Įkraunama...
Įkraunama...

Debatų tema maitinančioms MP ir mišinukais

QUOTE(zinulė @ 2009 08 09, 12:08)
Pirmas mano atsakymas buvo ne į jūsų postą, jūs pati į jį parašėt atsakymą, tada suradau jūsų pasisakymą. Betikslis ginčas. doh.gif

tikrai betikslis ginčas.. tuo labiau, kad vistiek laikote, jog esate teisi..
Parašiau tik atsakymą, kad nieks nesako, jog vaikai būna ligoniai ar kažkokie nesveiki jei maitinami mišinukais.. o jūs ištraukėt kažkokį sakinį ir net neatsižvelgėt, jog ten šalia esu parašius, kad DAUG faktorių galėjo įtakoti tai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 08 09, 12:11)
lotuliukas.gif cia kaip ir su MP, reik maitinti nors tu ka  lotuliukas.gif - nes stebuklas  blink.gif

Tai nėra stebūklas.. Tai gamtos dovana ax.gif Kaip ir užsimezgusi gyvybė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2009 08 09, 14:14)
Tai nėra stebūklas.. Tai gamtos dovana ax.gif Kaip ir užsimezgusi gyvybė rolleyes.gif

Gamtos daug kas duota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2009 08 09, 14:11)
tikrai betikslis ginčas.. tuo labiau, kad vistiek laikote, jog esate teisi..
Parašiau tik atsakymą, kad nieks nesako, jog vaikai būna ligoniai ar kažkokie nesveiki jei maitinami mišinukais.. o jūs ištraukėt kažkokį sakinį ir net neatsižvelgėt, jog ten šalia esu parašius, kad DAUG faktorių galėjo įtakoti tai ax.gif

Tema apie MP ir mišinukus, o ne apie visus faktorius. Mano vaikai auginami vienodom sąlygom, bet pranašumas nemaitinto MP pusėje.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 08 09, 12:15)
Gamtos daug kas duota  smile.gif

ir daug kas naudojam ne pagal paskirtį biggrin.gif

QUOTE(zinulė @ 2009 08 09, 12:15)
Tema apie MP ir mišinukus, o ne apie visus faktorius. Mano vaikai auginami vienodom sąlygom, bet pranašumas nemaitinto MP pusėje.

Na matot jūs remiates savo patirtimi, aš remiuosi tyrimų rezultatais (kuriuose dalyvavo daugiau nei viena moteris).. Bet nesakau, kad jūs neteisi ir kliedite dabar? Kaip jūs man sakot..
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2009 08 09, 14:17)
Na matot jūs remiates savo patirtimi, aš remiuosi tyrimų rezultatais (kuriuose dalyvavo daugiau nei viena moteris).. Bet nesakau, kad jūs neteisi ir kliedite dabar? Kaip jūs man sakot..

Aš remiuosi tuo, ką matau aplinkui. Dičkiui jau beveik 11, jo draugų tarpe yra visokių vaikų, ir niekuo maitinti MP nesiskiria nuo nemaitintų, ir tarp tų ir tarp kitų yra ir gabių, ir sergančių, ir neklausančių, ir paklusnių ir t.t... Todėl ir rašau, kad MP nieko nelemia.
Kur parašiau, kad kliedit, nusišnekat ar pan? Gal pražiopsojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 08 09, 10:55)
Kvaila lygint vaikus maitintus MP ir ne, tarp vienų ir kitų yra ir visus lenkiančių ir nuo daugumos atsiliekančių. Nieko tas MP nelemia.

na ne kliedesiais pavadinot, o kvailyste ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2009 08 09, 14:17)

Na as remiuosi sava patirtimi g.gif
Atsakyti
Šiaip apie sveikatą vaikų galima diskutuoti tik tada, ikai maitintiem MP ir mišinukais bent 20 su viršum (ar net dar daugiau metų) bus. Negi manot, kad visa nauda/žala taip ir pasimato per kelis pirmus metus?

Va kai jau suaugusių vaikų sveikatos problemos rasis, tada ir prisiminkit, ką gavo kūdikystėje, kiek anksti ir kuo pradėti primaitinti (beje čia nepriklausomai nuo to, ar MP , ar mišinukus gavo)...
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2009 08 09, 14:25)
na ne kliedesiais pavadinot, o kvailyste ax.gif

O tai ne kvaila yra juos lygint? Man tai nesąmonė, nes maitinimas MP nieko nelemia. Aš ir pati savo vaikus palyginau, vadinasi ir sau pritaikiau, Na ir ką g.gif Kvailesnė nesijaučiu.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 08 09, 14:28)
O tai ne kvaila yra juos lygint? Man tai nesąmonė, nes maitinimas MP nieko nelemia. Aš ir pati savo vaikus palyginau, vadinasi ir sau pritaikiau, Na ir ką g.gif Kvailesnė nesijaučiu.

Na jau - kiek mokslininkų tvirtina priešingai, o jūs va išvadą padarėt. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emilė: 09 rugpjūčio 2009 - 13:32
QUOTE(Emilė @ 2009 08 09, 14:31)
Na jau - kiek mokslininkų tvirtina priešingai, o jūs va išvadą padarėt.  doh.gif

na yra mokslininku kurie taip nemano (anoje temoje citavau) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 08 09, 14:31)
Na jau - kiek mokslininkų tvirtina priešingai, o jūs va išvadą padarėt.  doh.gif

Padariau matydama savo ir aplinkinius draugų vaikus. Ne tokie jau jie maži, kai kuriems po 18 metų. Na nesikiria jie vieni nuo kitų niekuo. MP maitinti nėra išimtinai pranašesni, o nemaitinti atsiliekantys.
Atsakyti