Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VII

Siandien lyt pradejo pries pat man isbegant, ot faina sad.gif
likau namie, pasedejau, pavalgiau, kas daugiau belieka unsure.gif
Atsakyti
Siandien isbegau ... o koks pas mus rukas buvo 6 ryto...... io io (cia Vilniuje )
Jau jauciasi rudenelis arteja...... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2009 08 21, 13:29)
Justiniskese man patinka prie Zuvedros stadionas  ax.gif (kur salia baznycia) 4u.gif

bet ten labai arti gatves, kazkaip as megstu kur maziau akiu mato begioti blush2.gif
Atsakyti
vasara palei upe 9 km, steniuos kasdien
Atsakyti
QUOTE(braske01 @ 2009 08 24, 10:29)
bet ten labai arti gatves, kazkaip as megstu kur maziau akiu mato begioti blush2.gif

Na ,man patinka ten ,nes nieks nesedi ,pvz kaip prie Sietuvos mokyklos (siltesniu oru labai daug zmoniu-komentatoriu atsiranda),o zuvedros stadionas -tai kas zaidzia kasi,tam netrukgdai, o akys nebent pravaziuojanciu mato 4u.gif
Nezinau ,gal man cia taip ,bet ten man labiausiai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis hi.gif
Kaip laikotes panos? Jau ir nauja tema atsidare, kol as atostogose buvau doh.gif saunuoles jus 4u.gif Zadu ir as vel pradet begiot, tik kaip jau prades 21h tamsu but, kad niekas nematytu lotuliukas.gif vis tie moteriski kompleksai doh.gif Dekui kad mano minti i pirma puslapi idejot aciuks.gif Na kaip jau pradesiu begioti uzsuksiu pas jus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskutea_2 @ 2009 08 25, 20:37)
Labutis  hi.gif
Kaip laikotes panos? Jau ir nauja tema atsidare, kol as atostogose buvau  doh.gif  saunuoles jus  4u.gif  Zadu ir as vel pradet begiot, tik kaip jau prades 21h tamsu but, kad niekas nematytu  lotuliukas.gif vis tie moteriski kompleksai  doh.gif  Dekui kad mano minti i pirma puslapi idejot  aciuks.gif Na kaip jau pradesiu begioti uzsuksiu pas jus  mirksiukas.gif

prištarauju biggrin.gif . Dzin tie kompleksai, ausinuką garsiai ir į trasą. (a kuri tavo mintis). Nieko negirdėsi per muziką ir, kaip sako, širdies neskaudės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2009 08 08, 13:19)
Kai žmogus bėga, jis jaučiasi kaip paukštis danguje, nes visa kita lieka kažkur žemėje.

Sita mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(linnn @ 2009 08 25, 21:41)
prištarauju biggrin.gif . Dzin tie kompleksai, ausinuką garsiai ir į trasą. (a kuri tavo mintis). Nieko negirdėsi per muziką ir, kaip sako, širdies neskaudės smile.gif

Vistiek, kazkaip idomiai jauciuosiu begdama kaip sviesu ir kaip visi ziuri doh.gif Mazam mieteli gyvenu tai visi pazysta, paskui kaip pasklis gandai, geriau siek tiek palauksiu ir tada kartu su drauge i trasa varysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskutea_2 @ 2009 08 26, 11:14)
Sita  mirksiukas.gif  4u.gif
Vistiek, kazkaip idomiai jauciuosiu begdama kaip sviesu ir kaip visi ziuri  doh.gif  Mazam mieteli gyvenu tai visi pazysta, paskui kaip pasklis gandai, geriau siek tiek palauksiu ir tada kartu su drauge i trasa varysim  mirksiukas.gif

graži mintis.

Jei žiūrėjai nusivylusias šeimininkes, tai jos irgi bėgioja savo gatvėj biggrin.gif (gerai palyginau biggrin.gif ). Tai tu irgi gali.
O be to, dabar jau gerokai sutrumpėjus diena, jei dar lauksi, tai prasidės lietūs, blogi orai su vėju ir t.t. o paskui ir žiema, o paskui vėl dienos ilgės biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mergaites.
nezinau ar dar yra tu mergaiciu su kuriomis pavasari begiodavom, nelabai turiu laiko viso forumo skaityti. vakar vel prasibegau po ilgos pertraukos. kaip jau anksciau minejau buvau labai susivarius sveikata del per didelio kruvio. tai atsisakiau visko ir sporto klubo kuris dabar jau bankrutavo ir begiojimo. o galiausia susitraumavau koja - plyso ciurnos raisciai. na ir prasidejo mano gydymasis. langete.... po jos venu uzdegimas, del ko negalejau langetes nesioti, o jis prasidejo nes langede buvo suspaudusi koja. tai va. du menesius vaiksciojau su itvaru paskui reabilitacija. o dabar jau gydytojas kaip ir leido sportuoti tik begiojimo nerekomenduoja visikai sad.gif nera taip kad koja man neskaudetu, kartais net gi labai skauda peda, nesuprantu kodel. gal reikia laiko.
begau vakar su itvaru. kai iseme langete nusipirkau itvara Bauerfeind firmos, ir jei kas ateiti ne duok dieve turesit kokiu problemu rekomenduoju ta firma tikrai. koja laiko kaip langete o pats toks lengvutis ir patogus , labai fainas ir nusiima lengvai. zodziu.....
bandysiu kiek sveikata leis su jumis begioti smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O gali papasakoti, koks krūvis tavo buvo. Ar vartojai ką nors papildomai (vitaminus,papildus). Nes paskutiniu metu manau kad tuoj persistengsiu smile.gif
Atsakyti
eidavau sportuoti i kluba, begiodavau pries miega, per savaite dvi pirtys, vienas baseinas, studijos, darbas. kadangi man pastoviai reik gerti B grupe ir gelezi tai gerdavai neurorubina ir gelezi. taciau neurorubino nebegeriau nuo kovo galo. taip gerdavau dar lipodexa, deja tik viena menesi. energijos jis duodavo man, akivaizdziai, bet manau kad dar ir jis man prisidejo del sirdies kalatojimosi. tiesiog drebedavau, nakti pabusdavau nuo drebulio. pries ji gerdama pasidariau absoliuciai visus tyrimus, viskas buvo gerai.
dabar susileidau neurorubino nes gerti tabletes atsibosta juodai. nepritaikau kada gydytoja grys is atostogu visa vasara eidavo kazkaip nenormaliai, nuo rugsejo vel darysiuos visus tyrimus, ziuresim ka rodys.
Papildyta:
nusipirkau dabar vivafit kavos is firmos vivasan. aprasymas jos yra http://www.tamara.lt...m...p=6&lang=lt nors pirkau ne is tamaros smile.gif
tiesion gersiu ja darbe pietu metu nes valgant maista is parduotuves as blogai jauciuosi sad.gif bloga man buna. apie kavines patyliu isvis . o visai nieko nevalgyti negerai. manau dar vakare gersiu smile.gif nezinau . pradesiu nuo pirmadienio kai baigsis atostogos doh.gif
Atsakyti