QUOTE(Puanc @ 2009 08 31, 22:09)
Aš nuleisiu kraują rugsėjo 7.

Man irgi tokie pat pojūčiai - tai paduria truputį šonus, tai pamaudžia, bet nestipriai. Tikėkimės tai geri požymiai.
Aš jau su tyrimais

HCG (12 dienų po IVF) ryškiai padidėjęs rodo 29,06 mIU/I (patenka į trijų savaičių normą). Per daug šokinėti iš džiaugsmo dar nesiryžtu, laukiu antradienio, eisiu pakartoti tyrimo
Puanc, mano gydytoja ta pati kaip tavo,- Meškauskienė. Ir savijauta labai panaši kaip pas tave: pamaudžia vieną ar kitą šoną, kartais ir pilvo apačią, kaip prieš mėnesines. Pilvukas truputį pap0stas. Dar man pastarąją savaitę laikosi temperatūra: šokčioja nuo 37 iki 37,4 . Ir gal kalti visi suleisti ir sugerti harmonai, bet per paskutines 3 savaites užlipo 2 kg, nors mano svoris visada buvo pastovus "neplaukiodavo". Vyrui bijau ir sakyti, bet į džinsus vos įsispraudžiu
Kai turėsi savo HCG, būtinai parašyk

(beja, HCG tyrimas labai skirtingai kainuoja, aš dariausi Geromedoj už viską sumokėjau 33 lt (rezultatas po 2 val.), ačiū mergaitės, kad anksteksnėse temose aptarėt kainas, o tai būčiau nuvažiavus į tą (nepamenu pavadinimo)kuri randasi tam pačiam pastate kaip ir VK , o kaina ten kažkokia nesamoninga 67 lt už HCG + 33 lt už kraujo paėmimą.
Dar negaliu patikėti, kad laimė nusišypsojo po pirmo IVF