QUOTE(Kava&arbata @ 2009 08 10, 14:16)
Nesakau gi, kad staiga sugalvojai ir leki, numeti mociute su vaiku
Jei planuoji isvykti: mociute lankosi, buna su vaikeliu (kartu su manim) ir tik tada gali palikti
ir tikrai niekas neissigas ir jokiu psichologiniu problemu vaikas netures.
Vaikai kurie niekada nenueina nuo mamos ju turi daugiau, o daznai ir bijo kitu zmoniu

Vaikai kurie niekada nenueina nuo mamos ju turi daugiau, o daznai ir bijo kitu zmoniu

aš tiesiog taip kartą išgąsdinau dukrą, nuo to ir dar vieno atvėjo niekada nepalieku mažus vaikus iki kokių dviejų metukų nakčiai, net su seneliais. Mažylei buvo 5 mėn, liko pažįstamoj aplinkoj su pažįstamais mylinčiais seneliais, vyru, kuris visą laiką su ja sedėdavo dieną.. Aš užtrukau iki vienuolikos, apie dešimtą po maitinimo pradėjo vemti fontanu, vos ne paspringo. Buvo gavus mišinėlį, kurį ir anksčiau gėrė ne vieną kartą, kai nespėdavau nutraukti pakankamai pienuko prieš išeinant į universitetą. Bet nuo to karto vėmė bent kokiu mišineliu, net pačiu hipoalergišku ir be pieno baltymo....
Kitą kartą aš palikau ją su vyru nakčiai, praktiškai sekančią dieną atsidurėm ligoninėje su obstrukciniu bronchitu, kuris buvo gydomas apie mėnesį, po tos ligos mums nustatė lengvą asmos formą. Tačiau dabar tą mergyną neatpažinti. Būdama dviejų metukų (gyvenom aptvertoje koledžo teritorijoje) sugebėdavo pabėgti iš namų ir pastoviai rasdavau ja kieme arba dar šalia esančiame pastate, lėkdavau ieškoti jos kas pusvalandį - tik išeini į kitą kambarį - ir jos jau nėra... Laisvai pasilieka su seneliais, net su ta senele, kurią mažiau pažįsta, gerai bendrauja darželyje... Tačiau... kai buvo kūdikis jai reikėjo to saugumo, kuris natūraliai atsiranda iš mamos buvimo šalia ir ji tiesiog neleido man lengvabūdiškai ignoruoti šitą jos poreikį.