Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VII

QUOTE(ernesin @ 2010 04 13, 15:32)
Šeškinės kalvose toks takas kaip didelis ratas išmintas, tai juo ir suku mirksiukas.gif

Man kažkaip atrodė, kad ten nelabai saugu, o ypač merginom g.gif smile.gif na, jei viskas gerai, tai gal susitiksim begiojant 4u.gif
O daugiau nėra begiojančių šeškinėje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwulee @ 2010 04 13, 16:04)
Man kažkaip atrodė, kad ten nelabai saugu, o ypač merginom  g.gif  smile.gif na, jei viskas gerai, tai gal susitiksim begiojant  4u.gif
O daugiau nėra begiojančių šeškinėje? ax.gif

Baik juokus, juk tos kalvos gyvenamiesiems namams kaip ant delno, tuo labiau kad net medžiai šiuo metu dar pliki smile.gif Ten daug kas eina pasivaikščioti, vedžioja šunis ir žinoma bėgioja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 13 balandžio 2010 - 15:37
Na nei vienos nėra iš Pilaitės? verysad.gif
Dar visai neseniai gyvenau Grigiškėse , ten du dideli stadionai, žmonės sportuoja, didelis miškas specialiai bėgimui padarytas, žmonės sportuoja - nebaisu.
O čia naujoje vietoje, vienai baisu. doh.gif ax.gif Juo labiau yra geras čia miškelis, bet vieni vyrai bėgioja, ir šiaip visokių velnių pasitaiko, neverta rizikuoti.
Atsakyti
Šiandien pirmą kartą išbėgau pabėgioti. Galiu pasakyti, kad super bigsmile.gif galvojau, kad nebūsiu tokia ištverminga, nes anksčiau niekad nesu bėgiojus. žiauriai patiko. kartosiu dar ir dar thumbup.gif tikiuosi..tik įdomu kaip ryt bus su kojytėm, nes jau skaudėt raumenukus pradėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulaila @ 2010 04 13, 23:24)
Šiandien pirmą kartą išbėgau pabėgioti. Galiu pasakyti, kad super  bigsmile.gif galvojau, kad nebūsiu tokia ištverminga, nes anksčiau niekad nesu bėgiojus. žiauriai patiko. kartosiu dar ir dar  thumbup.gif tikiuosi..tik įdomu kaip ryt bus su kojytėm, nes jau skaudėt raumenukus pradėjo  biggrin.gif

Šaunuolė 4u.gif
Man po pirmo išbėgimo tris dienas užpakalį ir kojas skaudėjo biggrin.gif tai nebėgau, o dabar jau viskas gerai, tik gal šiandien būsiu padauginusi, nes pabaigoje toks jausmas kad vos kojas vilkau laugh.gif
Atsakyti
Labas Bėgikėms bigsmile.gif
Neatsidžiaugiu tokiu oru smile.gif. Beveik kasdien bėgu - ryte ar vakare. Gal šiemet toks padidintas entuziazmas veržtis į lauką dėl per ilgai užsitęsusios žiemos g.gif .
Bet kokiu atveju - smagu.
Pirmadienį turėjau galimybę nukeliauti dienos metu į Vingio parką. Nustebus buvau kieeeeeeeeeeeeek sportuojančių žmonių netgi dienos metu bigsmile.gif .
Linkiu visoms įkvėpimo bėgiojant smile.gif
Atsakyti
Labas
Tikrai ir aš neatsidžiaugiu ir entuziazmas bėgioti taip pat trykšta per kraštus yahoo.gif
Dabar oras pats pačiausias nes neperkaršta cool.gif
Atsakyti
Aš iš Santariškiu i Šeškine persikeliu, tai pasakokit kur begiojat ten? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2010 04 14, 19:36)
Aš iš Santariškiu i Šeškine persikeliu, tai pasakokit kur begiojat ten?  4u.gif

Aš irgi neseniai persikėliau, tik į Pilaitę smile.gif
Čia yra du nemaži stadionai šalia namų, tik yra vienas bet. Šiuo metu, kai jau šilta, renkasi ne tik jaunimas, bet žmonės 30-40 ir net vyresnio amžiaus , ir geria tuose stadionuose. Nemalonu bėgioti, kaip aplinkui šūkauja , rėkauja ir atve aptarinėja, apžiūrinėja. Ką gali žinoti, kas šaus gerai įkaušusiam vyrui į galvą, juk visokių yra, o svarbiausia, jų būna labai daug po 20 ir net daugiau doh.gif Kiekvieną mielą dieną doh.gif
Va ką veikia Lietuvos žmonės, kai neturi darbo blush2.gif
Papildyta:
Ir kažkaip nustebau, kad šiuo metu, padaugėjo sportuojančių žmonių vakarais. Bet visi tie sportininkai stadionus apibėga vos ne ratais ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2010 04 14, 19:36)
Aš iš Santariškiu i Šeškine persikeliu, tai pasakokit kur begiojat ten?  4u.gif

Žiūrint kurioje vietoje gyvensi, jei Gelvonų gatvėje, tai jau rašiau kad yra ir mokyklos stadionas ir Šeškinės kalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai stadionas vienas iš nuobodžiausių reikalų biggrin.gif .

Vika 12, tikrai ir aš nebėgiočiau prie girtų kompanijos blink.gif . Tikrai negali žinoti, kas šaus į galvą. Gal sugalvos pagąsdint ar dar ką doh.gif
Atsakyti
kaip šaunu girdėti, kad visos taip užsivedę thumbup.gif negali atsidžiaugti labai palankiais bėgikams orais biggrin.gif
Atsakyti