QUOTE(wit @ 2009 08 08, 13:11)
man yra analogiškai. Tačiau labai labai ilgai delsiu kol priimu tokį sprendimą. Ir manau, kad tik todėl, kad bijau skausmo. ir net ne to, kad skaudės man, o dėl to, kad žinau,kad skaudės kitam. nuo to, ką aš nuspręsiu.
Aš tokius sprendimus irgi priimu ne staiga. Daug galvoju. Ilgai galvoju. Ir pliusus, ir minusus. Išeitis įvairias. Galimybes. Kitiems iš šono gali atrodyti, kad staiga, bet iš tiesų tai būna viduje nueitas ilgas kelias.
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 08 08, 13:17)

ne skausmo bijau .......nesupratimo.....nenoro suprasti , kitam atrodo , o kam man tavo skausmas , turėk jį , ir net nesidalink , nes nuo tavo skausmo man sunku .......
gyvenkit mergiukai lengvai , be skausmo.........
bet jum toli iki suvokimo koks ištikrųjų mus supantis pasaulis , ir grožis , nes mes žiūrim net skirtingai

sėkmės
BRAŠKE68, skaičiau tavo pirmąją žinutę

Paskui galvojau. Nes ką beparašytum, viskas atrodo tušti žodžiai. Tikintis žmogus galbūt randa paguodą tikėjime. Netikintis gal randa tikėjimą arba dar labiau jį praranda...Be kaltės kalti. Mano tėvelio mama mirė, kai jam buvo penki metai. Ją ganykloj nutrenkė žaibas. Niekad apie tai daug nekalbėjo. Visai neseniai jis pasakė man pasakė, kad jie su seseria abu tądien karves ganė. Užėjo labai stipri liūtis, ir mama atėjo juos namo paleist, pati vietoj jų pasiliko. Iš to, kaip dėliojo žodžius, supratau, kad visą gyvenimą gyvena su mintim, kad jei būtų likę patys tas karves paganyt, gal būtų turėję mamą...Be kaltės kalti. Užsidedam tą naštą, o gal mums ją uždeda ten, aukščiau, nežinau.
Sėkmės ir tau...