Sveikos begikes, vis paskaitau jusu tema ir jungiuosiu ir as. Begioju nuo ziemos, bet tik dabar ilgiausias atstumas yra 4km, tai dar daug dirbti reikia, nes noriu begti 5 ir daugiau. Kolkas maitinu savo leliuka, tai ir labai nesiplesau. Tik atsibosta stadijone ratus sukti

QUOTE(linnn @ 2009 09 07, 12:35)
kaip bėgat nuo kalno. Nu, nežinau, man kažkaip nepatogu dėl kelių būna, vakar bėgau 12,5km, pačiam gale reik laiptais ir nuo kalno, tai kažkaip jaučiasi ant kelių, kad nepatogu?
Hmm... Man nuo kalno begant, ypatingai jau i distancijos pabaiga, sunkiai sekasi - kojos kaip medines. Ir nors galbut ir keistai atrodys, bet man lengviau i kalniuka begti - bent jau jauciu, kad gerai isitempia ne vien tik priekiniai koju raumenukai

Vakar iveikiau 6 km - ganetinai lengvai, bet nesinori is karto uzsiplesti dideliu distanciju. Begioju bent 5-6 kartus i savaite, "iseiginiu" nedaug gaunasi - ir taip jauciu, kaip tempia raumenis, tai nesinori persistengti

Papildyta:
QUOTE(Kucheriashka @ 2009 09 07, 14:15)
Jo rošiuosi Vilniaus bėgimo maratonui. Na čia skaitosi pusę maratono,nes pilnas yra 42 km.
O laiko man biški daugiau dešimt km bėgti užima,nes mano maršrute nemažai kelio į pakalnę reikia bėgti. Nuovargis aišku jaučiasi po bėgimo,bet padarius visokių pratimų namie ir viską užbaigus,labai gera savijauta užplūsta
Nors biški sunkiai įsivaizduoju ar tikrai galėsiu į veikti tą maratoną
Dietos savaitę dabar laikiausi,tai jaučiu,kad organizmas prarado nemažai jėgų.
O tu kaip jautiesi gan tokias nemažas distancijas bėgiodama?
O laiko man biški daugiau dešimt km bėgti užima,nes mano maršrute nemažai kelio į pakalnę reikia bėgti. Nuovargis aišku jaučiasi po bėgimo,bet padarius visokių pratimų namie ir viską užbaigus,labai gera savijauta užplūsta

Nors biški sunkiai įsivaizduoju ar tikrai galėsiu į veikti tą maratoną

O tu kaip jautiesi gan tokias nemažas distancijas bėgiodama?
Kokia saunuole

Nors begioti pradejau daugiau del bendros fizines bukles pagerinimo ir sveikatos, bet toooooks azartas pagavo gerinti savo rezultatus ir siekti daugiau

Linkiu istvermes maratone

QUOTE(Gintariukstis @ 2009 09 08, 13:21)
Hmm... Man nuo kalno begant, ypatingai jau i distancijos pabaiga, sunkiai sekasi - kojos kaip medines. Ir nors galbut ir keistai atrodys, bet man lengviau i kalniuka begti - bent jau jauciu, kad gerai isitempia ne vien tik priekiniai koju raumenukai
. I nuokalne begant visuomet jauciu kelius

lygiai tas pats, į kalną net lengviau bėgti būna

O jūs vis apie maratoną, aš visai neapsišvietus apie jį. O gal žinot, kiek laiko jis bėgamas

sveikutes,
Na pasveiko mano vienas zuikis nuo vejaraupiu jau 2 dienos, bet niekaip as vis isbegti negaliu
, o kai sedejau su vaiku serganciu namie, o ir vyras kaip tik buvo isvaziaves i uzsieni 10d, tai taip norejosi pabegioti o negalejau. Dbar jau galiu, bet matyt taip aptingau, kad baisu, nu bet viskas rytoj ryte isbesiu butinai (jei antrasis neapsirgs vejaraupiais nes ko tais siandien biski itartinas pasirode
).
Na pasveiko mano vienas zuikis nuo vejaraupiu jau 2 dienos, bet niekaip as vis isbegti negaliu

QUOTE(linnn @ 2009 09 08, 12:25)
O jūs vis apie maratoną, aš visai neapsišvietus apie jį. O gal žinot, kiek laiko jis bėgamas

Maratono atstumas yra 42km ir 195m. Taigi nemaišykime su puse maratono 21km - yra skirtumas

Maratoną gali išbėgti ir per 2 val su trupučiu ir per 5 val. nelygu koks sportininkas. Kiek teko matyti užsienyje tarp bėgančių žmonių maratoną yra visokių ir storų ir plonų ir senų ir jaunų

P.s. aš nebėgu maratono, tik per metus vos ne kelis kartus tenka stebėti

QUOTE(Himeko @ 2009 09 08, 13:00)
Sveikos begikes, vis paskaitau jusu tema ir jungiuosiu ir as. Begioju nuo ziemos, bet tik dabar ilgiausias atstumas yra 4km, tai dar daug dirbti reikia, nes noriu begti 5 ir daugiau. Kolkas maitinu savo leliuka, tai ir labai nesiplesau. Tik atsibosta stadijone ratus sukti 

Junkis junkis butinai

QUOTE(braske01 @ 2009 09 08, 14:29)
sveikutes,
, o kai sedejau su vaiku serganciu namie, o ir vyras kaip tik buvo isvaziaves i uzsieni 10d, tai taip norejosi pabegioti o negalejau. Dbar jau galiu, bet matyt taip aptingau, kad baisu, nu bet viskas rytoj ryte isbesiu butinai (jei antrasis neapsirgs vejaraupiais nes ko tais siandien biski itartinas pasirode
).

Sweikatytės tavo mažyliams, o tave apspardysiu tuoj, kad nebėgai

Sveikos, šiandien 6km per 35min

Na aš bėgioju ir gi ne per seniausiai,nuo gegužės galo,bet į pusę maratono mane užrašė MB. Tai va taip ir gavosi
Žiūrėsim,kaip čia bus su tuo bėgimu. Bėgiojau paskutiniu metu neblogai,bet po savo savaitinės dietos,gal paršliaušiu kaip nors tuos 21 km per 5 val.
Šiandien sau išeiginę pasidariau.

Šiandien sau išeiginę pasidariau.
Man tai kažkaip jau 21km būtų bėgt gan nuobodu, na nežinau

QUOTE(Kaktusė @ 2009 09 08, 21:14)
Na parašysiu paskui,kaip ten buvo

QUOTE(Kucheriashka @ 2009 09 08, 20:18)
Na parašysiu paskui,kaip ten buvo
Gal kokį POWER radio klausantis reiktų bėgti,kad tempą gerą išlaikyti ir nepalūžti 

Na taip, bet geriausia yra vis dėlto susitelkti į kvėpavimą, kaip aš pastebėjau

QUOTE(Kaktusė @ 2009 09 08, 21:39)
Jo,čia svarbiausias dalykas.