Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VII

nesuprantu kas cia juokinga?tiesiog noriu greiciau padailinti figura,begiosiu tiek kiek istversiu +suksiu lanka ir sokinesiu per sokdyne.
Atsakyti
drąstiški būdai mažai kam padėjo. Na, nebent turit kokią svarbią progą.

O man juokinga pasirodė taip, kad atėjus į temą pareiškei, kad bėgsi 2-3valandas. Merginos puolė sakyti, kad oho; nesveika; pakenksi sau. Tada: nu gerai, bėgsiu 30min. Man juokinga.
4u.gif

Šiaip, ilgiausiai aš pati esu išbėgus virš valandos. Nežinau, kaip tie maratonininkai taip ištempia po kelias valandas. Man tai per kelius kerta, ypač tai jaučiasi bėgant nuo kalno.
Atsakyti
tiek to nebesiaiskinsiu.sekmes jums visoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wipppx: 09 balandžio 2010 - 20:16
QUOTE(wipppx @ 2010 04 09, 21:15)
tiek to nebesiaiskinsiu.sekmes jums visoms.

manau suprantu tave, tu dabar labai uzsidegusi numesti kg... todel puoli i krastutinumus, bet kokia kaina nori to pasiekti.
zinai ka as pasiekiau tokiu budu.. (sau grieztai drausdama valgyti ta ar kita, uzsibrezdama didelius tikslus sporte)? tas uzsidegimas dingsta po keliu dienu, o po kokiu 5 metu plius 10-15 kg... nes visa tai dirbtina, o ne todel, kad tu tai nori daryti, ne todel kad tai patinka, o tik is reikalo. Per praejusi rudeni/ziema priaugau daugiau "zieminiu" kg nei tikejausi, tad dabar nesunkiai pasiduociau panasiem grieztiems norams, kuo greiciau grizti i savo vasarinius kg... bet tam nepasiduodu, ir toliau gyvenu kaip gyvenusi, zinodama, kad jie istirps ir taip (tie 5-6kg), nes judeti norisi jau tiesiog, norisi islieti ta energija, nes be judejimo nebegaliu, jei nejudu kelias dienas, norisi sienomis lipti, kalnus nugriauti, kiek susikaupe energijos, o ne todel, kad reikia kazkokiu kg numesti wink.gif
begiok, mankstinkis.. tikrai nukris svoris, PATIKEK, bet nepulk i krastutinumus, ir stenkis pamilti tai (manksta, ar kazko nedavalgydama), ir neziurek i tai kaip i kokia kancia, pasiaukojima, pamegink pasimegauti tuo (pojuciais po sporto, tustesniu pilvuku) ir nepastebesi, kaip be krosiuko nebegali, nepastebesi, kaip nebenori prisivalgyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kam reike pulsometra-treneri Polar, galit skambint ar parasit sms, 860421566.
Atsakyti
QUOTE(*tiute* @ 2010 04 09, 19:32)
tik plepeti begant as nelabai megeja...  rolleyes.gif

Tai mes su porininke darom pertraukas tarp begimu. Tada ir paplepam ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras, begikes 4u.gif ir as prie Jusu prisijungsiu, siandien pradejau begioti, begiojau apie 30min krosu, labai patiko, norejau begti toliau, bet jau nebuvo kur, visa parka apibegau biggrin.gif tai rytoj begiosiu stadione, noreciau pailginti laika smile.gif
Atsakyti
Oho, sportbačiai 400lt? doh.gif blink.gif
Na ne, man per brangu. Ir taip gerus turiu smile.gif
Aš investuosiu į gerus puodus, kad sveikai gyvenčiau, bet ne į batus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 11, 18:13)
Aš investuosiu į gerus puodus, kad sveikai gyvenčiau, bet ne į batus. ax.gif

Jei pirksi ne ekologiska maista, geriausi puodai nepades ;-) ar matei FOOD INC filmuka? bigsmile.gif nors ten amerike, bet europa netoli nuo to... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*tiute* @ 2010 04 11, 21:40)
Jei pirksi ne ekologiska maista, geriausi puodai nepades ;-) ar matei FOOD INC filmuka?  bigsmile.gif  nors ten amerike, bet europa netoli nuo to...  doh.gif

Tai žinoma.
Vasara galima valgyti savo sodinukus, o šaltesniais metų orais, galima pasitenkinti iš parduotuvės skyriaus "Ekologiški produktai". Poto ir žuvies skyrius mirksiukas.gif
Aš perku maistą, ir tikiuosi, jog jis sveikas. O neinu kažką pirkti ir save nuodyti.
Atsakyti
Perskaiciau puse temos tai man pasirode kad dauguma stengiasi kuo ilgiau isbegt vienodu tempu ar pan. As tai begioju apie 30min ir tempa nuolatos kaitalioju...nuo leto begimo pradedant ir vis greitinant po to letinant. Kiek man zinoma tiek svoriui krist tiek raumenukams toks begimas yra geriausias. maziausiai reikia begiot 15min o siaip laikas priklauso nuo intensyvumo. Man 30min per akis..bunu slapia ir pavargus.... smile.gif beje begioju nuo gruodzio menesio (gyvenu uk) tai visa ziema net slogos neturejau, manau verta saltu oru begiot lauke tik zinoma su tinkama apranga.
Gera svetaine suprantanciom angliskai -http://www.runnerswo...unning/285.html

QUOTE(linnn @ 2010 04 09, 20:33)
Man tai per kelius kerta, ypač tai jaučiasi bėgant nuo kalno.

Nuo kalno begti yra nesveika keliams!
Atsakyti
QUOTE(ingrise @ 2010 04 11, 23:12)

Nuo kalno begti yra nesveika keliams!

na o kaip man tada namo grįžti biggrin.gif .
Aišku, parašiau kalnas, bet šiaip tai tik nuolydis, nužemėjimas galima būtų pavadinti.
Bet bėgant parku yra ir mažų bet stačių kalniukų - juk neišvengsi to.

O žiemą aš irgi nesirgau net sloga. Nelabai ir šiaip aš sergu, bet slogą tai keletą kartų visad turėdavau, o dabar ne - tai irgi sieju su bėgimu šaltu oru.

Bėgu aš tokiu tempu, kokiu noriu tuo metu. neverčiu savęs daryti nieko, ko nenoriu.
Atsakyti