Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VII

joa ,šian jau turbūt neišeis pabėgiot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 09 05, 20:18)
joa ,šian jau turbūt neišeis pabėgiot verysad.gif

Jo,orelis ne koks visai. Aš dar spėjau prasibėgti kaip visada dešimt km.
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2009 09 05, 19:29)
Jo,orelis ne koks visai. Aš dar spėjau prasibėgti kaip visada dešimt km.

šaunuolė tu , o šian vėl pila kaip iš kibiro ,kaip gaila ,įtariu salę teks pradėt jau lankyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 09 06, 10:51)
šaunuolė tu , o šian vėl pila kaip iš kibiro ,kaip gaila ,įtariu salę teks pradėt jau lankyt doh.gif

O pas mus nepila,tik apsiniaukę.Bet tikiuosi,kad gal per pietus išsigiedrės ir galėsiu eiti pabėgioti su geru oru. Svarbu,kad laiką užtaikyčiau tuo metu,kai nelyja.
Atsakyti
Sveikos,
Na šiandien nusprendžiau, kad toks oras kaip vakar ir šiandien man bėgimui dar patrauklesnis, nes nesukaistu taip stipriai, svarbiausia kad nelytų smile.gif
QUOTE(Kucheriashka @ 2009 09 05, 09:33)
ernesi,o kokiam rajone gyveni?

šeškinėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 09 06, 11:59)
Sveikos,
Na šiandien nusprendžiau, kad toks oras kaip vakar ir šiandien man bėgimui dar patrauklesnis, nes nesukaistu taip stipriai, svarbiausia kad nelytų smile.gif

šeškinėje 4u.gif

Ir man toks oras superrinis bėgti thumbup.gif
Gaila,kad biški toli nuo manęs.
Atsakyti
Sweikutės bėgikės.

Aš irgi jungiuosi prie jūsų, bgioju jau kokią savaitę vakarais ir man labai patinka, tik, kad mažokai dar išbėgu, bet nieko, priprasiu ir vėliau jau kaip jūs po 5 km išbėgsiu. Žiūriu kalbat apie kompanija bėgant, tai aš bėgiojiu su daruge. Tai yra ir pliusų ir minusų. Sėkmės bėgančioms, o aš užsuksiu čia pas jus pasipasakoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pupsė* @ 2009 09 06, 13:30)
Sweikutės bėgikės.

Aš irgi jungiuosi prie jūsų, bgioju jau kokią savaitę vakarais ir man labai patinka, tik, kad mažokai dar išbėgu, bet nieko, priprasiu ir vėliau jau kaip jūs po 5 km išbėgsiu. Žiūriu kalbat apie kompanija bėgant, tai aš bėgiojiu su daruge. Tai yra ir pliusų ir minusų. Sėkmės bėgančioms, o aš užsuksiu čia pas jus pasipasakoti  bigsmile.gif

Prašom jungtis prie mūsų mirksiukas.gif Ir pasakotis,kaip sekasi.

Išėjau į lauką su dukrytę,tai toks šaltas oras ir lietus purškia nemaloniai,nezinau ar gausis čia šiandien pabėgioti.
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2009 09 06, 14:00)
Prašom jungtis prie mūsų mirksiukas.gif Ir pasakotis,kaip sekasi.

Išėjau į lauką su dukrytę,tai toks šaltas oras ir lietus purškia nemaloniai,nezinau ar gausis čia šiandien pabėgioti.

Tai jungiuos jungiuos bigsmile.gif Pas mus taip pat oras nėra labai super, bet bėgti vistiek reikia biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai jaučiu išeiginę šiandien sau pasidarysiu. Na žiūrėsiu gal dar iki vakaro pasikeis planai smile.gif Gal dar išsiruosšiu kaip nors. Guliu pusę dienos po kaldra,baisiai šalta man šiandien.
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2009 09 06, 15:57)
Aš tai jaučiu išeiginę šiandien sau pasidarysiu. Na žiūrėsiu gal dar iki vakaro pasikeis planai smile.gif Gal dar išsiruosšiu kaip nors. Guliu pusę dienos po kaldra,baisiai šalta man šiandien.

Pas mus namie irgi šalta labai, na bet kad šiandien bėgsiu tai esu įsitikinusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pupsė* @ 2009 09 06, 17:55)
Pas mus namie irgi šalta labai, na bet kad šiandien bėgsiu tai esu įsitikinusi  bigsmile.gif

Šaunuole 4u.gif Stebiuosi tavo pasiryžimu per tokį orą thumbup.gif
Atsakyti