QUOTE(Kava&arbata @ 2009 08 10, 13:15)
Savaitinis darzelis nepatiko

, bet buvo taip, kad tevai neturejo kitos iseities (tiesa ilgai jo nelankiau), bet norejau pasakyti, kad del to nepykstu ant tevu

, beje mane mama maitino ilgai

(ir tiesa pasakiu niekada neklausiau, nes buvo vienodai, dabar kai cia diskutuoti pradejau, tai paklausiau

)
Tai gal uz tai, kad ilgai maitino, nebuvo taip sunku atsiskirti nuo mamos

O man sunku buvo
QUOTE(skorpee @ 2009 08 10, 13:32)

ziauru
Paminejau tk dar viena socialine grupe, kuriai labai svarbu vaiko savarankiskumas;
parodykit, kur parasiau, kad cia susirinkusios nemaitinancios mamos yra asociales?
Kodel iskraipot teksta?
QUOTE(soske @ 2009 08 10, 13:32)

manes nemaitino mama MP, ir sesiu irgi. vaziuodavo atostogaut su teciu, likdavom pas mociute, ir absoliuciai jokiu traumu nejauciu,

kiek ten visokiu 'reikalu' ir 'zbitku' prikresdavom
mano vaikas db pats praso kad nuvezciau pas mociute, mat ten yra kiemas, smelio deze, o ir pusbrolis atostogaauja ten vasara

negaleciau sakyti kad vaikas myli senelius labiau uz tevus, vavava, kazkaip labai i viena arba kita puse nulinksi. normalu yra myleti tevus ir mociutes, senelus, tetas bei dedes.
nuo mazu dienu pasilieka tai ten, tai ten. yra priprates ir tuom dziaugiuosi. na o mes su vaiku sia vasara jau atostogaut buvom, db laukiam nesulaukiam rugsejo kai su draugu kompanija rugsejo pabaigoje vyksim pailseti, paturistauti. ziema vel i situs galvojam vykt su vaiku, na o paskui dviese slidineti
nors visos 3ys seses esam nezindytos, mama mylim labai, kiekviena diena susiskambinam, aplankau bent 5 kart per savaite

ir darzeli lankiau ir vasaras (ir ne tik) pas mociute budavau bet jokiu traumu nejauciu
o mociute daug laiko praleido su jusu vaiku? As kaip ir sakiau, jei nuo mazens vaikas daznai buna ne su tevais, o su kitais asmenimis - tai aisku, kad nera jokiu problemu tada
Beje as savo tevus irgi myliu labai

bet tai nereiskia, akd viskas patiko, ka jie dare
bet kazkaip netikiu, kad pas nei viena is cia esanciu nera nuoskaudu likusiu tevu atzvilgiu