pries metus rasiau,jog dirbu taip pat tinkliniame marketinge,po ilgos pertraukos isitraukiau vel,nes bandziau patiketi nauja kompanija.Praejo lygiai metai ir galiu pasakyti rezultatas mane dziugina kas kart kai gaunu atlygi.
Per metus laiko,dirbdama savo metodais,nepudrindama zmonem smegenu,o rodydama realia situacija,nezadedama kalno pinigu,sukuriau komanda,kuri sekmingai dirba ir vis pleciu ja,mano darbas tapo,nebe prekiauti,o padeti savo komandai plesti ir uzdirbti tiek kiek as uzdirbu.Aisku uzdarbis vis kyla,neesu pasiekus auksciausiu pakopu,bet einu link to.Labai svarbu komanda i kuria papuoli,si karta man tikrai pasiseke,super komanda,kuri mane tempia ir mano asmenine komanda,del kurios negaliu sedeti vietoj.
Istiesu daug ka galiu papasakoti,nes per 8 metus patirties daug, vel nauja patirti naujoje kompanijoje,bet as dirbu taip kaip man atrodo teisinga,o ne kaip parasyta ant popieriuko, tada zmones mato,kad man nera prasmes kabinti makaronu.
Tikrai smagu padiskutuoti kaip dirbam,kokius metodus taikom ir panasiai...
Aisku,jeigu netingeciau galeciau tureti daugiau,bet vis kaltinu laiko nebuvima,nors pati suvokiu,kad galiu...