Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VII

Vakar bėgau šiek tiek greičiau ir ilgiau nei visad. Tai 50 min - 6.5 km smile.gif
QUOTE(tinute84 @ 2009 08 16, 14:27)
as tai nezinau koki atstuma nubegu..nes nera pas mus cia stadionu... g.gif  reikes vyro prasyti, kad ta marsruta su masina nuvaziuotu r paziuretu  blush2.gif
Čia galima pasimatuoti:
QUOTE(kamputyje @ 2009 08 12, 17:16)
http://www.gmap-pedometer.com/ Čia galima pasimatuoti atstumą. Laukelyje įrašykite vietovę, su kairėje esančia juosta galima dar prisiartinti, pasirinkite metrinę sistemą ir paspaudus Start recording du kartus spragtelėjus pelyte taškuokite, kokiais keliais bėgote. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 08 14, 19:30)
O bėgiojant galima kvėpuoti tik per nosį? bigsmile.gif Aš visad maniau, kad per nosį reikia įkvėpti, o per burną iškvėpti rolleyes.gif  Reiks pabandyti tuomet 4u.gif

tai iškvepiu pro burną ,bet iškvepiant tai nelabai tas šaltas oras patenka į gerklę ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Čiobrelis @ 2009 08 14, 23:45)
manau dabar idealus oras begioti, po lietaus- grynas, gaivus, vesus oras... Daug lengviau begti...

drinks_cheers.gif man irgi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(tinute84 @ 2009 08 15, 21:25)
na sweikutes ir as jungiuosi i jusu bureli  thumbup.gif  thumbup.gif

sveika prisijungusi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaktusė @ 2009 08 16, 09:20)
Šiandien 15min - 2,8km (paprastai tokį atstumą nubėgdavau per 20min)
Naujas tikslas iki rugpjūčio galo - 6km per pusvalandį  rolleyes.gif pažiūrėsim, ką sugebu  biggrin.gif

šaunuolė ,o kodėl nori greičiau bėgti ? raumenis auginti? ar galvoji ,kad tik tada svoris pradės kristi? ar šiaip tiesiog valiai ir ištvermei ugdyti?
Papildyta:
QUOTE(linnn @ 2009 08 17, 15:26)
o jūs čia kokių rezultatų siekiant, ar kaip g.gif
Ar bėgat dėl fainumo, o čia rašot kiek nubėgot smile.gif

aš tai noriu svorio numest [bet nekrenta] ,ir dar todėl ,kad vasarą nesportuoju sporto salėj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 08 18, 10:41)
šaunuolė ,o kodėl nori greičiau bėgti  ? raumenis auginti? ar galvoji ,kad tik tada svoris pradės kristi? ar šiaip tiesiog valiai ir ištvermei ugdyti?

Valiai, ištvermei ir raumenims 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 08 18, 10:41)

>>šaunuolė ,o kodėl nori greičiau bėgti  ? raumenis auginti? ar galvoji ,kad tik tada svoris pradės kristi? ar šiaip tiesiog valiai ir ištvermei ugdyti?

>>aš tai noriu svorio numest [bet nekrenta] ,ir dar todėl ,kad vasarą nesportuoju sporto salėj doh.gif

>>kažkaip visad galvojau, kad jei lėtai kilnoji svarelius, štangas, lėtai bėgi - tai tada raumenis augini, o kai darai tai greitai - tada lašinius degini g.gif .

>> aišku, aš ir svorį metu, ir lašinukus biggrin.gif

Šiandien nubėgau 4,7km
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2009 08 18, 10:50)
>>kažkaip visad galvojau, kad jei lėtai kilnoji svarelius, štangas, lėtai bėgi - tai tada raumenis augini, o kai darai tai greitai - tada lašinius degini g.gif .

>> aišku, aš ir svorį metu, ir lašinukus biggrin.gif

Šiandien nubėgau 4,7km

su svareliais ,tai taip -tiesa ,o va su bėgimu atvirkščiai ,ilgai ir lėtai bėgant krenta svoris [sakoma ,kad tik po 4 km ,svoris pradeda krist g.gif ] ,o greitai ,intensyviai - auga raumenukai .
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2009 08 18, 11:23)
Vakar bėgau šiek tiek greičiau ir ilgiau nei visad. Tai 50 min - 6.5 km smile.gif
Čia galima pasimatuoti:

aciukas uz nuoroda.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 08 18, 11:00)
su svareliais ,tai taip -tiesa ,o va su bėgimu atvirkščiai ,ilgai ir lėtai bėgant krenta svoris [sakoma ,kad tik po 4 km ,svoris pradeda krist  g.gif ] ,o greitai ,intensyviai - auga raumenukai .

reiškiasi svorį mečiau tik 0,7km g.gif . Blogai biggrin.gif . vat sekmadienį nubėgau virš 7km, tai jau geriau. Tą patį ruošiuos pakartoti ir šį savaitgalį. O šiandien nebėgau. Šiaip visą vasarą stengdavausi kas antrą dieną bėgt, bet aną visą savaitę gavosi kasdien, tai šiandien man petrauka smile.gif
Atsakyti
Nemanau, kad svoris pradeda krist po 4km, cia nesamone, reikia ziuret gi kokiu greiciu ir kiek laiko zmogus bega
Atsakyti
gal tada ne svoris, o ant kūno riebalinis sluoksnis g.gif .
Atsakyti
Girdejau, kad kalorijos pradeda degt po 20min begimo rolleyes.gif
nors pati nelabai tikiu tokiom "teorijom"- galbut tik apsiloma po kazkiek tai laiko, bet kalorijos dega judant apskritai, nesvarbu, ar begi minute, 20min ar valanda g.gif raumenys dirba, reiskia riebalai dega g.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 08 19, 14:20)
Girdejau, kad kalorijos pradeda degt po 20min begimo rolleyes.gif
nors pati nelabai tikiu tokiom "teorijom"- galbut tik apsiloma po kazkiek tai laiko, bet kalorijos dega judant apskritai, nesvarbu, ar begi minute, 20min ar valanda g.gif  raumenys dirba, reiskia riebalai dega g.gif

Jei leisite, truputelį Jus pataisysiu smile.gif , teigiama, kad po 20 min. pradedami deginti riebalai. O dėl kalorijų deginimo, tai Jūs visiškai teisi, juolab, kad jos dega net mums miegant.
Atsakyti
Sveikutes,

Ar galima prisijungti i jusu buri, nes oi kaip tie lasinukai jau trukdo blush2.gif doh.gif
Siandien beje pradejau jau ir begioti, prabegau vos 25 min, kitas 10min praejau, nes oi kaip sunku jau man buvo doh.gif , o pries 4m tai ir po 40-50min begiodavau doh.gif
Papildyta:
Beje, gal yra is jusu, kas gyvena Vilniuj, Virsuliskese ar Justiniskese? Jei taip kur begiojate? ax.gif
Atsakyti