QUOTE(alfija @ 2009 08 08, 10:37)
galų gale aš nebešvepla
. Aš nežinau ar aukštai iškeliam skausmo kartelė, ar ją galima iškelti aukštai, nuleisti žemai. Vargu. Mane gyvenimas mokė augintis skūrą, kaupti išmintį ir okėti atpažinti ir įvardinti spręsti. Skausmas turi įvairias formas, kartais tik po tam tikro laiko supranti, kad tau skaudėjo, tebeskauda. Neiškart visa tai. Ar pačiose laidutuvėse skauda? Greičiausia ne. Tam nesuprantamų žmonių būty, kur vienas už kitą stengiasi būti reikšmingesnis kaip įmanoma labiau stengiesi susirasti tą vietą erdvėje ir savyje, kad galėtum pabūti vienas, susivokti kas įvyko ir ką tai reiškia tau pačiam. O dianozės, na jos tegu pabūna kitur ir kitam kartui.

Bandau isivaizduot, surast pavyzdi kaip buna, kai skauda tau nezinant..Gal skausmas buna uzmaskuotas kito jausmo pavadinimu? Pykciu? Ar nesaminingai prieinam prie tikrojo jausmo pavadinimo, ar tikslingai to siekiam.. Bet as matau vistiek ta pati buda su tuo susitaikyt - isskaidyt, analizuot, tyrinet, suprast. Nezinau ar gali skaudet nezinant ir nezinant praeit, bet manau vistiek liks pasekmes, kurias norint pasalint teks vistiek analizuot, prisikapstyt prie pradzios.
Cia toks prastas palyginimas.. pirmas soves i galva