Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VII

Per išpardavimą sportline už Adidas bėgimo batelius mokėjau 169Lt. Jei vilnietė, dabar siūlyčiau apsilankyti Europoje, City Sport/Nike išparduotuvė ar kažkaip panašiai - 3iajame aukšte - Nike kedukų bėgiojimui bent prieš pora savaičių mačiau tikrai patraukliom kainom - nuo 149 Lt.
Atsakyti
Kazkada begiojau, po 1val.ivairei begdavau, mokyklos aikstelej buvo okios kliutis, reikdavo persokti, tai per jas begiodavau, paskui laiptais an staciais ir dideleis, ir namie po valanda mankstindavausi thumbup.gif o dabar negaliu prisiversti ir taip pykstu ant saves.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare.L @ 2009 12 01, 14:37)
Kazkada begiojau, po 1val.ivairei begdavau, mokyklos aikstelej buvo okios kliutis, reikdavo persokti, tai per jas begiodavau, paskui laiptais an staciais ir dideleis, ir namie po valanda mankstindavausi  thumbup.gif o dabar negaliu prisiversti ir taip pykstu ant saves..  doh.gif

tikriausiai persistengei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare.L @ 2009 12 01, 15:37)
Kazkada begiojau, po 1val.ivairei begdavau, mokyklos aikstelej buvo okios kliutis, reikdavo persokti, tai per jas begiodavau, paskui laiptais an staciais ir dideleis, ir namie po valanda mankstindavausi  thumbup.gif o dabar negaliu prisiversti ir taip pykstu ant saves..  doh.gif

Iš tiesų turbūt persistengei - tai gal labai jau ant savęs pykti nereikėtų ir po kiek laiko pradėti pamažu ax.gif
Buvau sugalvojusi, kad norėčiau rasti vietą, kur laiptais būtų galima lauke pabėgioti... Gal žinot vietą kur tą būtų galima daryti Vilniuje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukstis @ 2009 12 01, 13:43)
Per išpardavimą sportline už Adidas bėgimo batelius mokėjau 169Lt. Jei vilnietė, dabar siūlyčiau apsilankyti Europoje, City Sport/Nike išparduotuvė ar kažkaip panašiai - 3iajame aukšte - Nike kedukų bėgiojimui bent prieš pora savaičių mačiau tikrai patraukliom kainom - nuo 149 Lt.

Dėkui, kaip tik artimiausiu metu į Europą planuoju 4u.gif
Atsakyti
Siandien ryte isejus i lauka pagalvojau - o vat tokiu oru lauke pabegioti... g.gif
Noriu pasiteirauti tu, kurios i begima ziuri rimciau (ta prasme - didesni atstumai, pasiruosimai maratonui ar pan.).
Kur ir kokia perkate specializuota apranga? Ieskau kelniu begimui. Nike'as tokias fainas turi - bet ju LT arba nera, arba kainos nezmoniskos doh.gif .
Jau negana to, kad kedukai specialiai begimui didelems distancijoms kainuoja... doh.gif Nors sita "investicija" jau padariau ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Įdomu tokiu oru dar yra bent viena bėgiojanti? biggrin.gif
Atsakyti
aš nebėgioju, paskutinį kart bėgau prieš 2,5 savaitės smile.gif
Atsakyti
Jei ir kitą savaitę bus šilta, tai bandysiu dar iki Naujųjų išbėgti biggrin.gif Gal dar ir ryt pavyks rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos merginos, atsiprasau kad as cia taip ilindau, bet noriu paklausti, kaip matau jus jau su patirtimi cia esate, o kaip jus ziurite i begima vietoje pvz kambaryje??? siuo metu auginu mazyle ir niekaip negaliu iseiti i lauka pabegioti, vis galvoju, gal turetu naudos begimas vietoje, gal kuri gali atsakyt? ir kiek laiko reiketu begti? aciu uz atsakyma
Atsakyti
p čia vietoje be bėgimo takelio g.gif . Nežinau net, man atrodo nelabai kas. Gal geriau pabandyk kokius tempimo pratimus ar bodyfleksą. Bet jei turi takelė bėgimo, tai kodėl ne. Aš turiu visai neblogą kardio treniruoklį, bet man asmeniškai niekas nepakeis bėgimo lauku. Ir sportas visai kitas. Su treniruokliu nubėgdavau 7km. Lauke po ilgo laiko bėgimo tik treniruokliu bėgau dvigubai trumpesnę distanciją, tai tikrai labiau pavargau, tikrai daugiau raumenys dirba.

Bet , manau, jei dabar neturi kitos alternatyvos labai gerai pradėti sportuoti namie 4u.gif
Atsakyti
aš tokiu oru nedrįstu, sporto klube palakstau ant takelio biggrin.gif
Atsakyti