Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VII

QUOTE(Panikė @ 2009 12 29, 00:33)
aš tokiu oru nedrįstu, sporto klube palakstau ant takelio biggrin.gif

Ir man nekyla kojos ax.gif
Atsakyti
kas durniausia, tai tokiu oru nelabai yra kur bėgioti. Tamsu, baisu, slidu.

Labai norėčiau paklausti tų (kažkas minėjo, kad mama bėgioja ištisus metus). kur ji bėgioja. Aš sekmadienį parke bėgau per tešlynę, nes ant asfalto ledas ir vanduo. Pastovėti sunku, ką jau kalbėti apie bėgimą.

Vat LT nelabai išeina tokią žiemą bėgioti, kai lyja ir šąla, nes nieks neprižiūri parkų.
Atsakyti
Kiek sniego doh.gif
Vasarą ir rudenį visą prabėgiojau smile.gif Dabar kai sniego yra,būzos,tai šiek tiek ir apleidau g.gif Reikia prilaikyt.. ax.gif
Atšils orai ir vėl bėgsiu į startą.. thumbup.gif
Atsakyti
aš ir laukiu geresnių laikų smile.gif) nes man vaikščiot sunku per tokias gatves, o ką jau kalbėt apie bėgimą smile.gif
Atsakyti
sveikos, sportininkes smile.gif
simtas metu nelankiau sios temos, bet begimo neapleidau. begioju ir kai lyja, ir kai sninga - nera blogo oro, yra netinkama apranga biggrin.gif tik kai ledas padengia misko takeli, tada nebegu, nes nenoriu traumu. begimas puiki priemone nuo depresijos, kuri apninka saltuoju metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2010 01 05, 14:18)
sveikos, sportininkes smile.gif
simtas metu nelankiau sios temos, bet begimo neapleidau. begioju ir kai lyja, ir kai sninga - nera blogo oro, yra netinkama apranga biggrin.gif tik kai ledas padengia misko takeli, tada nebegu, nes nenoriu traumu. begimas puiki priemone nuo depresijos, kuri apninka saltuoju metu smile.gif

o kur bėgioji, stadione kokiam?
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 01 05, 17:49)
o kur bėgioji, stadione kokiam?

misko takeliu, nemegstu stadionu ratais begioti, greitai pabosta.
Atsakyti
o man tai baisu kokiam parke, ir miške bijočiau, ryte tamsu, vakare tamsu doh.gif
Atsakyti
mastau , gal siandien vakare islekti i stadiona pabegioti . taciau nezinau kaip del takelio . g.gif
Atsakyti
Sveikos, Begikes!
Gruodzio menesi "atostogavau". Uz tai dabar atsiimu - taip stipriai jauciasi pertrauka nuo begimo sad.gif. Pykstu ant saves, nes dalis idirbio didinant tempus ir atstumus kaip ir nuplauke ir vel reikia daugiau pastangu grizti i ritma.
Bet kas liecia begima - bandziau begti lauke, bet kazkaip saugiau jauciuosi saleje ant takelio. Nes kaip ir Linn rase - ryte tamsu, vakare tamsu, diena begti galimybiu nera... O dar traumu tikimybe...
Ech... Kada pavasaris siais metais??? g.gif
Atsakyti
na nusprendziau siandien begti biggrin.gif ir galiu pasakyti , kad labai geras oras ir viskas saunu ! stadione labai patogiai prabegiotas takelis, taigi net su visiskai paprastais kedukais lengvai begosi thumbup.gif
nubegau 2 km . zinoma , profesionalem atrodys labai nedaug , taciau as savim didziuojuosi . kaip pradzia po tiek laiko , man cia super sokiai.gif
o stadione visai nebaisu begti . netgi malonu . tokia prietema , zmoniu labai nedaug . rolleyes.gif
Atsakyti
Na ka ,laba diena ,gryztu ir as ax.gif Kas liecia begiojima ,tai juk isbegus is namu galima saligatviu begti ax.gif ,arba stadione isminti takeliai puikiai buna..
QUOTE(Gintariukstis @ 2010 01 06, 17:04)
Sveikos, Begikes!

Ech... Kada pavasaris siais metais???  g.gif

Pagal kalendoriu -pavasaris -kovo 1 d lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(pinkClarin @ 2010 01 06, 19:31)
na nusprendziau siandien begti  biggrin.gif  ir galiu pasakyti , kad labai geras oras ir viskas saunu ! stadione labai patogiai prabegiotas takelis, taigi net su visiskai paprastais kedukais  lengvai begosi  thumbup.gif
nubegau 2 km . zinoma , profesionalem atrodys labai nedaug , taciau as savim didziuojuosi . kaip pradzia po tiek laiko , man cia super  sokiai.gif
o stadione visai nebaisu begti . netgi malonu . tokia prietema , zmoniu labai nedaug . rolleyes.gif

Profesionalai neprofesionalai-saunuole ,kiek isbegai-tiek ! 4u.gif Swarbu ,prisiruostoi ,nusiteikti 4u.gif
Atsakyti