonu tokie reikalai sprendziami
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 08 24, 10:10)
man gine sake kad punktuodama kiausinelius ja atskirai issiurbs

tai gal cista ir issiurbs, bet ar ji tikra, kad ta kiauside su cista stimuliuosis? juk gali stimuliuotis tik viena, sveikoji kiauside, tai esant tokiai prielaidai tikrai gaila eikvoti sveikata ir pinigus IVF...
4u.gif
Atsakyti
Sidabrėle, ramushka, ar galiu jus itraukti i sarasiuka? ax.gif ramushka, tiesiai sviesiai, be apylanku su gin. ir pasnekek 4u.gif
Pounc, tave jau savavaliskai itraukiau, ok? wink.gif pasipasakok truputi: kur darai? kokios problemos? kaip sekesi stimuliacija? rolleyes.gif kantraus laukimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 08 23, 19:55)
labas vakaras merginos labai noriu pasitarti esu pasimetusi nezinau ka daryti.... unsure.gif ....si menesi BAKe planuoju IVF.....atlikau visus tyrimus...siandien pirma ciklo diena ....pasiskambinau savo ginei...liepe perskambinti rytoj ji pasikels savo pacienciu knyga ir ryt padiktuos kokius vaistus man leistis.....esu strese...kad nepaziurejus echo ir visu tyrimu ji man rasys vaistus...juolab kad turiu endo cista...ana cikla ji buvo normoj o kas zino kokio dydzio ji dabar.....bijau del savo sveikatos ir zinoma man tie pinigeliai nemazi....o priezastis suvokiu tokia daktare ar tai atostogauja ar tai jai nedarbo dienos tiesiog....merginos kaip daro jums juk turi apziureti pries skiriant vaistus...labai prasau patarkit....nes turiu ryt apsispresti  kaip elgtis toliau....zinoma as visas abejones issakysiu ryt gydytojei bet jei ji atostogauja tai vadinasi mano svajonems lemta nusikelti.. verysad.gif

Sveika,
butinai turi issiaiskinti del cistos ir prasyt echo... seip absurdas kad reikia paciam prasyt... o kokia tavo daktare bake? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2009 08 24, 10:20)
Sveika,
butinai turi issiaiskinti del cistos ir prasyt echo... seip absurdas kad reikia paciam prasyt... o kokia tavo daktare bake?  g.gif

Kazlauskiene
Atsakyti