Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VII

Sveikos begikes, vis paskaitau jusu tema ir jungiuosiu ir as. Begioju nuo ziemos, bet tik dabar ilgiausias atstumas yra 4km, tai dar daug dirbti reikia, nes noriu begti 5 ir daugiau. Kolkas maitinu savo leliuka, tai ir labai nesiplesau. Tik atsibosta stadijone ratus sukti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2009 09 07, 12:35)
kaip bėgat nuo kalno. Nu, nežinau, man kažkaip nepatogu dėl kelių būna, vakar bėgau 12,5km, pačiam gale reik laiptais ir nuo kalno, tai kažkaip jaučiasi ant kelių, kad nepatogu?

Hmm... Man nuo kalno begant, ypatingai jau i distancijos pabaiga, sunkiai sekasi - kojos kaip medines. Ir nors galbut ir keistai atrodys, bet man lengviau i kalniuka begti - bent jau jauciu, kad gerai isitempia ne vien tik priekiniai koju raumenukai mirksiukas.gif . I nuokalne begant visuomet jauciu kelius blink.gif
Vakar iveikiau 6 km - ganetinai lengvai, bet nesinori is karto uzsiplesti dideliu distanciju. Begioju bent 5-6 kartus i savaite, "iseiginiu" nedaug gaunasi - ir taip jauciu, kaip tempia raumenis, tai nesinori persistengti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kucheriashka @ 2009 09 07, 14:15)
Jo rošiuosi Vilniaus bėgimo maratonui. Na čia skaitosi pusę maratono,nes pilnas yra 42 km.
O laiko man biški daugiau dešimt km bėgti užima,nes mano maršrute nemažai kelio į pakalnę reikia bėgti. Nuovargis aišku jaučiasi po bėgimo,bet padarius visokių pratimų namie ir viską užbaigus,labai gera savijauta užplūsta smile.gif
Nors biški sunkiai įsivaizduoju ar tikrai galėsiu į veikti tą maratoną doh.gif Dietos savaitę dabar laikiausi,tai jaučiu,kad organizmas prarado nemažai jėgų.
O tu kaip jautiesi gan tokias nemažas distancijas bėgiodama?

Kokia saunuole thumbup.gif !!! Zemai lenkiu galva smile.gif. Mano begimo ir stazas, ir distancijos kol kas per mazos, kad ryzciausi pusei maratono. Bet tikiuosi, kad ateinanciais metais jau busiu fiziskai tam pasiruosusi smile.gif
Nors begioti pradejau daugiau del bendros fizines bukles pagerinimo ir sveikatos, bet toooooks azartas pagavo gerinti savo rezultatus ir siekti daugiau smile.gif
Linkiu istvermes maratone wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukstis @ 2009 09 08, 13:21)
Hmm... Man nuo kalno begant, ypatingai jau i distancijos pabaiga, sunkiai sekasi - kojos kaip medines. Ir nors galbut ir keistai atrodys, bet man lengviau i kalniuka begti - bent jau jauciu, kad gerai isitempia ne vien tik priekiniai koju raumenukai  mirksiukas.gif . I nuokalne begant visuomet jauciu kelius  blink.gif

lygiai tas pats, į kalną net lengviau bėgti būna drinks_cheers.gif

O jūs vis apie maratoną, aš visai neapsišvietus apie jį. O gal žinot, kiek laiko jis bėgamas g.gif . Na, per kiek laiko jį įveikia bėgikai
Atsakyti
sveikutes,

Na pasveiko mano vienas zuikis nuo vejaraupiu jau 2 dienos, bet niekaip as vis isbegti negaliu doh.gif , o kai sedejau su vaiku serganciu namie, o ir vyras kaip tik buvo isvaziaves i uzsieni 10d, tai taip norejosi pabegioti o negalejau. Dbar jau galiu, bet matyt taip aptingau, kad baisu, nu bet viskas rytoj ryte isbesiu butinai (jei antrasis neapsirgs vejaraupiais nes ko tais siandien biski itartinas pasirode g.gif doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2009 09 08, 12:25)

O jūs vis apie maratoną, aš visai neapsišvietus apie jį. O gal žinot, kiek laiko jis bėgamas g.gif . Na, per kiek laiko jį įveikia bėgikai

Maratono atstumas yra 42km ir 195m. Taigi nemaišykime su puse maratono 21km - yra skirtumas smile.gif
Maratoną gali išbėgti ir per 2 val su trupučiu ir per 5 val. nelygu koks sportininkas. Kiek teko matyti užsienyje tarp bėgančių žmonių maratoną yra visokių ir storų ir plonų ir senų ir jaunų ax.gif sakau taip, todėl kad labai nustebau kai pamačiau, kad bėga patys paprasčiausi žmonės, o aš galvojau, kad visi tokie tik kaip sportininkai.
P.s. aš nebėgu maratono, tik per metus vos ne kelis kartus tenka stebėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Himeko @ 2009 09 08, 13:00)
Sveikos begikes, vis paskaitau jusu tema ir jungiuosiu ir as. Begioju nuo ziemos, bet tik dabar ilgiausias atstumas yra 4km, tai dar daug dirbti reikia, nes noriu begti 5 ir daugiau. Kolkas maitinu savo leliuka, tai ir labai nesiplesau. Tik atsibosta stadijone ratus sukti  biggrin.gif

Junkis junkis butinai 4u.gif

QUOTE(braske01 @ 2009 09 08, 14:29)
sveikutes,

Na pasveiko mano vienas zuikis nuo vejaraupiu jau 2 dienos, bet niekaip as vis isbegti negaliu doh.gif , o kai sedejau su vaiku serganciu namie, o ir vyras kaip tik buvo isvaziaves i uzsieni 10d, tai taip norejosi pabegioti o negalejau. Dbar jau galiu, bet matyt taip aptingau, kad baisu, nu bet viskas rytoj ryte isbesiu butinai (jei antrasis neapsirgs vejaraupiais nes ko tais siandien biski itartinas pasirode g.gif  doh.gif ).

Sweikatytės tavo mažyliams, o tave apspardysiu tuoj, kad nebėgai lotuliukas.gif juokauju. jei jau antras susirgs tai tada namie sportuok kad paskui neaptingtum. O bėja po kelių dienų vyras grįš ar ne? g.gif
Atsakyti
Sveikos, šiandien 6km per 35min rolleyes.gif
Atsakyti
Na aš bėgioju ir gi ne per seniausiai,nuo gegužės galo,bet į pusę maratono mane užrašė MB. Tai va taip ir gavosi biggrin.gif Žiūrėsim,kaip čia bus su tuo bėgimu. Bėgiojau paskutiniu metu neblogai,bet po savo savaitinės dietos,gal paršliaušiu kaip nors tuos 21 km per 5 val. lotuliukas.gif
Šiandien sau išeiginę pasidariau.
Atsakyti
Man tai kažkaip jau 21km būtų bėgt gan nuobodu, na nežinau g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2009 09 08, 21:14)
Man tai kažkaip jau 21km būtų bėgt gan nuobodu, na nežinau  g.gif  mirksiukas.gif

Na parašysiu paskui,kaip ten buvo biggrin.gif Gal kokį POWER radio klausantis reiktų bėgti,kad tempą gerą išlaikyti ir nepalūžti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2009 09 08, 20:18)
Na parašysiu paskui,kaip ten buvo biggrin.gif Gal kokį POWER radio klausantis reiktų bėgti,kad tempą gerą išlaikyti ir nepalūžti smile.gif

Na taip, bet geriausia yra vis dėlto susitelkti į kvėpavimą, kaip aš pastebėjau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2009 09 08, 21:39)
Na taip, bet geriausia yra vis dėlto susitelkti į kvėpavimą, kaip aš pastebėjau rolleyes.gif

Jo,čia svarbiausias dalykas.
Atsakyti