joa ,šian jau turbūt neišeis pabėgiot

QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 09 05, 20:18)
Jo,orelis ne koks visai. Aš dar spėjau prasibėgti kaip visada dešimt km.
QUOTE(Kucheriashka @ 2009 09 05, 19:29)
Jo,orelis ne koks visai. Aš dar spėjau prasibėgti kaip visada dešimt km.
šaunuolė tu , o šian vėl pila kaip iš kibiro ,kaip gaila ,įtariu salę teks pradėt jau lankyt

QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 09 06, 10:51)
šaunuolė tu , o šian vėl pila kaip iš kibiro ,kaip gaila ,įtariu salę teks pradėt jau lankyt 

O pas mus nepila,tik apsiniaukę.Bet tikiuosi,kad gal per pietus išsigiedrės ir galėsiu eiti pabėgioti su geru oru. Svarbu,kad laiką užtaikyčiau tuo metu,kai nelyja.
Sveikos,
Na šiandien nusprendžiau, kad toks oras kaip vakar ir šiandien man bėgimui dar patrauklesnis, nes nesukaistu taip stipriai, svarbiausia kad nelytų
šeškinėje
Na šiandien nusprendžiau, kad toks oras kaip vakar ir šiandien man bėgimui dar patrauklesnis, nes nesukaistu taip stipriai, svarbiausia kad nelytų

QUOTE(Kucheriashka @ 2009 09 05, 09:33)
ernesi,o kokiam rajone gyveni?
šeškinėje

QUOTE(ernesin @ 2009 09 06, 11:59)
Sveikos,
šeškinėje

šeškinėje

Ir man toks oras superrinis bėgti

Gaila,kad biški toli nuo manęs.
Sweikutės bėgikės.
Aš irgi jungiuosi prie jūsų, bgioju jau kokią savaitę vakarais ir man labai patinka, tik, kad mažokai dar išbėgu, bet nieko, priprasiu ir vėliau jau kaip jūs po 5 km išbėgsiu. Žiūriu kalbat apie kompanija bėgant, tai aš bėgiojiu su daruge. Tai yra ir pliusų ir minusų. Sėkmės bėgančioms, o aš užsuksiu čia pas jus pasipasakoti
Aš irgi jungiuosi prie jūsų, bgioju jau kokią savaitę vakarais ir man labai patinka, tik, kad mažokai dar išbėgu, bet nieko, priprasiu ir vėliau jau kaip jūs po 5 km išbėgsiu. Žiūriu kalbat apie kompanija bėgant, tai aš bėgiojiu su daruge. Tai yra ir pliusų ir minusų. Sėkmės bėgančioms, o aš užsuksiu čia pas jus pasipasakoti

QUOTE(*Pupsė* @ 2009 09 06, 13:30)
Sweikutės bėgikės.

Prašom jungtis prie mūsų

Išėjau į lauką su dukrytę,tai toks šaltas oras ir lietus purškia nemaloniai,nezinau ar gausis čia šiandien pabėgioti.
QUOTE(Kucheriashka @ 2009 09 06, 14:00)
Prašom jungtis prie mūsų
Ir pasakotis,kaip sekasi.
Išėjau į lauką su dukrytę,tai toks šaltas oras ir lietus purškia nemaloniai,nezinau ar gausis čia šiandien pabėgioti.

Tai jungiuos jungiuos

Aš tai jaučiu išeiginę šiandien sau pasidarysiu. Na žiūrėsiu gal dar iki vakaro pasikeis planai
Gal dar išsiruosšiu kaip nors. Guliu pusę dienos po kaldra,baisiai šalta man šiandien.

QUOTE(Kucheriashka @ 2009 09 06, 15:57)
Aš tai jaučiu išeiginę šiandien sau pasidarysiu. Na žiūrėsiu gal dar iki vakaro pasikeis planai
Gal dar išsiruosšiu kaip nors. Guliu pusę dienos po kaldra,baisiai šalta man šiandien.

Pas mus namie irgi šalta labai, na bet kad šiandien bėgsiu tai esu įsitikinusi

QUOTE(*Pupsė* @ 2009 09 06, 17:55)
Šaunuole